A születésed havához tartozó Hold szerint ilyen tulajdonságokkal rendelkezelA születésed havához tartozó Hold szerint ilyen tulajdonságokkal rendelkezel

Mit mesél rólad a különleges Holdhoroszkóp?Január – Fényes Hold: A legfőbb jellemvonásod az érzelmi intelligencia. Jellemző rád, hogy meghallgatsz másokat, akiknek a véleményét tiszteletben tartod. Nagyon szervezett, fegyelmezett teremtés vagy, aki minden helyzetben megtalálja a megoldást.

Február – Hóvihar Hold: A legfőbb jellemvonásod az igazságosság. Elmondható rólad, hogy minden esetben úgy bánsz az emberekkel, ahogyan azt megérdemlik. Az is jellemző rád, hogy könnyen megbocsátasz azoknak, akik őszinte megbánást tanúsítanak irányodba és valóban sajnálják a hibájukat.

Március – Édes Hold: A legfőbb jellemvonásod a nagy szíved. Bár egyfajta küldetésként foghatod fel, hogy mások igényeihez alkalmazkodj, a sajátjaidat pedig háttérbe szorítod, mégis jól tennéd, ha ezen változtatnál! Ha mindig másokat helyezel előtérbe, akkor azzal nem fogod kielégíteni a saját igényeidet, amelyek igenis, hogy fontosak!

Április – Szabad Hold: A legfőbb jellemvonásod a függetlenség. Nagyra értékeled a szabadságot, de ezzel együtt a legnagyobb tisztelettel bánsz a többi emberrel. Rendkívül egyedi személyiséggel rendelkezel, a szíved és az elméd tökéletes egyensúlyban van egymással.

Május – Virágos Hold: A legfőbb jellemvonásod a türelem. Toleráns és jóindulatú vagy másokkal szemben. Az is jellemző rád, hogy mindig meghallgatod a többieket, empatikus vagy velük és mindig átérzed, amit ők éreznek, ám azt nem hagyod, hogy bárki rábeszéljen bármire, ugyanis nemcsak jószívű vagy, hanem okos is.

Június – Méz Hold: A legfőbb jellemvonásod. A személyiséged a leglenyűgözőbb közé tartozik, ugyanis jellemző rád, hogy soha nem a könnyebb utat választod, hanem keményen, teljes odaadással dolgozol, és semmitől sem ijedsz meg. Büszke vagy a teljesítményedre, de emellett a humorérzék és az önkritika is jellemző rád.

Július – Arany Hold: A legfőbb jellemvonásod a tapintatosság. Jellemző rád, hogy nem szereted a konfliktusokat, ezért minden esetben próbálsz kompromisszumot kötni a másik féllel. Ugyancsak jellemző rád, hogy tiszteletben tartod mások érzéseit, de egyedül is megállod a helyed. Sokkal jobban szereted önmagad adni, mint másnak mutatni magad.

Augusztus – Zivatar Hold: A legfőbb jellemvonásod az egyéniség. Nem tartod helyesnek a nézeteltéréseket, ezért gyakran úgy csinálsz, mintha egyetértenél valakivel, de aztán mindent úgy csinálsz, ahogy szerinted jó.

Az is jellemző rád, hogy ahol konfliktus robban ki, ott azonnal elvállalod a békéltető szerepét, amiért mások tisztelnek és értékelnek.

Szeptember – Érett Hold: Az őszinteség a legfőbb jellemvonásod. Nagyon barátságos személy vagy, aki soha nem akarja ráerőltetni másokra a véleményét. Ugyanakkor nem vagy rest megosztani másokkal a véleményedet, mert ezen a téren igencsak őszinte vagy.

Október – Vezér Hold: Az önzőség a legfőbb jellemvonásod. Jellemző rád az önfejűség, de emellett melegszívű is vagy. Általában te vagy a parti lelke. A nehézségeket mindig leküzdöd, köszönhetően annak, hogy nem a szavak, hanem a tettek embere vagy.

November – Keserű Hold: A legfőbb jellemvonásod az elkötelezettség. Rendkívül hűséges vagy, a kapcsolataidat sokra tartod. Habár szereted elkerülni a konfliktusokat, mégis van elég elszántságod és bátorságot ahhoz, hogy mindent megtégy azokért, akiket szeretsz.

December – Jeges Hold: A legfőbb jellemvonásod a kíváncsiság. Ritkán vitatkozol, még akkor is, ha szinte teljesen biztos vagy abban, hogy igazad van. Ennek oka az, hogy nem akarsz időt pazarolni a vitákra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló