Halloweeni varázslatok



Három mágia, amit csak október 31-én érdemes elvégezni, mert ezen az éjszakán lehetnek a leghatásosabbak.Kapcsolat az ősökkel – kristályrituálé: Ha az elhunyt szeretteiddel lépnél kapcsolatba október 31-én éjszaka, akkor szükséged lesz annyi gyertyára, ahány eltávozott szerettedet szeretnéd meghívni. Ha nem konkrét személlyel lépnél kapcsolatba, akkor három gyertya kell. Emellett még szükséged lesz fehér zsályára, füstkvarcra, jáspisra, hegyi kristályra, esetleg képre az elhunytról, akivel kapcsolatba szeretnél lépni, egy papírdarabra, íróeszközre és felajánlásra az ősök számára (pl. étel, ital, virágok, stb.).

Ha megvannak a kellékek, akkor először fogd a kristályokat, amiket helyezz el háromszög alakba, majd tedd középre a képet az elhunytról, ha van. Az ősöknek szánt ajándékot rakd az oltárra, vagy oda, ahol a rituálét végzed!

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt, aztán meditálj és lazulj el! Ha felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Eljött hát ez a nap, elvékonyodott a világokat választó fátyol, halld hát hangomat kedves X (elhunyt neve), szeretettel meghívlak ide hozzám egy rövid időre, hogy újra egyesüljünk a szeretetben.”

Most folytasd a relaxálást, gondolj az elhunyt szerettedre, hangolódj rá! Amikor úgy érzed, hogy sikerült a kapcsolatfelvétel és megkaptad, amit szerettél volt, akkor fejezd be a rituálét a következő szavakkal:

Köszönöm kedves X, hogy eljöttél, tudom, most már ideje menned, menj hát szeretettel és békével, és vidd magaddal azokat is, akik nem tartoznak már ide.”

Végül hagyd ott az ajándékokat éjszakára, majd másnap ásd el azokat!

Samhain újév varázslat: A kelták számára az újév kezdete Samhain, ezért már október 31-én megteremtheted azt, amire vágysz a következő esztendőben. Ha ezt a halloweeni varázslatot választod, akkor szükséged lesz 12 darab fehér gyertyára, fahéj füstölőre, tökre, cetlikre és édességekre.

Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyákat, aztán fogd a cetliket, amikre írd le egyesével a vágyaidat. Amikor kész vagy, akkor a cetliket egyesével tedd a kibelezett tökbe úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

Ez az év a szerelem/szerencse/jó egészség/születendő gyermekem éve lesz.”

Kitalálhatsz bármit, hogy minek az éve legyen a következő! Amikor ezzel megvagy, akkor fogd az általad választott édességeket, és rakd azokat a tökbe úgy, hogy mondd el ezt a varázsigét:

Vigyétek Samhain szellemei, vigyétek szívből ajándékomat és adjátok meg cserébe azt, amire vágyom!”

A tököt legkésőbb másnap ásd el a kertedben, vagy egy hozzád közel eső helyen!

Védelem egész évre: Ha szeretnél egész évre védelmet kérni a negatív energiákkal és ártó szellemekkel szemben, akkor október 31-én éjszaka szükséged lesz tollra és papírra, 1 csésze sóra, 2 evőkanál szárított rozmaringra, 2 evőkanál szárított zsályalevélre,1 evőkanál szárított kaporra, néhány hajszáladra és egy edényre a tároláshoz.

Ha megvannak a kellékek, akkor először is nagybetűkkel írd a papírra a „védelem” szót, aztán a hajszálaidat kösd a papírra, és égesd el! A hamvakat szórd az edénybe! A szárított növényeket füstöld el egy kis széndarabon egy fémtálkán, majd ezeket a hamvakat is tedd az edénybe, ahogy a sót is.

Az ujjaddal keverd össze az edény tartalmát! Ezután rajzolj egy keresztet a homlokodra, és mondd el az alábbi varázsigét:

Védelem, biztonság, békesség;
Őseim áldását élvezem egész évben,
Nem érhet a közelembe az ártó szándék,
Nem jöhet a közelembe egyetlen gonosz lélek sem,
Mert a só és a hamu és megóv engem.”


Végül a maradékot szétszórhatod a küszöbödnél. Ezzel kész is a rituálé.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló