Kérj egy állattól választ a kérdésedre!Tégy fel egy kérdést, majd válassz egy állatot az alábbiak közül, és olvasd az ahhoz tartozó üzenetet!1. Bagoly: Kizárólag azt látod, ami előtted van, pedig megérné mélyebbre nézned a válaszok keresése közben, mert rengeteg értékes információ rejlik benned! Ha úgy véled, hogy erre egyedül nem vagy képes, akkor nyugodtan kérd a végtelen bölcsesség segítségét, hogy felnyíljon a szemed!

2. Ló: A ló a személyes erőt, az elhivatottság, a szabadságot és az intuíciót szimbolizálja. Ha úgy döntöttél, hogy a lovat választod az állatok közül, akkor ez azt jelenti, hogy több önbizalomra lenne szükséged.

Tégy lépéseket a terved megvalósításáért, bízz a belső erődben, amiből rengeteg áll rendelkezésedre! Emellett mostantól írd le azokat a céljaidat, amelyeket szeretnél elérni! A dátumokat és a neveket is vesd papírra. Állj neki a tervezésnek, mert szép sorjában minden menni fog, ugyanis elképesztően erős személyiséggel rendelkezel, még akkor is, ha most kételkedsz ebben!

3. Sas: A mentális tisztaságot, a bátorságot, a lélek felemelkedését és a megvilágosodást jelképezi a harmadik képen szereplő sas, aki abban lehet a segítségedre, hogy reális célokat jelölj ki magadnak, hogy világosabban átlásd a különféle szituációkat és meghozd a helyes döntéseket.

A sas mindig valami magasztosat szimbolizált. Neked most azt üzeni, hogy eljött az ideje annak, hogy tiszta lapot nyiss, hogy feltöltsd magad bölcsességgel és kitárt szárnyakkal szemléld fentről a történéseket. Mostantól állj ki a döntéseid mellett, és többé nem hagyd, hogy a bizonytalanság visszafogjon!

4. Medve: A medve összhangban van az anyatermészettel. Télen visszavonul a barlangjába, és csak akkor jön elő, amikor megjelennek az első hajtások. Őt nem érdekli, ami kint történik, csak a lelki megújulásra összpontosít.

A medve tehát a belső vezetés, befelé figyelés szimbóluma, de a fizikai gyógyulással is összefüggésbe hozható, mert a harcosok útján jár. Ha a medvét választottad, akkor ideje, hogy kapcsolatba lépj a tudatalattiddal, valamint meg kell tanulnod értelmezni a csendet.

Nagyon figyelj magadra, főleg a tested jelzéseire! Rohanás helyett inkább haladj megfontoltan, meditálj és lélegezz mélyeket!

5. Oroszlán: A vagyon, a vezetővé válás, az erő és a bátorság jelképe az oroszlán, akit arra használhatsz, hogy erőt adjon, amikor kihívásokkal találod szembe magadat. Itt ne fizikai erőre gondolj, hanem bölcsességre és intelligenciára!

Ha az oroszlánt választottad, akkor eljött az ideje annak, hogy kiereszd a karmaidat, hogy újra megmutatkozzon a bátorságod, a magabiztosságod, az erőd és a fenségességed. Ez most a változás ideje! Fordítsd az erődet arra, hogy többé ne kelljen eltitkolnod az érzelmeidet, és arra, hogy megmutasd a világnak, hogy valójában milyen ember vagy!

6. Delfin: A tisztaság, az öröm és a szabad szerelem szimbóluma az utolsó képen látható delfin, aki azt üzeni neked, hogy ha harmóniára és a természettel való összhangra lenne szükséged, akkor nézz a lelked mélyére, mert ott fogod mindezt megtalálni, és eléred a célodat.

A delfin jelképezi az örömöt és a békét is, ezért lehet, hogy azért választottad ezt az állatot, mert most többre van szükséged a békéből és az örömből. A dolgokat próbáld ne olyan komolyan venni! Ha nem találod azt, amit keresel, akkor annak oka az lehet, hogy már a birtokodban van.

Igyekezz több színt vinni az életedbe, és vedd figyelembe, hogy mit súg a szíved! Légy együttműködő másokkal, valamint ne vidd túlzásba a saját és a többiek kritizálását! Mostantól fordíts több időt az üzenetváltásra, a személyes találkozásokra azokkal, akik a legfontosabbak számodra! Az is fontos, hogy kerüld messzire a negatív, goromba embereket, hogy új barátokra találhass. Tévénézés helyett inkább hallgass minél több zenét!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló