Falevél jóslat 2020 végéig



Az általad választott falevél alapján kiderül, hogy mire számíthatsz az esztendő utolsó hónapjaiban.

A 2020-as év finoman szólva sem nevezhető eseménytelennek, és úgy néz ki, hogy a hátralévő néhány hónapban sem fogunk unatkozni. De vajon mire számíthatsz 2020 végéig? Mire kell a legjobban odafigyelned? Ezt tudhatod meg most, ha választasz egyet az alábbi képen látható falevelek közül, és elolvasod a neked szóló jóslatot!1. Ha az első falevélre esett a választásod, akkor enek alapján elmondható, hogy rendkívül kreatív időszak vár rád, ami egy kicsit kimozdít a komfortzónádból 2020 végéig. Igyekezz az eddiginél jobban bízni magadban, ugyanis sokkal erősebb vagy annál, mint hiszed! Te minden helyzetben feltalálod magad, köszönhetően annak, hogy igazán kreatív és leleményes vagy.

2. Amennyiben úgy döntöttél, hogy a második falevél jóslatára vagy kíváncsi, akkor jelenleg kimondottan stresszes és zsúfolt lehet az életed, ezért pihenésre van szükséged 2020 végéig, mert ellenkező esetben akár le is betegedhetsz. A legjobb az lenne, ha a téli szünetet és a karácsonyt wellnessezéssel töltenéd szeretteiddel.

3. Ha a harmadik falevélre esett a választásod, akkor az azt üzeni neked, hogy eljött az ideje annak, hogy a jövőddel foglalkozz, ugyanis túl sokat gondolkodsz a múlton. Felejtsd el végre a negatív történéseket, és összpontosíts a jelenre, valamint tervezd meg a szebb jövődet! Ha hajlandó leszel mélyen magadba nézni, akkor 2020 végére rá fogsz jönni, hogy mire van a legnagyobb szükséged.

4. Amennyiben a negyedik falevél nyerte el a tetszésedet, akkor ne hasonlítsd össze magad senkivel, ugyanis megvan a saját életritmusod! 2020 végéig meg kell tanulnod, hogy ne töltsd azzal az életedet, hogy ennek, vagy annak a mércének akarsz megfelelni! Az év utolsó hónapjaiban ideje, hogy a saját utadat járd! Ne függj senkitől, éld az életedet úgy, ahogy azt a szíved súgja!

5. Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik falevél jóslatára vagy kíváncsi, akkor az azt tanácsolja neked, hogy fordíts nagyobb figyelmet a szakmai életedre, mert 2020 végéig olyan időszak vár rád, amelyben változás vagy előrelépés történik a karrieredben. Eleinte kissé felgyorsulnak az események, de erre szükséged lesz ahhoz, hogy elérd a célodat még az év vége előtt.

6. Amennyiben a hatodik falevélre esett a választásod, akkor az azt üzeni neked, hogy figyelj sokkal jobban a körülötted lévő emberekre 2020 végéig, mert mostanában elhanyagoltad azokat, akik a legközelebb állnak hozzád, így a barátaidat is! Az év utolsó hónapjaiban menj el kirándulni a családoddal és szórakozzatok a barátaiddal!

7. Ha a nyolc falevél közül a hetedik nyerte el a leginkább a tetszésedet, akkor az azt üzeni neked, hogy változtatnod kell az érzelmi életeden 2020 végéig! Ez arra is vonatkozik, ha párt keresel, és arra is, ha kapcsolatban élsz, mert mindenképpen változás vár rád ezen a téren az év utolsó hónapjaiban. Most ne hallgass arra, amit a körülötted lévő emberek mondanak, hanem csak a szíved szavára figyelj!

8. Ha a nyolcadik, egyben az utolsó falevél jóslatára vagy kíváncsi, akkor kicsit jobban kellene figyelned a dolgaidra 2020 végéig. Ezekben a hónapokban jól tennéd, ha eldöntenéd, hogy mi az, ami valóban fontos szerepet tölt be az életedben! Ha egy kicsit magabiztosabb leszel, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is kell sok minden ahhoz, hogy boldog légy.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló