Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Kos: A héten bármit megkaphatsz, amit csak kitalálsz magadnak. Most az öröm, a szerelem, a boldogság és a flört lesz jellemző a napjaidra, amelyek esetében a legfontosabb az, hogy élj meg minden jót, amit kapsz!

Ha van valami, amire régóta vágysz, de eddig megtagadtad magadtól, akkor itt a remek alkalom, hogy megenged magadnak és önfeledten szórakozz! Légy könnyed, bátor, és tedd meg magadért azt, hogy kizárólag a jóra és a szerencsédre koncentrálsz!

Rák: Ezen az augusztusi héten lesz miért jól érezned magad, ugyanis a Vénusz a jegyedbe lépve ragyogja be a lelked. Ennek hatására igazán magabiztosnak és szeretettel telinek érezheted magad a napokban.

Abban az esetben, ha szerelmet, párt keresel, akkor a héten légy nyitottabb az ismerkedésre! Ha kapcsolatban élsz, akkor a kedvesednek is fel fog tűnni a vonzerőd, csodálatos kisugárzásod. A nyár az igazi öröm és boldogság időszaka, úgyhogy add át magad az igazi szerelemnek és szeretetnek!

Oroszlán: Nem kizárt, hogy saját magadat is megleped ezen a héten, amikor is a Nap továbbra is a jegyedben jár, így ez az időszak egyedül rólad szól. A napokban légy minél magabiztosabb és érezd, hogy az élet és az égiek is neked kedveznek!

Mivel a telihold rád is erőteljes hatást gyakorol, ezért kicsit érzékenyebb lehetsz, de ez kevés ahhoz, hogy tönkremenjen a jó hangulatod. A héten képes leszel kihozni magadból a legtöbbet, a legjobbat, de azt is felismerheted, hogy milyen pozitív és szerethető teremtés vagy. Nagyon szereted, ha felnéznek rád azok, akik körülvesznek, most pedig ezt kiélvezheted!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Szűz: Ezen a héten úgy érezheted, hogy az lenne a legjobb, ha lemondanád az össze programodat, és egyedül, magadban töltenéd a szabadidődet. Ha valóban így döntesz, akkor azt jól teszed, hiszen most senki más társaságára nem vágysz, csak a hozzád igazán közelállókéra.

A legjobb barátodnak bátran elmondhatod, amit érzel, amire a lelkednek a legnagyobb szüksége van. A héten próbálj minél több időt magadra fordítani, mélyedj el a lelkedben, pihenj, töltődj fel, hallgasd a kedvenc zenéidet, vagyis csak olyasmit tégy, ami tényleg jól esik, megnyugtat és ellazít. Most nincs ennél fontosabb feladatod a héten.

Bak: Ha akarod, akkor rengeteget tapasztalhatsz és fejlődhetsz a héten, aminek napjaiban a legfontosabb az, hogy elfogadd magadat és mindent, ami veled történik! Azzal csak megnehezíted a dolgodat, ha küzdesz és lázadsz.

A héten figyelj oda az érzéseidre, ugyanis rengeteg újdonságot deríthetsz ki a lelkedben zajló folyamatokról. Ezekben a napokban nincs nagy igényed a népszerűségre és a társasági életre. Most egy mély átalakuláson mész át, ez a hét pedig a felismerések időszaka a számodra.

Egy új kezdet lehetőségét kaphatod meg, de csak akkor, ha előbb lezárod a múltat. Az csak rajtad múlik, hogy mikor lépsz túl a régi dolgokon, viszont tudd, hogy ezt nem kerülheted el, úgyhogy jobban jársz, ha magadtól teszed meg!

Halak: Sok mindennel kell szembenézned ezen a héten, aminek napjaiban előfordulhat, hogy kellemetlen, fájdalmas tapasztalatokban lesz részed. Ezzel kapcsolatban észre kell venned, hogy a múltban szerzett sebek szakadnak fel újra, ugyanis korábban nem gyógyítottad meg azokat rendesen.

Ezen az augusztusi héten ideje, hogy végérvényesen lezárd a fájdalmas múltat, valamint keress olyan terápiát, elfoglaltságot, ami örömmel tölt el, ami segít a régi események lezárásában! A fájdalommal muszáj szembenézned, majd el kell engedned azt.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló