Szoptató anyuka miatt vált el a feleség



Ismerd meg a legbizarrabb válóokokat!A mai világban egyáltalán nem ritka, hogy egy házaspár úgy dönt, hogy hibát követtek el azzal, hogy összekötötték az életüket, ezért úgy döntenek, hogy beadják a válókeresetet. A házasságok felbontásának sok oka lehet. Ezek közül a leghétköznapibb az elhidegülés, vagy a kibékíthetetlen ellentétek.

Előfordulnak azonban igazán bizarr eseteket is. Most ilyenekről meséltek amerikai és brit ügyvédek a Redditen, ahol újra felkapott lett egy régebben posztolt kérdés.

Íme néhány a legfurcsább, legbizarrabb és legnevetségesebb válóokok közül!

1. Az apám válóperes ügyvédként dolgozott. Még a hetvenes években volt egy ügye, amelyben az ügyfele két ok miatt akart elválni a férjétől. Az egyik az volt, hogy nem elég szőrös a férfi mellkasa. Tegyük hozzá, hogy akkoriban a szőrös mellkas sokkal fontosabb dolog volt, mint ma. A másik az volt, hogy a férfi nem vezetett elég gyorsan.”


2. Az egyik ügyfelem azért keresett meg, mert a felesége beadta a válókeresetet, méghozzá azért, mert bedőlt egy internetes átverésnek, amelyben valaki azt állítja magáról, hogy Törökország hercege. A nő elhitte, így most 45 ezer dollárt akar adni az idegennek, valamint Törökországba akar költözni, hogy hozzámenjen.”

3. Az ügyfelem azért döntött úgy, hogy elhagyja a férjét, mert az mindenképpen magával akarta vinni az anyját a nászútra. Hogy miért? Azért, mert az anyuka még mindig szoptatta a férfit. Igen, a férjet, egy felnőtt férfit, még mindig szoptatta az anyja.”

4. Az egyik kollégám volt az ügyvéd abban a válóperben, amelyben a pár nem a pénzen vitatkozott, hanem a gyerekeken, ugyanis egyikőjük sem akarta őket.”

5.Az egyik kollégám már hétszer vált el eddig az életében. Egyszer az volt a válóok, hogy a férje túlságosan jóképű, ezért nem tud megbízni benne. Egy másik férfit azért hagyott el, mert nem a kedvenc hotdog-márkáját vette. Bárcsak én találtam volna ki ezeket, de nem, tényleg így történt.”

6. Rengeteg válással volt már dolgom a munkám során. Egyszer egy olyan válópert felügyeltem, amelyben a férj azért akart elválni, mert a felesége foltosan hagyta a vécét a nagydolga után.”

7. Ügyvédként dolgozom. Egyszer egy pár a macska miatt döntött úgy, hogy elválnak. A nő Hógolyónak nevezte a macskát, annak hófehér szőre miatt, és azt akarta, hogy csak konzervételt vagy csirkemellet egyen.

Ezzel szemben a férj Lily-nek nevezte a macskát, akinek szerinte a száraz táp lenne a megfelelő táplálék. A pár egy éven keresztül harcolt a macska felügyeleti jogáért. Az kicsit sem érdekelte őket, hogy melyikük kapja a 15 hónapos, a 4 éves és a 6 éves gyereküket.”

8. Hallottam egy olyan történetet, amiben a pár már az esküvő napján elvált. A vőlegény a lagzin a saját húgával táncolt, amikor a menyasszony odament, hogy az újdonsült férjével táncoljon. A férfi húga meg akarta ütni a nőt, de véletlenül annak húgát találta el.

Az incidens után a menyasszony követelte, hogy a férje válasszon közte és a saját testvérei között. A férj az utóbbi mellett döntött.”

9. Két éve volt házas a pár, amely azért adta be a válókeresetet, mert a férj folyton etette a közös kutyát. Az eb elképesztően meghízott. A feleség úgy ítélte meg, hogy a férfi hozzáállása miatt hasonlóság lehet a kutya és a jövendőbeli gyermekeik közt.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló