5000 pók költözött be Brian és Susan Trost otthonábaIgaz történetek, amelyek sokkolni fognak.A pókház: Brian és Susan Trost 2007 októberében vásárolta meg álmai otthonát a missouri állambeli Weldon Springben, ám a boldogság nem tartott sokáig, mert hamarosan barna óriáspókok lepték el a házat.

A házaspár minden létező módszerrel megpróbálta kiirtani a pókokat, de nem jártak sikerrel, ezért panasszal éltek a biztosítótársaságnál és a ház korábbi tulajdonosánál, majd elköltöztek. Elméletileg a ház jelenleg üres, leszámítva pókokat, amikből a becslések szerint 5000 költözött be az ingatlanba.

Nem akarok többé Mickey-nek dolgozni.”: A Disney-vel kapcsolatban többféle összeesküvés-elmélet és rémisztő pletyka ismert. Ezek egyike, hogy a stúdió filmjeiben rejtett manipulatív utalások vannak.

Ugyanakkor a Disney-vel kapcsolatban léteznek olyan bizarr történetek is, amelyek biztos, hogy megtörténtek. Ezek közül az egyik 2010-ben történt, amikor a párizsi Disneyland két alkalmazottja öngyilkosságot követett el.

Az első áldozat vonat elé ugrott. A másik, aki Disneyland étteremvezetője volt, egy hónappal később ölte meg magát. A 37 éves, nős, négygyerekes férfi falán ezt a feliratot találták: „Nem akarok többé Mickey-nek dolgozni.”

Az öngyilkosságokkal kapcsolatban azt állapították meg, hogy az új vezetés által teremtett, kevésbé ideális munkakörnyezet depresszióssá teszi az alkalmazottatokat, és ezért ölhette meg magát a két munkatárs.

Az öngyilkos erdő szellemei: Aokigahara a világ második olyan helye, ami népszerű az öngyilkosságot elkövetni készülő emberek körében, így nem meglepő, hogy sokak szerint szellemjárta helyről van szó.

Akadnak, akik szerint egy Tengu nevű madár-démon járja az erőd, hogy a szellemekkel együtt rávegye az embereket arra, hogy öljék meg magukat. Ami tényleg furcsa az erődben az az, hogy teljes a csend benne. Ezt a lombozat, a fák sűrűsége és a lávaföld okozza.

Tetemek a falakban: Egy Schuylkill megyei család szigetelni akarta az auburn-i házukat 2015-ben, amikor is a gipszkartonrétegek mögött egy 30-as és 40-es évekből származó újságokba tekert állati tetemeket és különös tárgyakat találtak.

Kajia Bretzuis elmondta, hogy 2012 óta előfordult, hogy találtak egy-két állattetemet a házukban. A család válaszok akart, ezért néhány tárgyat és állati maradványt elküldtek egy szakértőnek, aki megállapította, hogy ezek egy holland mágikus szertartás részei, amit betegségek gyógyítására mutattak be.

Őrületbe kergető hangok: 2018-ban beszélt arról a BBC-nek az akkor 21 éves Laura Molding, hogy 3 éves kora óta hall hangokat. A férfi, nő, felnőtt és gyerek hangjának keveréke szinte mindig körülveszi.

15 éves korára hallucinálni kezdett. Az anyja ekkor vitte orvoshoz, ugyanis Molding már önmaga ellen fordult, amiért a hangok azt mondták neki, hogy semmire sem jó, senki sem szereti. A lánynál súlyos depressziót állapítottak meg, ami olyan pszichotikus tüneteket okoz, mint a téveszmék és hallucinációk.

A kőbaba: 1955-ben az akkor 26 éves Zahra Aboutalib már két napja vajúdott, amikor elment egy marokkói kórházba, ahol látta egy másik várandós fájdalmas szülését. Ez annyira megrémisztette, hogy hazarohant.

Aboutalib nem szült, de a fájdalmai egy idő után megszűntek. A nő folytatta az életét, ami során három gyereket fogadott örökbe, majd nagymama lett. Aboutalib erős fájdalmai visszatértek, méghozzá 46 évvel a kórházi incidens után, ezért orvoshoz fordult.

Az ultrahangvizsgálat és az MRI eredményéből kiderült, hogy a nőnek méhen kívüli terhessége volt, a megkövesedett baba pedig beépült a szervei közé. A magzatot négy órás műtéttel távolították el. Aboutalib arról vált híressé, hogy 75 évesen világra hozott egy kőbabát.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló