Gyorsan elvégezhető kívánság mágiák



Amellett, hogy teszel a vágyaid megvalósulásáért, még végrehajthatod az alábbi egyperces varázslatok bármelyikét, ha némi égi támogatást kérnél.Kívánságteljesítő almavarázs: Egy piros almába karcold bele a kívánságodat! Gyújts meg egy fehér gyertyát, majd az almával a kezedben, mondd el ezt a varázsigét:

„Ez az alma szimbolizálja vágyamat, s ha megeszem, teljesül a kívánságom. Az istenek legyenek kegyesek hozzám!”

Lassan edd meg az almát! Közben képzeld el a kívánságodat, mintha már megtörtént volna. Az almacsutkát ásd el a földbe!

Egyszerű tűzmágia: Írd fel egy papírcetlire a kívánságodat, piros tollal! Gyújts meg egy fehér gyertyát, aminek lángjában égesd el a papírost, miközben mondd el ezt a varázsigét:

„A tűz formál, teremt, létrehoz, alkossa most meg nekem a kívánságom, és teljesüljön az, mely itt áll a papíron.”

A papír hamvait szórd a szélbe!

Falevél varázs: Egy tetszőleges falevélre írd le a kívánságodat! Gyújts meg egy fehér gyertyát a szabadban, majd fogd a kezeid közé a falevelet, és mondd el ezt a varázsigét:

„Vigye a szél oda ezt a levelet, ahol vágyaim meghallgatásra lelnek. Vigye oda ezt a levelet és teljesüljön a kívánságom.”

Itt hangosan elmondhatod a kívánságodat! Ereszd szélnek a falevelet!

Kívánságmag varázs: Ültess el tetszés szerinti virágot vagy növényt. Ehhez magokra lesz szükséged, és arra, hogy az ültetés előtt megszenteld azokat. Gyújts meg egy fehér gyertyát, majd kezedben a magokkal mondd el ezt a varázsigét:

„Áldjon meg titeket a termékenység istennője. Nőjetek szép nagyra és egészségesre. S miközben növekedtek, az én kívánságaim is teljesülnek.”

Másnap ültesd el a magokat!

Fekete macska varázs: Szükséged lesz egy fekete macska néhány szőrszálára, amit keverj össze pár saját hajszáladdal. Ezt követően gyújts meg egy fehér gyertyát, és mondd el ezt a varázsigét:

„A fekete macska szerencséje, átáramlik az én ereimbe. Osztozzunk a szerencsén, teljesüljenek a kívánságaim!”

Most fogalmazd meg hangosan a kívánságodat, ami után biztonságos keretek között égesd el a szőrcsomót.

Szerencsepénz varázs: Gyújts meg egy zöld gyertyát, fogj a kezeid közé egy érmét. Képzeld el a kívánságodat és mondd el a varázsigét:

„Fortuna mosolyogjon le rám, hajlandó vagyok megfizetni a vágyamat. Ahogy ezt megtettem, teljesüljön a kívánságom és:…”

Most hangosan fogalmazd meg a vágyadat! Az érmét minél előbb dobd bele egy szökőkútba!

Istenek megvendégelése: Szükséged lesz borra és süteményre, vagy valamilyen édességre. Tedd ezeket az oltárodra! Gyújts meg három fehér gyertyát! Most lazulj el, hangolódj rá a szertartásra!

Mondd el ezt a varázsigét:

„Isten és Istennő, fogadjátok szeretettel ajándékomat. Fogyasszátok a jó szívvel adott bort és süteményt és közben hallgassátok meg kérésemet. Ha elnyerte tetszéseteket apró csekélységem, úgy kérlek benneteket, teljesítések kérésemet!”

Hangosan fogalmazd meg a kívánságodat, ami után köszönd meg az istenek segítségét. A bort és a süteményt hagyd ott az oltáron éjszakára. Másnap elfogyaszthatod, eláshatod, de másnak is adhatod.

Tündérek megvendégelése: Vigyél magaddal tejet és süteményt, majd válassz egy neked tetsző bokrot vagy fát, ahova tedd le a tejet és a süteményt! Relaxálj, lazulj el, és mondd el ezt a varázsigét:

„Kedves kis tündérek, drága aprónépek, halljátok fohászomat, melyet hozzátok intézek. Ajándékot hoztam nektek, kérlek fogyasszátok jó szívvel! Ha elnyerte tetszéseteket arra kérlek benneteket, teljesítsétek kívánságomat!”

Fogalmazd meg hangosan a kívánságodat, mondj köszönetet a segítségért, majd hagyd ott éjszakára az ajándékot, amit másnap eláshatsz vagy elfogyaszthatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló