Mit üzen neked a Tarot a hétre?



Válassz egy lapot az alábbi négy közül, ha kíváncsi vagy, hogy mi történhet veled a napokban!

A jövőben sokféleképpen belepillanthatunk, így például jóskártyákkal, amelyek közül az egyik legismertebb a Tarot, ami egy általában 78 lapból álló kártyajátékon alapuló technika. A Tarot egyfelől segíthet megérteni és elemezni az életed korábbi vagy mostani tényezőit, illetve általa beleleshetsz a jövőbe. Másfelől az energiamezőid jobb megértésében, és így a legbensőbb éned megismerésében is hasznodra lehet a Tarot.

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a jóskártyák, így a Tarot sem képes arra, hogy pontosan megjövendölje azt, hogy mire számíthatsz a jövőben, ugyanis semmi sincs kőbe vésve! A Tarot most is csak abban segíthet, hogy tisztábban lásd a következő napokat, ha esetleg el lennél bizonytalanodva.

Ha szeretnéd tudni, hogy mit üzen neked a Tarot a hétre, akkor válassz egyet az alábbi négy lap közül!1. Császárnő: Ha úgy határoztál, hogy az első lap jóslatára vagy kíváncsi, akkor a Császárnő lapot kaptad, ami alapján elmondható rólad, hogy hajlamos vagy elmerülni az érzelmeidben emiatt igényled egy olyan személy segítségét, aki által egészséges modellt alakíthatsz ki az érzelmi világodban. Ez az illető támogathat abban, hogy végre megoldd a számodra fontos emberekkel való konfliktusaidat.

A Császárnő azt tanácsolja neked a hétre, hogy figyelj oda az érzelmi egyensúlyra, amit ne boríts fel, de ne is légy túl szigorú önmagaddal! Ha elnyomod az érzelmeidet, vagy ellenkezőleg, túl sokat foglalkozol azokkal, akkor ennek egyfajta belső összeférhetetlenség lesz az eredménye. Az előtted álló napok kiváló esélyt adnak arra, hogy fejlődést érj el azokon a területeken, amelyeken örömmel dolgozol.

2. Torony: Ha úgy érezted, hogy a második lapot kell választanod, akkor a Torony lapot kaptad, ami alapján elég motiválatlan lehettél mostanában, de ez megváltozik a héten, mert ez az időszak ideális lesz arra, hogy elkezdd visszaszerezni a motivációdat.

A cél érdekében érdemes lenne wellness programokat beiktatnod az életedbe, így például rászokhatnál a rendszeres sportolásra, meditációra, egészséges táplálkozásra, valamint jól tennéd, ha minőségi időt töltenél önmagaddal.

Ezen a héten az egyszerűség szükségességét fogod érezni fizikai, mentális és lelki területen. Most komoly belső változáson eshetsz át, ám ne feledd, hogy önmagaddal mindig légy kedves és szeretettel teli!

3. Csillag: Ha a megérzésed azt súgta, hogy dönts harmadik lap mellett, akkor a Csillag azt jövendöli neked, hogy a héten olyan új lehetőségek várnak rád, amelyek által másoknak segíthetsz. Úgy érezheted, hogy szeretnél jótékonysági projektekkel foglalkozni, de az is lehet, hogy a mindennapjaidban leszel önzetlenebb.

Ez nem csupán másoknak lesz jó, hanem számodra is előnyökkel fog járni, hiszen valami nagy és pozitív célnak lehetsz a részese. Ez az érzés növelni fogja az önbizalmadat, illetve segít, hogy egészséges kapcsolatokat alakíts ki a napokban.

4. Bolond: Ha a negyedik, egyben az utolsó lap üzenetére vagy kíváncsi, akkor a Tarot szerint olyan ember lehetsz, aki nem fél megmutatni az igazi arcát a világnak. A Bolond szerint hatalmas belső energiát mozgósítására kaphatsz esélyt a héten, aminek napjaiban úgy érezheted, hogy új kezdetre van szükséged, illetve kész leszel arra, hogy olyan dolgokat érj el, amelyekhez nagy bátorságra lesz szükséged.

A napokban bátran hallgass az intuíciódra, használd a kreativitásodat, mert ezek által találhatsz rá az új lehetőségekre és ezek segíthetnek a céljaid elérésében. Az eredményeidet oszd meg a számodra legfontosabb emberekkel!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló