Az utolsó bűntény csatlakozott a 0%-osok klubjához



Filmek, amelyek 0%-on állnak a Rotten Tomatoeson.Az utolsó bűntény (The Last Days of American Crime, 2020): A 0%-osok legújabb tagja a Netflix képregényadaptációja, amiben az amerikai igazgatás szétszórt rádiójellel próbálja felszámolni a bűnözést az országban. Az eredmény csak egy buta, üres heist film lett.

Add a lóvét, öreganyám! (National Lampoon's Gold Diggers, 2003): Olcsónak és aljasnak bélyegezték a kritikusok a bugyuta vígjátékot, amiben a Will Friedle és Chris Owen által alakított két srác csak azért vesz el egy náluk sokkal idősebb nőt, hogy majd ők kapják az utána maradt örökséget.

Három dobás (3 Strikes, 2000): Nem szórakoztató, hanem inkább elszomorító a Brian Hooksszal, David Alan Grierrel és Faizon Love-val készült béna vígjáték, amiben egy volt elítélt igyekszik jó útra térni, nehogy a kaliforniai három csapás törvény fossza meg a szabadságától.

A cápa bosszúja (Jaws: The Revenge, 1987): A Roy Schneider által alakított Martin Brodya vásznon kívül lelte halálát, így a filmben a megözvegyült Ellen (Lorraine Gary) és az arra járó Michael Caine küzdött meg a vérszomjas teremtménnyel és A cápa bosszúja szörnyű speciális effektusaival.

Redline - Padlógázzal (Redline, 2007): Az autós-pénzrablós film egy ócska Halálos iramban utánzat, ami annyira pocsék, hogy egy maréknyi dollár bevételt sem hozott a mozikban.

Gotti (2018): Azt, hogy milyen régóta készült a Gotti, jól mutatja, hogy tíz éve még Al Pacino és Joe Pesci szerepelt volna benne, de végül John Travolta kapta a New York-i gengszter szerepet, amivel a színész megszerezte a harmadik 0%-os értékelést.

Elzárva a világ elől (The Disappointments Room, 2016): Az egész jó képességekkel és humorral megáldott D.J. Caruso sem kerülhette el, hogy felkerüljön erre a listára, ugyanis a Kate Beckinsale-lel és Mel Raidóval főszereplésével készült Elzárva a világ elől egy igencsak félresikerült pszichológiai horror, amiben a főhősök a saját otthonuk rejtett zugának rettentével néznek szembe.

Sebhely (Scar, 2007): Direkt 3D-s tévékre optimalizálva készült a Sebhely, ami így is csak egy ronda, teljesen felesleges tortúrapornó az évezred első éveiből.

Árnyék-összeesküvés (Shadow Conspiracy, 1997): A rettenetesen rossz és bugyuta, elnöklevadászó történettel támadó, politikai thriller az Árnyék-összeesküvés, aminek szereplői között olyan színészek szerepeltek, mint Charlie Sheen, Donald Sutherland és Linda Hamilton.

Cabin Fever (2016): Eli Roth Kabinlázának feldolgozásában szerepelt a Teen Wolfból Gage Golightly, az Árnyvadászok: A végzet ereklyéiből Matthew Daddario és Watchmen sorozatból Dustin Ingram. Az eredmény rémesen rossz lett.

Hazatérés (Homecoming, 2009): Mischa Barton, Matt Long és Jessica Stroup főszereplésével készült ez a kukázni való, botrányos thriller, amiben egy őrült tinilány áll bosszút a volt párján és annak új szerelmén.

Max Steel (2016): A „Ctrl C, Ctrl V”-szuperhősfilmek remek példája a játékboltok polcairól filmvászonra költöző, élőszereplős Max Steel.

Talpig zűrben (Problem Child, 1990): A minden poént nélkülöző, egy 7 éves gyerek minden napi káosz okozásáról szóló vígjáték legfeljebb azért emlékezetes, mert ez volt az a film, aminek forgatásán John Ritter és Amy Yasbeck egymásba szeretett.

Elég a vadnyugatból! (Wagons East, 1994): Néhány hónappal John Candy halála után mutatták be az Elég a vadnyugatból című nevetséges westernt, amiben a Richard Lewis által alakított szerencsétlen gyarmatos beleun a nyugatba, Candy karaktere pedig próbálja őt valahogy hazavezetni keletre.

Diótörő (The Nutcracker in 3D, 2010): Habár tele volt filmsztárokkal, mégis az eredeti balettől való eltérésért, a színészi játékért, a látványért, vagyis mindenért lehúzták a Diótörő 3D-s változatát.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló