Mit kellene tenned 2020 folytatásában azért, hogy elégedettebb légy az életeddel?A Madárkirálynő Tarot elárulja, hogy hogyan lehetnél boldogabb és sikeresebb az év második felében.

Abban az esetben, ha tudni szeretnéd, hogy min kellene változtatnod, mire van, mire nincs szükséged ahhoz, hogy 2020 második felében sikeresebbé, boldogabbá és elégedettebbé tedd az életedet, akkor válassz egyet az alábbi lapok közül, és már olvashatod is Madárkirálynő Tarot jóslatát!1. Kardos ötös: A Madárkirálynő Tarot szerint az áll a boldogságod, sikered, elégedettséged útjába, hogy hajlamos vagy felnagyítani a dolgokat, és inkább felkészülsz a rosszra, csalódásra, nehogy váratlanul érjen.

Azzal azonban csak ártasz magadnak, ha mindenben kizárólag a rosszat látod. 2020 második felében igyekezz változtatni a hozzáállásodon, mert csak így lehetsz igazán boldog! Készülj a jóra, ne a rosszra, mert igenis sok múlik a nézőpontodon!

2. Kardok hármas: Azt lapot kaptad, amely a bánatot, a bosszúságot, a kétségeket és a problémákat jelképezi a Madárkirálynő Tarotban. Ha most ezeken mész keresztül és mindez megnehezíti az életedet, akkor tudd, hogy a sikered kulcsa az lesz, hogy felülemelkedsz ezeken az érzéseken.

2020 második fele küzdelmes időszaknak ígérkezik a számodra, de megéri harcolnod, mert igenis lehetséges magad mögött hagynod a negatív érzéseket, fájó múltat! Ha sikeresebb, boldogabb és elégedettebb szeretnél lenni, akkor ne add meg magad a negatív érzéseknek az előtted álló hónapokban!

3. Kelyhek négyes: A Madárkirálynő Tarot azt üzeni neked, hogy az áll a sikered, boldogságod és elégedettséged útjába, hogy nem értékeled eléggé a dolgokat, képtelen vagy örülni az élet apró dolgainak, mert folyton többre vagy nagyobbra vágysz.

Mindezen kívül hajlamos vagy természetesnek venni mindent, amid van, ezért 2020 második felében meg kell tanulnod jobban becsülni a körülötted lévő embereket, valamint mindent, amit kapsz vagy elérsz, függetlenül attól, hogy az milyen mértékű.

4. Kelyhek hetes: A megtévesztés és az illúzió lapját kaptad, amivel a Madárkirálynő Tarot azt üzeni neked, hogy hamis reményekbe bízol. Ha szeretnél boldogabb, sikeresebb és elégedettebb lenni, akkor 2020 második felében bátran szembe kell nézned az igazsággal, a félelmeiddel és a hibáiddal, mert ez elengedhetetlen a pozitív változáshoz.

Fontos, hogy ne hazudj magadnak, mert azzal csak ártasz önmagadnak és a céljaidnak, de az sem kizárt, hogy bajba keveredsz miatta! Az előtted álló hónapokban ne hagyd kárba veszni a lehetőségeidet, mert esélyed lesz változtatni és jobb irányba terelni az életedet.

5. Botok tízes: Annak érdekében, hogy sikeresebb, boldogabb és elégedett lehess, próbálj megállni és add át, vagy tedd le a terheket, felelősséget 2020 második felében! Ne kockáztasd meg az összeroppanást! Ne hidd, hogy mindenre képes vagy! Egyáltalán nem muszáj mindent neked elintézned és mások problémáit megoldanod! 2020 második felével eljött az ideje annak, hogy önmagadra gondolj és tehermentesítsd magad! Ha ezt nem teszed meg, akkor tönkre fogod tenni a testi és lelki egészségedet.

6. Érmék hármas: A kompromisszum és az alkalmazkodás lesz a sikered kulcsa 2020 második felében. Ez az életed összes területére vonatkozik. A munkád terén próbálj rugalmasabban viszonyulni a főnöködhöz és a kollégáidhoz!

A párkapcsolatban olyan megoldásokra törekedj, amelyek mind a kettőtök számára kedvező! Ha szeretnél sikeresebb, boldogabb és elégedettebb életet, akkor 2020 második felében meg kell tanulnod, hogy nem lehet mindig igazad és nem lehet mindig az, amit szeretnél. Ha képes leszel kicsit engedni, akkor azzal rendkívül sokat javíthatsz a kapcsolataidon.


(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló