Az angol királyi család mely tagjára hasonlíthatsz a csillagjegyed alapján?



Te vajon ki vagy?Kos – György herceg: Szereted modern felfogással megközelíteni a dolgokat, valamint nyitott vagy az újdonságokra. Ha ehhez még hozzátesszük a büszke és határozott személyiségedet, akkor leginkább a fiatal trónörökösre, György hercegre hasonlítasz, aki már nem egyszer megmutatta, hogy jól érzi magát a nyilvánosság előtt és örömmel szerepel a nagyközönség előtt.


Bika – II. Erzsébet királynő: A csillagjegyed jellemzői alapján II. Erzsébet királynőre hasonlítasz a leginkább. A brit uralkodó hihetetlenül népszerű és meghatározó személyiség. A makacsságod és magabiztosságod arra motivál, hogy stílust teremts, és te légy az a személy, akit mások bármiben hajlandóak követni.

Ikrek – Beatrix és Eugénia hercegnő: Lendületes, üde és vidám személyiséggel rendelkezel, akárcsak Beatrix és Eugénia hercegnő. Ha ők valahol megjelennek, akkor garantált, hogy senki sem fog unatkozni.


Rák – Károly herceg: Szereted megtartani magadnak a legbelső gondolataidat, érzéseidet és vágyaidat. Így van ezzel Károly herceg is, aki soha nem kerülheti el a nyilvánosság figyelmét, mégis próbálja elrejteni a legbelsőbb érzéseit.

Oroszlán – Pippa Middleton: Neked nem kell nagy erőfeszítéseket tenned azért, hogy megkedveljenek, mert a természetes viselkedésed elég ahhoz, hogy elvarázsold az embereket. Mindezért Pippa Middletonra hasonlítasz a leginkább.


Szűz – Fülöp herceg: Szűz jegyűként jellemző rád az elképesztő hűség, kiegyensúlyozottság és a kitartás, ezért Fülöp hercegre hasonlítasz a legjobban. Fülöp herceg évtizedek óta hibátlan társa és segítője Erzsébet királynőknek, akit mindig támogat, aki mellett mindig ott áll, ha pedig az etikett úgy kívánja, akkor a háttérbe húzódik.


Mérleg – Katalin hercegné:
Mérleg jegyed jellemzői alapján Katalin hercegnére hasonlítasz a leginkább az angol királyi család tagjai közül, ugyanis Vilmos herceg felesége kétségtelenül kifogástalan divatikon, aki úgy felel meg az etikett által előírt szabályoknak, hogy közben modern marad.


Skorpió – Kamilla hercegné: Nagyon szereted élvezni az életet, mindig nagyon határozottan hozol döntéseket, amivel előfordul, hogy megleped a környezetedet. Kamilla kapcsolata Károly herceggel sokáig vitatott dolog volt, de mára biztossá vált, hogy azzal, hogy Kamilla türelmesen kivárta az királyi család elfogadását, bebizonyította, hogy erős és határozott személyiség.


Nyilas – Harry herceg: Nyilas jegyed alapján jellemző rád, hogy szeretsz kirándulni, felfedezni a világot, boldogan ismersz meg új kultúrákat, a szabadszelleműséged pedig arra ösztönöz, hogy engedd szabadon a vágyaidat és az elképzeléseidet. Mindez alapján elmondható rólad, hogy Harry hercegre hasonlítasz a brit királyi család tagjai közül.

Bak – Vilmos herceg: Kötelességtudó, hagyományokat tisztelő, kifogástalan viselkedésű személyiség van. Ha a figyelem középpontjába kerülsz, akkor nagyon jól kezeled a helyzetet, ezért mindig megőrzöd a jó híredet. Mindezért Vilmos hercegre hasonlítasz a legjobban a brit királyi család tagjai közül.

Vízöntő – Meghan Markle: Érzelmes, merész személyiség vagy, aki kiválóan helytáll a nehéz helyzetekben, ezért a brit királyi család tagjai közül Meghan Markle az, akire a legjobban hasonlítasz.

Halak – Diana hercegné: Az emberekre jelentős hatást gyakorolsz, köszönhetően annak, hogy az empátiád még a leghidegebb szívekbe is képes melegséget csempészni. Halakként leginkább Diana hercegnére hasonlítasz a brit királyi családból.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló