Kendőzetlen igazság a csillagjegyedrőlErről és így talán még nem olvashattál a horoszkópokban!Kos: Megszokhattad, hogy önzőnek tekintenek, pedig csak arról van szó, hogy tudod hogyan kell magadnak élned. Az sem felel meg a valóságnak, hogy arrogáns vagy, hiszen csupán nincs szükséged mindenki mosolyára, akivel találkozol.

Bika: Bikaként minden hely mennyország számodra, ahol nincs ébresztőóra, főnök és hétfő. Igaz, hogy rettenetesen önző vagy. Ha valami vagy valaki hozzád tartózik, akkor az csak a tiéd, senki másé. Amit a sajátodnak tartasz, azt mindennél jobban szereted. A hűséged örök.

Ikrek: Mindenkit szeretsz, aki jól bánik veled. Ha úgy döntesz, hogy valakit boldoggá teszel, akkor ettől semmi sem mentheti meg az illetőt. Ha azt veszed észre, hogy valaki nem úgy bánik veled, ahogy korábban, akkor attól távolodni kezdesz.

Rák: Nincs időd gyűlölni azokat, akik utálnak, mert túlságosan lefoglal, hogy azokat szeresd, akik szeretnek. Ha az élethez mit sem értő embertől kapsz kritikát, akkor azzal nem foglalkozol. Veled mindenki biztonságban lesz, de olykor úgy viselkedsz, mint a zsémbes öregek, mert motyogsz és mindenkit utálsz.

Oroszlán: Megítélésed szerint a szeretet kimutatásának legszenvedélyesebb formája az ölelés, mert általa biztonságban, és a szeretet személyhez közel érzed magad. Egyes embereknek te vagy a Nap, másoknak a napszúrás, míg megint másokra soha nem ragyogsz.

Szűz: Te nem a súly és a magasság, hanem az intelligencia és az önbizalom aránya vagy. Gyorsan belefáradsz a „megértésbe”, a „kapcsolatba kerülésbe” és a „megbocsátásba”. Előfordul, hogy csak azért utálod magad, hogy közelebb kerülj valakihez.

Mérleg: Két életet élsz. Az egyiket mindenki látja, míg a másikat egyedül éled meg. Az is jellemző rád, hogy sokszor az, amit mondasz különbözik attól, amit valójában érzel.

Skorpió: Skorpióként mindenképpen meg kell találnod az egyensúlyt a nyugalom és az energia között, ugyanis a problémáidnak a 98%-a megoldódna. Benned két személyiség lakozik: az egyik nyugodt és csendes, a másik akkor üti fel a fejét, ha az előzőt megbántották, megsértették. Az utóbbi az elkövetők legrosszabb rémálma.

Nyilas: Nagyon valószínű, hogy a létezésed értelme nem a cél, hanem az út, ugyanis ez igaz a Nyilasok 99%-ára. Esetedben néha a barátság minden különösebb ok nélkül ér véget. Az évek múlásával a baráti köröd változik, szűkül, ám azok, akik még ekkor is maradnak, azok nem egyszerű barátok, hanem szinte rokonok számodra.

Bak: Tudod, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje. Azokra soha nem fogsz rámosolyogni, akiket nem szeretsz, viszont udvariasan fogsz viselkedni velük, mert a neveltetésed nem engedi, hogy durva legyél.

Egy véletlenül eléd kerülő ember nem tud megsérteni, mert azok nem tudnak megsérteni, akiket nem értékelsz. Te se az időtől, se a távolságtól, se a nehézségtől nem tartasz, hiszen éppen ezek segítenek abban, hogy megismerd az erődet, hogy önmagad lehess és tiszteld azt, aki vagy.

Vízöntő: Gyakran megsértődnek rád, mert nem tudsz és nem is akarsz eleget tenni az elvárásaiknak. Amikor úgy viselkedsz, mint egy gyerek, akkor boldog vagy. Amikor nincs energiád, erőd vágyad, álmod, akkor túl sokáig voltál erős. Ha el akarsz távolodni a valóságtól, akkor magadba fordulsz.

Halak: Hála a kiváló memóriádnak, soha nem felejted el, hogy ki és mivel volt jó hozzád. A rosszat elfelejted, megbocsátod, de a jó még egy év múlva is az emlékezetedben fog élni. Az a jó, hogy a gondolatolvasás nem létezik, mert ellenkező esetben nem tudnád fenntartani a félénk, visszahúzódó álcádat. Te nem félsz érezni, hanem attól tartasz, hogy túlságosan mélyen elmerülsz az érzéseidben.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló