Erre a csodára számíthatsz még az idén Lisieux-i kis Szent Teréz szerintHa kíváncsi vagy a neked szóló üzenetre, akkor válassz egy lapot az alábbi hat közöl, és már olvashatod is a jóslatot!1. Csodával határos módon megfogan egy új lélek: Ha esetleg a pároddal gyereket terveztek, de eddig nem jött össze, akkor ne adjátok fel! Ne idegesedj! Tegyétek, amit az orvos tanácsolt, gondolkodjatok pozitívan, szeretkezzetek, a többit pedig bízzátok a sorsra! Lisieux-i kis Szent Teréz szerint ne keseregj, mert csodával határos módon fog összejönni a gyerek, még akkor is, ha erre egy kicsit várni kell!

2. Csodálatos körülmények között találkozol a szerelmeddel: Ha jelenleg szingli vagy, akkor ez hamarosan megváltozik, éppen ezért Lisieux-i kis Szent Teréz arra kér, hogy ne mondj le a szerelemről, mert még idén meg fogod tapasztalni ezt a csodát! A közeljövőben sorsszerű találkozásban lesz részed a megfelelő helyen és időben.

Már ott és akkor érezni fogod, hogy valami különleges kötelék van kettőtök között. Ez a találkozás maga lesz a csoda, az ismerkedés közben pedig hamar ki fog derülni, hogy milyen szálak vezettek titeket egymáshoz. Annak érdekében, hogy a csoda megtörténhessen veled, Lisieux-i kis Szent Teréz arra kér, hogy ne zárkózz be a négy fal közé, ne add fel a párkeresést, mert 2020-ban vár rád a nagy szerelem!

3. Csodálatos módon megoldódnak a gondjaid: Lehet, hogy jelenleg anyagi gondokkal, fizikai vagy párkapcsolati nehézségekkel küszködsz. Talán teljesen menthetetlennek érzed a helyzetet, és nem hiszel abban, hogy bármi változni fog még az idén, pedig fog, mert ha hiszed, ha nem, de csoda fog történni, aminek köszönhetően, a gondjaid megoldódnak!

Lisieux-i kis Szent Teréz szerint ez történhet úgy, hogy felkínálnak neked egy olyan lehetőséget, amit megragadva, megoldhatod a problémákat, de arra is vagy esély, hogy egy bizonyos személy lesz az, aki megteszi ezt helyetted.

4. Csodás módon megjön a hited: Ez az üzenetet talán azért kaptad, mert korábban történt valami, ami miatt elvesztetted az önmagadba vagy a másokba vetett hitedet. A régi tapasztalataid miatt nem tudsz hinni a szerelemben, az emberekben, önmagadban, esetleg az égiekben sem, és talán úgy gondolod, hogy ez soha nem fog megváltozni, pedig ez még idén be fog következni.

Lisieux-i kis Szent Teréz szerint olyan esemény történhet, amelynek köszönhetően megváltozol és megtalálod a hited. Ha nyitott és szemfüles leszel, akkor hihetetlen, sorsfordító élményben lesz részed még a 2020-as esztendőben!

5. Csodálatos körülmények között megmenekülsz: Ez jelenthet talán anyagi nehézségeket, esetleg veszélybe kerülhet valami, ami számodra fontos, esetleg te magad kerülsz veszélybe, de amikor már a legrosszabbra számítanál, akkor történni fog egy csoda!

Lisieux-i kis Szent Teréz szerint csodálatos körülmények között megúszol egy balesetet, csődöt vagy más kellemetlenséget. Talán valaki az utolsó pillanatban segít ki a bajból. Az sem kizárt, hogy váratlanul megváltozik egy döntés, amit már biztosnak gondoltál. Történjék bárhogy, Lisieux-i kis Szent Teréz szerint maga lesz a csoda, ahogy megmenekülsz.

6. Csodálatos gyógyulás vár rád: Ha valamilyen fizikai vagy lelki betegségben szenvedsz, akkor nemsorára fellélegezhetsz, mert 2020 hátralévő részében jelentős javulásra, de akár teljes gyógyulásra is számíthatsz! Hamarosan sokkal jobban fogod magad érezni, de addig is Lisieux-i kis Szent Teréz arra kér, hogy légy türelmes, tartsd be az orvos előírásait, vagyis tedd meg a gyógyulásodhoz nélkülözhetetlen lépéseket!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló