Munkába és a tanulmányokba hozhat sikert ez a négy mágia



Csütörtökön, növekvő hold idején elvégezhető sikervarázslatok.Félhold varázs: Amennyiben ezt a mágiát végzed el, akkor szükséged lesz 1 zöld gyertyára, egy érmére, ecetre, barna papírra és egy nagy átlátszó üvegedényre. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyákat, aztán önts vizet az üvegbe, annak feléig.


Ezután adj hozzá két-három evőkanál ecetet, majd jól keverd össze. Most fogd az érmét, amit dobj az üvegbe, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

Az idő és az élet megadja nekem, amit az egész Univerzum előtt kérek. Én (itt mondd meg a teljes nevedet) szeretném, ha a siker és a jólét mindig nekem kedvezne.”

A varázsige után képzeld el a célodat, majd mondj köszönetet az Univerzumnak a segítségért! Végül vedd ki az érmét az üvegből. Az érmét csomagold barna papírba, és tedd a párnád alá, ahol hagyd ott egy hónapra. Ha letelt a hónap, akkor utána vidd mindenhova magaddal az érmét!

Sóvarázslat: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a sikermágiát próbálod ki, akkor szükséged lesz 3 aranyszínű gyertyára, tömjén füstölőre, fél citrom levére, három evőkanál tengeri sóra, három babérlevélre, marék rizsre, egy evőkanál búzalisztre, három érmére, egy fehér lapra, egy fekete vagy kék tollra.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdésként gyújtsd meg a gyertyákat és a füstülőt, majd mondd el hangosan az alábbi varázsigét:

Köszönöm, hogy megvilágítottad utamat, ápoltad a sorsomat és meghallgattad imáimat."

Ezután rajzolj egy kört a fehér lapra, majd helyezd el háromszög alakban az érméket a körben. Szórj rá rizst, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Teljesülnek a kívánságaim.”

Most búzalisztet szórj rá, és ezt a varázsigét mondd el:

Még szerencsésebb vagyok a szokottnál.”

Ezután nyomd rá a citromlevet, és mondd el az alábbi varázsigét:

Megtisztítom az utat a siker energiáinak a hozzám felé vezető úton.”

Hintsd meg sóval, majd mondd el az alábbi varázsigét:

Minden akadályt elgördítek az utamból.”

Végül helyezd rá a három babérlevelet az érmék helyére, és így szólj:

Sok szerencsét nekem!”

A következő napon ásd el a maradványokat, de az érméket ne, mert azokat meg kell tartanod legalább három hónapig!

A siker fénye varázs: Ha ezt a varázslatot választottad, akkor szükséged lesz almaecetre, egy téged ábrázoló képre, két fehér gyertyára, tengeri sóra és fehér tányérra. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor gyújtsd meg a fehér gyertyákat, aztán hangolódj rá a célodra!

Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor tedd össze a kezeidet, és mondd el az alábbi varázsigét:

A sikert és az elégedettséget ezen a rituálén keresztül érem el, mert beragyog engem a siker fénye."

Most helyezd a képedet a tányérra, és önts rá annyi almaecetet, hogy ellepje a képet, majd hintsd meg egy kis sóval! Végül tedd rá a gyertyát, amit 7 napon keresztül égess!

Ecetvarázslat: Ha ezt a mágiát végzed el, akkor szükséged lesz tollra, 1 zöld gyertyára, fehér anyagra, ecetre, tömjén füstölőre, mézre, egy fokhagymagerezdre, egy átlátszó üvegedényre fedéllel.

A kellékek összegyűjtése után gyújtsd meg a tömjénfüstölőt és a gyertyát. Ezután fogd a fokhagymát, amit helyezz az üvegbe, aztán csepegtess bele 3 csepp ecetet, majd önts rá annyi mézet, hogy az teljesen belepje a fokhagymát.

Amikor ezzel megvagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Megérettem a sikerre, hadd váljék hát mindenből arany, amihez csak hozzáérek!”

Most írd le a papírra a varázsigét és ötször a nevedet, majd tedd a papírt az üvegbe. Ha lehet, akkor tedd úgy az üveget, hogy hét napon át érje napfény. Amikor letelt a hét nap, akkor eltemetheted az üveg tartalmát. A legjobb, ha valahol a közeledben ásod el.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló