Tedd tökéletessé a 2020-as nyaralásodat!



Ha már tudod, hogy mikor mész szabadságra, akkor keresd ki a szabadságod első napjának dátumát az alábbi táblázatból, majd olvasd el, hogy mivel tehetnéd felejthetetlenné a vakációdat!1-es nap – minden hónap 1-je, 10-e, 19-e és 28-a.
2-es nap – minden hónap 2-a, 11-e, 20-a és 29-e.

3-as nap – minden hónap 3-a, 12-e, 21-e és 30-a.

4-es nap – minden hónap 4-e, 13-a, 22-e és 31-e.

5-ös nap – minden hónap 5-e, 14-e és 23-a.

6-os nap – minden hónap 6-a, 15-e és 24-e.

7-es nap – minden hónap 7-e, 16-a és 25-e.

8-as nap – minden hónap 8-a, 17-e és 26-a.

9-es nap – minden hónap 9-e, 18-a és 27-e.

1. Az 1-es szám önmagában is az újrakezdés és a megújulás lehetőségét foglalja magába, de ez még inkább igaz arra, hogy a munkától elszakadva, végre lesz időd arra, hogy komolyan elgondolkodj azon, hogy hogyan szeretnél élni a jövőben. Az 1-es számhoz tartozó napok arra késztethetnek, hogy felszámolj mindent, ami megnehezíti a hétköznapjaidat, és helyettük valami új felé indulj el.

2. Ha a 2020-as nyári szabadságod első napját a 2-es szám energiája hatja át, akkor ideális lesz arra, hogy rendezd a kapcsolataidat, a közös programokra vagy arra, hogy egyszerűen csak élvezd a szeretteid társaságát.

3. Ha a 2020-as nyári szabadságod első napját a 3-as szám energiája itatja át, akkor a számmisztika szerint érdemes szellemi dolgokkal foglalkoznod. Ha szeretsz kártyázni, társasozni, és van hozzá kedved, akkor rendezhetnél családi napot, vagy találkozhatnál a barátaiddal, hogy velük játszattok. Ne hidd, hogy ilyesmit csak gyerekként lehet!

4. Ha a 2020-as nyári szabadságod első napja a 4-es számhoz tartozik, akkor a számmisztika szerint ez ideális alkalom arra, hogy átnézd a csomagokat, ellenőrizd a szobafoglalást és átfusd azokat az iratokat, amelyekre szükséged lesz a nyaralás során.

5. Ha a 2020-as nyári szabadságod első napját az 5-ös szám energiája lengi be, akkor a számmisztika azt üzeni, hogy ez kiváló lehetőség arra, hogy élvezd mindazt, amit az élet ezüst tálcán nyújt át neked. Ezen a napon nyugodtan nekiindulhatsz a nagy világnak, de annak is nagy a valószínűsége, hogy látsz valami érdekeset, vagy részt vehetsz egy izgalmas programban.

6. Ha a 2020-as nyári szabadságod dátumának első napja a 6-os számhoz tartozik, akkor a számmisztika szerint ez remek alkalom arra, hogy a szíved és a lelked megkapja mindazt, amire vágyik, ezért vedd körül magad csupa szépséggel és gyönyörködj a meseszép tájban!

Ha ismeretlen helyre utazol, akkor vegyél részt olyan programokon, amelyek során a divattal, a művészettel és a természet közelségével kapcsolatban gyűjthetsz élményeket, amelyekkel aztán a mindennapokban inspirálhatod magad, amikor hazatértél!

7. Ha a 2020-as nyári szabadságod első napja a 7-es szám energiájával ellátott napok közé tartozik, akkor ideális lesz a befelé figyelésre. Függetlenül attól, hogy ez a kocsi hátsó ülésén, a tájban gyönyörködés közben, vagy egy nyüzsgő piac közepén történik, lélekben magányosan telik a nap, de a végén felébredhet a benned rejlő spiritualitás oldal.

8. Kiemelkedően jó formában lehetsz, ennek pedig nagy hasznát veheted a sportban, a házimunkában, de akár a kertészkedésben is. Vakáció esetén érdemes ezeken a napokon túrázni, gyalogos városnézésen részt venni, búvárkodni vagy más olyan elfoglaltsággal foglalkozni, amihez szükség van a jó kondira. Válassz a kedvednek megfelelő programot, amely során fizikailag jól elfáradhatsz, így este jól fog esni az ágyba bújás is.

9. Ez remek alkalom arra, hogy kicsit bolondozz, mulass, táncolj, és olyan programokon vegyél részt, amelyeken garantált a remek hangulat, jó társaság és poénok.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló