Gyors varázslatok pénzvonzó kristályokkalAnyagi ügyekben kérhetsz égi támogatást az alábbi mágiákkal.Bőségfakasztás peridot kristállyal: Szükséged lesz 1 peridot kristályra, 1 zöld gyertyára, 7 bazsalikomlevélre és egy zöld zsákocskára. Csütörtökön, növekvő hold idején tedd az oltárodra a gyertyát, majd rendezd el a babérleveleket kör alakba a gyertya körül.

Hunyd le a szemed, képzeld el a célodat. A jobb kezedben fogott peridottal körözz az óramutató járásával ellentétes irányba a gyertya körül, és mondd el a varázsigét:

A látásom él,
Álmom lelepleződik,
A vállalkozásom a legjobb/a munkám kincset ér,
Kérem, a világegyetemet, hogy végezze el a többit.”


Égesd végig a gyertyát. Tedd a bazsalikom leveleket és a peridot kristályt a kis zsákba, amit tégy el a munkahelyeden vagy az üzletedben, de akár magadnál is tarthatod.

Aranyélet bevonzása jáde kővel: Szükséged lesz 1 zöld kötélre vagy zsinórra, esetleg fonalra, 1 aranyzsinórra, egy marék arany csillámporra vagy valami ehhez hasonlóra, 1 zöld zsákocskára, 1 jáde kőre, 1 érmére, 1 zöld gyertyára, fahéj füstölőre és fenyőeszenciára

Pénteken, növekvő hold vagy telihold idején gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt. Fogd a zöld kötelet (vagy amit választottál), és köss rá 7 csomót. Közben képzeld el, hogy sok pénzed van.

Mondd el a varázsigét:

Adjanak ennek a varázslatos éjszakának az erői elegendő energiát ahhoz, hogy a pénz hozzám jöjjön.”

Dobd fel a levegőbe az arany csillámport, hogy rád hulljon, és mondd el a varázsigét:

Ez a ragyogó por elvezet a pénzhez.”

Fogd a 7 csomóval megkötött zsinórt, amit tégy a zsákocskába a maradék aranyporral, és mondd el a varázsigét:

Ez a fény jólétet és bőséget hoz a varázslatos éjszakában,
a kis zsákocskámat túlcsordítja, így adva gazdagságot nekem,
hogy az életem tele legyen nyugalommal és boldogsággal,
a zsákocska belsejében lévő energiának köszönhetően! Úgy legyen.”


Égesd végig a gyertyát. Tedd a követ és az érmét is a zsákocskába, amit köss meg az arany kötéllel. A zsákocskát tartsd a párnád vagy a matracod alatt!

Újhold pénzvarázslat malachittal: Az újhold idején szükséged lesz egy zöld papírlapra, tollra, malachit kőre, általad facsart narancslére és egy zöld gyertyára. Gondolj arra a pénzösszegre, amelyre szükséged van, írd le ezt a papírra, aminek másik oldalára a teljes nevedet, a címedet és a születési dátumodat írd.

Mártsd a papírt a narancslébe, és hagyd megszáradni. A követ tedd a gerinced tövéhez, majd mondd el hangosan a varázsigét:

Megnyitom a jólétet és bőséget befogadó központomat, és mától kezdve hozzám vándorol a pénz. Bőség szellemei, keljetek át gyorsan az univerzumon keresztül, hogy itt lehessetek mellettem.
Jólét szellemei, hívlak benneteket, hogy teljesítsék akaratomat, hallgassátok meg segélykiáltásomat és szavaimat. Hatalmas szellemek, adjátok meg, amit kérek tőletek. A pénz szellemének erejével így legyen. ”


Egy tűzálló edényben égesd el a papírt a gyertya lángjával, aztán szórd a hamvait a bejárati ajtód elé.

Pénzvarázslat a zöld aventurinnal: Újhold vagy növekvő hold idején szükséged lesz pacsuli illóolajra, egy kis érmére, zöld aventurinra és egy zöld gyertyára. Dörzsöld be pacsuli illóolajjal a zöld gyertyát. Közben képzeld magad elé a célodat! Tedd az oltárra vagy asz asztalra a gyertyát.

Tedd az érmét és a követ a gyertya elé, majd tisztán és hangosan mondd el háromszor az alábbi varázsigét:

Én (a neved) a négy elem erejére támaszkodom,
Víz, tűz, föld és levegő.
Hozzatok nekem annyi pénzt, amennyire szükségem van és amennyire vágyom.
Senkinek sem ártva és a legfőbb jó érdekében.
Úgy legyen.”


Nézd a gyertyát és képzeld el a vágyadat! Miután a gyertya leégett, ásd el a csonkját a kertedben vagy valahol az otthonodban. Az érmét és a zöld aventurint hord magadnál!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló