Mit üzen a belső hangod erre a hétre?Hallgass a megérzéseidre, válassz egy mandalát az alábbi négy közül, majd olvasd el az erre a hétre szóló tanácsot!

Ha a héten fontos dologban kell döntést hoznod, de elbizonytalanodtál, akkor most megtudhatod, hogy mit tanácsol a belső hangod ezekre a napokra. Ha szeretnéd megkapni a tanácsot, akkor csak hallgass a megérzéseidre, és válassz egyet az alábbi mandalák közül!1. Abban az esetben, ha a megérzéseid azt súgták, hogy az első mandalát válaszd, akkor a belső hangod szerint ez a hét tökéletes lesz arra, hogy önmagad fejlesztésével foglalkozz. Önmagad szeretete és újjáépítése rendkívül fontos, mert csak akkor szolgálhatsz jól másokat, ha előbb önmagadat szereted.

Muszáj megtanulnod, hogy legelőször saját magadat kell első helyre tenned, és minden más csak másodlagos. Ne feledd, hogy a belső békédet csak akkor találhatod meg, ha megtalálod az önzetlenség és a önzőség közti egyensúlyt. A héten olyan döntéseket kell meghoznod, amelyek nemcsak téged, hanem a környezetedet is szolgálják.

2. Ha a belső hangodra hallgatva a második mandalát választottad, akkor ez azt jelképezi, hogy most a szokottnál könnyebben hozol döntéseket. A belső hangod azt tanácsolja, hogy a héten igyekezz praktikusan hozzáállni a dolgokhoz. Ha így teszel, akkor nagy sikereket érhetsz el a napokban.

A mandala napsugarai kreatív energiát és még kihasználatlan lehetőségeket szimbolizálnak, ezért a héten lényeges, hogy ne aprózd el magad, csak a legfontosabb feladatokra fordítsd az energiádat és az idődet.

Ugyanakkor arra számíts, hogy a változások kimenetele nem lesz mindig a legjobb, emiatt mindig próbáld több szemszögből megvizsgálni azokat, valamint iparkodj meglátni a jót mindenben! Ez a hét ideális arra, hogy fejleszd a másokkal való kapcsolatodat, de arra is, hogy előrelépést tégy a karrieredben. A belső hangod arra kér, hogy a napokban légy nagylelkű és kitartó, mert ezek által meg tudod őrizni az optimizmusodat.

3. Amennyiben a megérzéseid azt súgták, hogy válaszd a harmadik mandalát, akkor eszerint egy igazán fontos életszakaszban járhatsz, és úgy tapasztalhatod, hogy nem alakul minden úgy, ahogyan elképzelted. Ha így van, akkor mindez arra utal, hogy fontos döntés meghozatala előtt állsz.

A belső hangod azt tanácsolja, hogy a héten légy őszinte önmagadhoz, próbálj szembenézni azzal, ami akadályoz abban, hogy megbocsáss, méghozzá elsősorban önmagadnak! Annak érdekében, hogy végül csak a helyes döntést hozhasd meg, muszáj lesz kizárólag a jelenre koncentrálnod, úgyhogy ne rágódj a múlton!

A napokban nem kizárt, hogy el kell engedned valamit vagy valakit, ám ezt ne bánd, mert ezzel lehetővé teszed, hogy javuljon az önbecsülésed és gazdagabb legyen az életed.

4. Ha az utolsó mandalát választottad, akkor azon keresztül azt üzeni a belső hangod a hétre, hogy megeshet, hogy akkor alakul minden jól, ha a kezedben tartod az irányítást. Hajlamos vagy akkor is így gondolkodni, ha a dolgok rosszul alakulnak, talán azért, mert ezzel szeretnéd megőrizni a benned honoló békét.

A belső hangod azonban azt tanácsolja, hogy jobb lenne, ha inkább hagynád, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan történniük kell, és ne akard mindenáron befolyásolni! Ha valami rossz, fogadd el, és ugyanígy azt is, ami jó!

Abban az esetben, ha a héten szeretnéd megőrizni a belső békédet, akkor jól meg kell válogatnod azt, hogy milyen dolgokra áldozol az energiádból. A napokban csak olyan dolgokkal kellene foglalkoznod, amelyek igazán számítanak neked, illetve hozzátesznek a jövődhöz.

Ha megfogadod a belső hangod tanácsát, akkor energiát fogsz spórolni a héten, tehát erősebb lehetsz az elkövetkezendő nehezebb időkben is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló