Mivel fordíthatod magad ellen a csillagjegyeket?Ha jót akarsz magadnak, akkor ezeket a dolgokat nem követed el!Kos: Ez a csillagjegy híres arról, hogy nem könnyű eset. Jellemző rá, hogy gyorsan felkapja a vizet, kimondottan agresszív, lobbanékony, türelmetlen, erős és igencsak akaratos. Ha jóban akarsz lenni vele, akkor soha ne versenyezz vagy harcolj a Kossal, hanem inkább próbálj barátságot kötni!

Bika: Erre a csillagjegyre jellemző, hogy boldogan megoszt másokkal bármit, igazán segítőkész és mindig rendelkezésére áll annak, aki kéri. A Bikát azzal bánthatod meg, és játszhatod el örökre a bizalmát, ha szó nélkül elveszel tőle valamit, esetleg meglopod. Itt nem is kell nagy dologra gondolnod, ugyanis elég, ha elveszed a tányérján lévő utolsó falatot.

Ikrek: Jól ismert arról, hogy nagyon szeret beszélgetni, mindig tele van mondanivalóval, remekül kommunikál és szórakoztató teremtés. Ugyanakkor képes hallgatni is. Az Ikreknek soha ne mondd, hogy „fogd már be”, mert ennél jobban semmit sem gyűlöl!

Rák: Rendkívül érzékeny csillagjegy, aki könnyen elbizonytalanodik magában. Ha jót akarsz magadnak, és neki, akkor soha ne kritizáld, mert azt nagyon rosszul viseli. Számára még a legjobb szándékkal mondott kritika is gyomorszájon vágással ér fel.

Oroszlán: Imád a figyelem középpontjában lenni, ezért őt nagyon meg lehet sérteni azzal, ha ellopják előle a rivaldafényt. Ha tehát jóban akarsz vele maradni, akkor társaságban soha ne akard felülmúlni, hanem inkább hagyd, hogy ő legyen a középpontban!

Szűz: Elmondható, hogy rengeteget tesz azért, hogy bővítse a tudását. Bár ennek megfelelően, sok mindenhez ért, mégsem tévedhetetlen. Ha jót akarsz mind a kettőtöknek, akkor soha ne akard ezt bizonyítani, mert szívből utálja, ha valamiben nincs igaza.

Mérleg: Kifejezetten érzékeny lelkivilággal rendelkezik ez a csillagjegy, aki nagyon utálja a konfliktusokat, de azt is, ha nyomás alá helyezik, és gyors döntést kell hoznia valamiben. Neki alaposan át kell gondolnia, hogy mit tesz, ezért abban az esetben, ha nem akarsz vele rosszban lenni, akkor soha ne sürgesd, ne kezdj vitatkozni vele!

Skorpió: Született hazugságdetektor, akit képtelenség becsapni, hiszen azonnal megérzi, ha valaki nem mond igazat neki. Ő soha nem bocsátja meg a hazugságot, úgyhogy soha ne hozd magad olyan helyzetbe, hogy hazudnod kelljen egy Skorpiónak!

Nyilas: Jellemző, hogy az élet minden terén szüksége van a szabadságra és az önállóságra. Ő nagyon rosszul tűri, ha elvárásokat támasztanak elé, korlátok közé próbálják szorítani vagy követelőznek tőle. Ebből következik, hogy abban az esetben, ha jóban akarsz lenni egy Nyilassal, akkor soha ne akard rövid pórázon tartani, mert csak menekülne előled.

Bak: A rendkívül őszinte, közvetlen csillagjegy, aki ugyanezt várja el mindenki mástól is. Ő hamar rájön, ha valaki csak a közelébe akar kerülni, és a szándékai nem tisztességesek. Az ilyen embereket szívből gyűlöli, és soha nem ad második esélyt, mert az irántuk táplált gyűlölete egy életre szól.

Vízöntő: Leginkább arról ismert, hogy különbözik az átlagtól. Ő igazi egyéniség, aki mindig és mindent másképpen csinál, mint a legtöbben, és folyton eltér a szokásoktól. Ha nem akarsz rosszban lenni vele, akkor soha ne próbáld megváltoztatni! Fogadd el, hogy a Vízöntő soha az életben nem fog beállni a sorba.

Halak: Szívből utálja az otromba vicceket, azt pedig biztos, hogy nem bocsátja meg, ha becsapják. Soha ne verd át, mert akkor egy életre elveszted a Halak bizalmát, barátságát és jóhiszeműségét!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló