A születésed napja alapján kiderül, hogy hogyan kellene indítanod a napot



A tanácsért csak annyit kell tenned, hogy válaszd ki az alábbi listából a születésed napjához tartozó számot, majd olvasd el az ahhoz tatozó tippet!1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án született.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született.

1-es: A legjobb az lenne, ha nem a nehézségekre koncentrálnál, hanem inkább átgondolnád, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás az életben. Annak érdekében, hogy boldog legyen a napod, jól tennéd, ha hála gyakorlattal indítanád a napot. Még mielőtt kikelsz az ágyból, gondolj öt dologra, amiért a leginkább hálás vagy.

2-es: A számmisztika azt tanácsolja neked, hogy annak érdekében, hogy boldog legyen a napod és kapcsolatban maradj a környezeteddel, kezdd a reggelt a barátaiddal és a családoddal való kapcsolatba lépéssel.

Ha lehet, akkor ezt ne a közösségi médián keresztül tedd, hanem például hívd fel őket telefonon, de az lenne a legjobb, ha néhány percet személyesen beszélgetnél velük, és megkérdeznéd tőlük, hogy hogy érzik magukat.

3-as: Ha szeretnéd, hogy boldog legyen a napod, akkor ennek érdekében azt a reggeli rutint kellene bevezetned, hogy részletes tervet készítesz arról, amit aznap szeretnél elvégezni. Írj le mindent egy papírra, nehogy elfeledkezz valamiről napközben!

4-es: Annak érdekében, hogy boldog legyen a napod, arra a reggeli rutinra kellene rászoknod, hogy a tükörbe nézve azt mondod, hogy „szeretlek”. Soha ne felejtsd el, hogy a világon te magad vagy az egyetlen ember, akire mindig számíthatsz.
 

5-ös: A számmisztika szerint egy vad gyermek lakozik a szíved mélyén. Téged a kalandvágy és a spontaneitás visz előre minden egyes nap. Annak érdekében, hogy boldog legyen a napod, azt a reggeli rutint kellene bevezetned, hogy sok időt hagysz magadnak arra, hogy felébredj. Állítsd az ébresztődet 10 perccel korábbra, ezt az időt pedig fordítsd arra, hogy mentálisan ráhangolódsz az előtted álló napra.

6-os: A család és az otthon a legfontosabb a számodra a számmisztika szerint. Neked remek érzéked van arra, hogy nyugalmat teremts, valamint rendkívül élvezed, hogy kielégítheted a szeretteid szükségleteid, amivel nem is lenne baj, ha olykor nem feledkeznél el a saját szükségleteidről.

Ebből következik, hogy amennyiben szeretnéd, hogy boldog legyen a napod, be kellene vezetned azt a reggeli rutint, hogy 5-10 percet meditációs gyakorlattal töltesz, ugyanis ezzel biztosíthatod azt az energiát, amire ahhoz lesz szükséged, hogy jól alakuljon az előtted álló nap.

7-es: Annak érdekedben, hogy boldog legyen a napod, be kellene vezetned azt a reggeli rutint, hogy felkelés után mozogsz egy kicsit. Például kocoghatnál vagy otthon tornázhatnál, de bevezethetsz bármilyen mást mozgásformát, mert a lényeg, hogy jól essen!

8-as: Annak érdekében, hogy boldog legyen a napod, azt a reggeli rutint kellene bevezetned, hogy leírsz minimum három oldalnyi ötletet és gondolatot. Ezen ne gondolkodj, hanem csak engedd szabadon a fantáziádat, írj bármiről, ami eszedbe jut, aztán valósítsd meg az így született ötleteidet!

9-es: Annak érdekében, hogy boldog legyen a napod, azt a reggeli rutint kellene bevezetned, hogy légzőgyakorlattal indítod a napot. Ez azért tenne jót neked, mert a felfokozott érzelmeid és kalandjaid mellett nem szabad elfelejtened, hogy a tested és az elméd jóléte ugyanolyan fontos, mint az, hogy milyen csodálatos élettapasztalatokat gyűjtesz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló