Varázslatok, amelyek által legyőzheted a negatív érzéseketEgyszerű szertartások segíthetnek megszabadulni a lelki terhektől!Megtisztulás a 7. napon varázs: A szertartáshoz szükséged lesz vörös szalagra, egy darab papírra, egy kis sárgarépára, néhány csepp olajra, ami bármilyen növényi vagy illóolaj lehet és egy befőttes üvegre.

Írd fel a papírra a saját nevedet, annak az embernek a nevét, akinek meg szeretnél bocsátani és fogalmazd meg röviden a helyzetet, vagy azt, hogy miért kellene bocsánatot kérnie az illetőnek. A papír másik oldalára azt ír, hogy: „BOCSÁTÁS”.

Most óvatosan hajtsd félbe a papírt, aztán tekerd a sárgarépa köré, majd kösd meg a piros szalaggal. A répát tedd a befőttes üvegbe, és csepegtess rá 7 cseppet a választott olajból, aztán mondd el ezt a varázsigét:

„Megbocsátok, elengedek, nem haragszom rád X (személy neve, aki megbántott). Készen vagyok 7 napon belül megtisztulni és továbblépni.”

A befőttes üveget 7 napon át őrizd meg, majd az utolsó napon ásd el a kertedben, vagy bárhol, ahol szeretnéd.

Hagymavarázs a megbocsátásért: Szükséged lesz egy kis vörös hagymára, egy téged ábrázoló fényképre, piros szalagra és egy fedeles tégelyre.

Vágd ketté a hagymát, majd a fényképet helyezd a két fél közé, aztán helyezd a tégelybe, amit zárj le a fedelével! Most a piros szalaggal kösd át többször a tégelyt, a végén pedig köss rá két csomót.

Ezután csukd be a szemed, vedd a kezeid közé a tégelyt és mondd el ezt a varázsigét:

„A hagyma megríkat, kitisztítja a sebet, azt mondom neked: megbocsátok, elengedem a fájdalmat, amit okoztál.”

Végül tedd a tégelyt éjszakára arra az ablakpárkányra, amelynél megtöltheti a holdfény (akkor is, ha a hold nem látszik). 24 órával később temesd el a tégelyt a kertben vagy az udvaron!

Szívgyógyító varázs: A varázslathoz szükséged lesz piros almára, néhány gramm cukorra, vörös szalagra, mézre, fehér gyertyára, egy kis papírlapra és késre. A papírra írd le a párod nevét, ami alá írd a saját nevedet, majd tedd ugyanezt a papír másik oldalán, aztán hajtsd össze a papírt minél kisebbre!

Most gyújtsd meg a gyertyát, és önts viaszt a papírra lezárásként. Ezután fogd a kést, amivel faragj egy kis lyukat az almába, majd az összehajtott papírt helyezd a lyukba, amit aztán tömj meg cukorral és mézzel, amennyire tudod, végül folyass rá viaszt.

Várj néhány percet, hogy megszilárduljon a viasz! Amikor ez megtörtént, akkor köss szalagot az alma köré, és mondd el az alábbi varázsigét:

„(Partnered neve), arra kérlek, hogy alázatossággal és őszinteséggel kérj tőlem bocsánatot. S arra kérem szívemet, gyógyuljon meg és a keserű helyett édes érzésekkel legyen tele. Megbocsátok neked.”

Az almát tartsd meg két napig, majd távolítsd el az otthonodból!

Elengedő szertartás egy léggömbbel: Szükséged lesz egy héliummal töltött léggömbre és egy tollra. Írd a léggömbre azt, ami jelképezi azt, amit meg kell bocsátanod, vagy azt, amit el akarsz engedni.

A léggömb színe szimbolizálja az érzelmeidet! Legyen vörös, ha düh vagy harag munkál benned! Kék, ha szomorúságot vagy depressziót érzel. Fehér, ha békésnek ítéled a helyzetet. Zöld, ha a dolog pénzzel, karrierrel vagy vállalkozással kapcsolatos. Fekete, ha rendkívül gonosz vagy tragikus dolog történt.

Ha kész vagy a lufival, akkor menj ki a szabadba, ahol a kezedben tartva a léggömböt, hunyd le a szemed, és szellemileg vetíts ki minden érzelmet a lufira. Képzeld el, hogy az érzelmek a léggömbbe szorultak, és mondd el ezt a varázsigét:

„Összegyűltetek hát, itt vagytok mind, de én nem tartok rátok igényt. Búcsút mondok nektek, menjetek békével, az én szívemben most már csak a szeretet és a béke lakozhat.”

Amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor engedd el a lufit, amit addig nézz, amíg el nem tűnik a látóteredből!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló