Ez lehet a nyarad legmeglepőbb fordulata 2020-ban!Neked mit jósol a Tiszta Látnokok Tarot?

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen meglepő fordulatot tartogat a számodra 2020 nyara, akkor a megérzéseidre hallgatva, válassz egyet a lenti képet látható Tiszta Látnokok Tarot lapok közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. A mágus: Az első lap alapján a Tiszta Látnokok Tarot azt jósolja neked, hogy a 2020-as nyár legizgalmasabb fordulata számodra az lesz, hogy előtör egy, de akár több különleges képességed is! Talán megnyílik a harmadik szemed, aminek hála képessé válsz arra, hogy belepillants a jövőbe, vagy mások szívébe, elméjébe.

Az is lehet, hogy gyógyító képességgel áldanak meg az égiek, ezért képes leszel másoknak segíteni. A 2020-as nyár időszakában meglepetésként fog érni, hogy milyen különleges képességed kerül felszínre.

2. Remete: A Tiszta Látnokok Tarot azt jövendöli neked a második lappal, hogy a 2020-as nyarad legizgalmasabb fordulata az lesz, hogy találkozol a spirituális mestereddel. A lap szerint nem biztos, hogy ez tanfolyamon vagy egy izgalmas előadáson következik be, ugyanis bárhol és bármikor összefuthatsz ezzel a személlyel, ezért tartsd nyitva a szemed és hallgass a megérzéseidre!

A Tiszta Látnokok Tarot azt is üzeni, hogy a spirituális mestered hajlandó lesz megosztani veled a tudását, illetve szívesen melletted marad életed egy szakaszán azért, hogy segítsen rátalálnod az utadra, de akár meg is gyógyíthat.

3. Nap: A harmadik lappal azt jövendöli neked a Tiszta Látnokok Tarot, hogy a 2020-as nyár legizgalmasabb fordulata számodra az lesz, hogy rád mosolyog a szerencse, boldogság és öröm érkezik az életedbe. Az évszakban olyan csodálatos dologban lehet részed, ami megoldhatja az összes problémádat, vagy akár az egész életedet. Lehet, hogy váratlanul pénzt kapsz, esetleg a mostaninál jobb munkát találsz, vagy végre beindíthatod a saját vállalkozásodat, de ha arra vágysz, akkor szülői örömök elé is nézhetsz.

4. A szerencsekerék: A negyedik lappal a Tiszta Látnokok Tarot azt jövendöli neked, hogy a 2020-as nyár legizgalmasabb fordulata számodra az lesz, hogy nagymértékben megváltozik a helyzeted. Az életedben 180 fokos fordulat állhat be, de a Tiszta Látnokok Tarot azt nem tudja, hogy ez milyen irányú változás lesz.

A jóskártya annyit még elárul, hogy rendkívül kevés dolog fog megmaradni a régiből, általánosságban pedig elmondható, hogy a változások a te érdekeidet fogják szolgálni, még akkor is, ha eleinte nem így érzed. Ne félj, bízz a jó szerencsében és abban, hogy az égiek szeretnek, jót akarnak neked!

5. Diadalszekér: Ha jelenleg problémákkal küzdesz az életed valamely területén, akkor a Tiszta Látnokok Tarot azt jövendöli neked az ötödik lappal, hogy a 2020-as nyár legizgalmasabb fordulata az lesz, hogy végre megoldódnak a gondjaid.

A lap arra is utalhat, hogy a következő hónapokban áttörést érsz el egy olyan ügyben, amelyben eddig nem tudtál. Bárhogy is lesz, készülj, mert hamarosan eltűnnek előled az akadályok, lehullanak rólad a terhek és végre egyenes utat kaphatsz.

6. Szeretők: Azt jövendöli neked a Tiszta Látnokok Tarot utolsó lapja, hogy a szerelmi életedben számíthatsz a nyár legizgalmasabb fordulatára. Ha van párod, akkor újra lángra lobbanhat a tűz kettőtök között, és a kapcsolat egy új dimenziójával ismerkedhettek meg. A köteléketek megerősödik, amit akár házassággal is megpecsételhettek.

Ha 2020 nyarán párt keresel, akkor a Tiszta Látnokok Tarot lapja új társat jelöl, vagyis a jóslat szerint a következő hónapokban megismerkedsz valakivel, aki fénnyel tölti meg az életedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló