17 évesen lett nagymama Mum-Zi, aki 8 évesen szült



A világ legfiatalabb anyukái.Az alábbi gyűjteményben szereplő kislányoknak soha nem adatott meg a normális gyermekkor, ugyanis alig néhány évesen teherbe estek, és gyermeket szültek, amivel a világ legfiatalabb anyukáivá váltak.

Mum-Zi: Csak 8 éves volt Mum-Zi, amikor az úgynevezett Chief Akkiri férfi háremhölgye lett. A nigériai származású kislánynak esélye sem volt a normális gyerekkora, ugyanis a háremfő teherbe ejtette. Mum-Zi azonban nemcsak a világ egyik legfiatalabb anyukája, hanem nagymamája is, mert csak 17 éves volt, amikor a gyermeke 9 évesen világra hozta a csemetéjét.

Lina Medina: A történelem legfiatalabb anyukája Lina Medina, aki a perui Ticrapoban született, és 5 évesen szülte meg a fiát, Gérardót. Lina csak 8 hónapos volt, amikor menstruálni kezdett. A szülei nem gyanították, hogy terhes, ugyanis annak hetedik havában azt hitték, hogy tumor növekszik a gyermek hasában.

A várandósága csak akkor derült ki, amikor kórházba vitték, ám az rejtély maradt, hogy ki ejtette teherbe. Hosszú ideig Lina apját gyanúsították, de nem volt ellene elég bizonyíték, ezért a bíróság szabadon bocsátotta.

Az orvosi vizsgálat során az is kiderült, hogy a kislánynak már 4 évesen kifejlett mellei és szeméremszőrzete volt, 5 éves korára pedig olyan petefészke, mint a felnőtt nőknek. A feltételezések szerint egy különleges agyalapi mirigy hibája okozta azt a hormonzavart, ami miatt Lina ennyire fiatalom termékeny lett.

A kislány fia császármetszéssel, 2,5 kilósan jött a világra. A fiatal anya és gyermeke taníttatását a szülészorvosa finanszírozta, majd miután Lina fiatal felnőtté érett, akkor a szülészorvosa titkárnőjeként dolgozott.

A kisfia 10 éves korában jött rá, hogy az, akit addig a nővérének hitt, igazából az édesanyja. Lina idővel férjhez ment, majd világra hozta a második gyermekét, aki 7 hónappal azt követően született, hogy a 40 éves Gérardó belehalt a csontvelő betegségbe.

Tressa Middleton: A 16 éves bátyja erőszakolta meg a 12 éves Tressa Middletont, aki teherbe esett, majd a szülés után örökbe adta a gyermekét, akiről nem tudott gondoskodni. Évekkel később a lány férjhez ment, hamarosan pedig megszületett a második gyermeke.

Tressa elmondta, hogy rendkívül boldoggá tette, amikor a karjaiban tarthatta a második gyermekét, de nagyon hiányzott neki az első is, akiről semmit sem tud:

Bűnösnek érzem maga, amiért Arihanna velem lehet, míg az idősebb lányom nem. Amikor reggel felébredek és este lefekszem az ő arcocskája és kezecskéje az első, amire gondolok. Nagyon szeretem Arihannat, de fáj a szívem, amiért úgy kell felnőnie, hogy nem ismerheti a nővérét.”

Annak idején Tressa nem árulta el, hogy ki az első gyermeke apja, de egy véletlenek köszönhetően mégis kiderült, hogy a 16 éves bátyjától volt terhes.

Kordeza Zhelyazkova: Csak 11 éves volt Kordeza Zhelyazkova, amikor gyereket szült a 19 éves partnerétől, akivel igaz, hogy nem álltak készen a szülői feladatokra, mégis azt hirdették, hogy nagyon boldogok. A kicsi érkezése után a pár azon gondolkodott, hogy összeházasodnak. Kordeza nem folytatta az iskolát, mert inkább a gyermekéről akart gondoskodni. Később segélyekből éltek.

Thuli Shaka: Édesanyja partnere molesztálta a 10 éves Thuli Shakát, aki teherbe esett. A kisfiát császármetszéssel hozta a világra, majd a kórházból való távozás után, nevelőszülőkhöz került a gyermekével.

(Forrás: vilagunk.hu)

Ajánló

Ajánló