Szerelmet és különleges fordulatokat hoz a szeptember ezeknek a csillagjegyeknek!Ha te is a szerencsések közé tartozol a csillagjegyed, vagy az aszcendensed alapján, akkor most érdekes részleteket tudhatsz meg arról, hogy miben lehet részed az ősz első havában!Ezeknek a csillagjegyeknek különleges fordulatot hoz a szeptember!


Szűz: Legyen bármilyen célod, azt megvalósíthatod és elérheted az ősz első hónapjában. Habár jellemző rád az óvatosság és a visszafogottság, most mégis jól tennéd, ha lenne bátorságod ahhoz, hogy egy igazán nagy tervet találj ki a jövőddel kapcsolatban.

Szeptemberben nézz szembe azokkal a kihívásokkal, amelyeket az élet kínál fel neked, valamint vedd kezedbe a sorsod irányítását, mert most alapjaiban változtathatod meg az életedet, ha ezt akarod! Az ősz első havában gyümölcsöző kapcsolatokat köthetsz, valaki pedig olyan visszautasíthatatlan ajánlatot tehet neked, amit el kell fogadnod, hisz kiérdemelted!

Mérleg: Az elmúlt időszakban végzett kemény munkád gyümölcse szeptemberben beérik. Az uralkodó bolygód, a Vénusz rendkívül erős támogatást nyújt neked a karriered és a jövőbeni terveid terén az ősz első havában.

Emellett a kommunikációt támogató Merkúr a Mérlegbe lép, aminek hatására kiválóan adhatod elő azt, amit kitalálsz, és olyan meggyőzően érvelhetsz, hogy annak hála, nagy lépést tehetsz előre. Szeptemberben különleges lehetőséget és támogatást kaphatsz ahhoz, hogy megvalósítsd a legnagyobb vágyad.

Nyilas: A karrieredben számíthatsz jelentős fordulatra szeptemberben, aminek időszakában ne érd be a kevesebbel, mert most a legjobbat kaphatod, hiszen megérdemled! Most legyen bármi a célod, azt elérheted!

Szeptemberben légy következetes, és haladj a kijelölt ösvényen! A siker most biztos, de az egyedül rajtad múlik, hogy mikor szerzed meg, éppen ezért felejtsd el, hogy a háttérben maradsz, amíg mások learatják a babérokat. Ez most neked jár, hiszen rengeteget tettél a sikerért!

Ezek a csillagjegyek szeptemberben szerelemre találnak!

Kos: Rengeteg különleges lehetőséggel találkozhatsz szeptemberben, aminek időszakában a munkád, a karriered és a szerelmi életed is beindulhat. Most a Merkúr és a Vénusz is segít, hogy valóra váltsd az elképzeléseidet és a vágyaidat.

Ebben az időszakban egyfelől magabiztosabb leszel, másfelől könnyen szót érthetsz bárkivel. Mivel szeptemberben nagyon jól tudod, hogy hogyan fejezd ki magad, ezért sokan ellenállhatatlannak fognak tartani. Valakit egy pillanat alatt meghódíthatsz, de az is lehet, hogy ő lesz az, aki elcsavarja a fejedet.

Oroszlán: Bár a Nap kilépett az Oroszlánból, neked mégsem kell szomorkodnod, ugyanis szeptemberben drágakőként ragyoghatsz, köszönhetően annak, hogy a szerelem, a szépség, a luxus és a romantika bolygója, a Vénusz belép az Oroszlánba, és mindent megad neked, amire a legjobban vágysz.

Amíg tehát a Vénusz az Oroszlánban jár, addig reflektorfénybe állhatsz, ezért ebben az időszakban érdemes minél több társasági eseményen ott lenned, ismerkednek és flörtölnöd, ha párt keresel. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod fog felfigyelni a ragyogásodra, és csodálni fog.

Bak: Hála a ragyogó kisugárzásodnak, szeptemberben senki sem hagyhat figyelmen kívül. A Vénusz bolygó hatására vágyat érezhetsz a szerelemre. Ha kapcsolatban élsz, akkor mély érzelmeken alapuló, szenvedélyes együttlétekkel telhet az ősz első hava.

Erre számíthatsz akkor is, ha párt keresel, ugyanis olyan tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb, amelyekről nem is gondoltad, hogy léteznek. Bátran éld meg az erotikát, merülj el az érzéki szerelemben szeptemberben, aminek időszakban csak a jelenben élj, mert most nincs annál fontosabb. A szerelmi életed mellett a munkádban és a karrieredben is nagyot léphetsz előre.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló