Igaz történetek, amelyekből akár horrorfilmek is készülhetnének



Az életnél nincs kegyetlenebb forgatókönyvíró.Horror a Csicsijimán: 1944. szeptember 02-án vezette az amerikai haditengerészet Avenger repülőgépét a 20 éves George H.W. Bush, aki nyolc társával a japán Bonin-szigetekhez tartozó Csicsijima-sziget felé tartott, hogy támadást indítsanak a rádiótorony ellen.

A szigeten tartózkodó japán katonák lelőtték őket. Mind a vízben landoltak. Bush társait elfogták, megkínozták, majd megölték. Yoshio Tachibana japán altábornagy azt az utasítást adta, hogy négy hullát főzzenek meg, majd azok máját és combjait zöldségekkel, szójaszósszal leöntve egyék meg.

Később háborús bűncselekmények miatt kivégezték Guamban azokat a japán tiszteket, akik felelősek voltak a szigeten történt kannibáleseményért. George H.W. Bush az Egyesült Államok 41. elnöke lett 1989-től 1993-ig.

A düh gyermeke: Beth Thomas anyukája akkor halt meg, amikor a gyerek csak 1 éves volt. A kislány és az öccse, Jonathan a vér szerinti apjuknál maradt, aki szexuálisan bántalmazta őket. A gyerekvédelem elvette a férfitól az akkor már 19 hónapos kislányt és 7 hónapos kisfiút.

A testvéreket egy gyermektelen pár fogadta örökbe, majd hamarosan rájöttek, hogy valami nincs rendben a kislánnyal, akinek aggasztó és erőszakos viselkedéséről dokumentumfilmet forgattak, mikor 6 éves volt.

Kiderült, hogy Beth reaktív kötődési rendellenességben (RAD) szenved. A kislány örökbefogadó szülei, Tim és Julie elvitték egy terapeutához, Connell Watkinshez, aki vállalta Beth kezelését.

A terápia hatására Beth tünetei egy éven belül javultak, méghozzá annyira, hogy már képes volt megbánást mutatni. Évekkel később Beth szakképzett ápolónő lett, majd kiadott egy könyvet, aminek megjelentetésében a második örökbefogadó anyja, Nancy segített neki.

Vértócsa: Sydney délnyugati részén található a Riverwood Általános Iskola, aminek tanárai azt hitték, hogy a pihentető iskolai szünet után nyugodt első tanítási napjuk lesz, de ebben nagyot tévedtek, ugyanis hatalmas vértócsát találtak a padlón.

A rendőrség megállapította, hogy a vér legyen bárkié, az biztos, hogy az illető rengeteg vért vésztett, és komoly orvosi ellátásra szorult. Az egész környéket átkutatták, de mégsem találták meg az áldozatot, ami már azért is különös, mert 2 méter magas szögesdrótot húztak az iskola köré.

Egy sérült ember biztos, hogy nem tudna megmászni egy ilyen magas kerítést. A vizsgálatokból kiderült, hogy az áldozat férfi volt, de az ügyet nem sikerült megoldani.

Ördögűző tanár: Zaklatott, de kedves tanárnak ismerték a 35 éves Danielle Harkinst, aki remek kapcsolatot ápolt a diákjaival. A floridai Petersburg-i ázsiai szociális szervezetnél dolgozó Harkins magánéleti gondokkal küszködött, ugyanis a nehéz válása mellett a két kisgyermeke elhelyezése sem ment könnyen.

A tanár válását 2012-ben mondták ki. Harkins ekkor kezdett különösen viselkedni, vallási fanatikussá vált, azon belül is az angyalok és a démonok érdekelték a leginkább. 2012. június 09-én Harkins azt kérte egy diákcsoporttól, hogy rakjanak egy kis „máglyát” a móló közelében, majd Harkins megvádolta őket azzal, hogy démonokkal szövetkeznek, majd ördögűzést akart végrehajtani rajtuk.

A zavart és rémült diákok teljesítették Harkins tűz körüli táncolásra szóló utasítását, de amikor a tanár azt parancsolta, hogy vágják meg egymást, hogy így „kiszabadítsák a démonjaikat”, akkor arra már nem voltak hajlandóak.

A feldühödött Harkins megragadta a diákok egyik kezét, amit parfümbe mártott, és felgyújtott. Egy másik fiatal kezét letört üveggel vagdosott össze, és többeket is arra kényszerített, hogy vágják meg magukat. A diákok néhány nappal később merték elmondani a dolgot. Harkins 6 hónapos börtönbüntetést kapott.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló