Varázslatok empatáknak



Teremts magadnak védelmet!Varázslat, ha kimerültnek érzed magad: Amennyiben ezt az empatákat védő mágiát próbálod ki, akkor szükséged lesz egy téged ábrázoló fényképre, egy tálra, három fehér gyertyára, fehér virágokra, citromfűre és ásványvízre.

Először tedd a fényképet a tálba a három fehér gyertya közepére, majd vedd körül a fehér virágokkal. Ezután gyújtsd meg a gyertyákat és füstölj citromfűvel. Lélegezz mélyeket, lazulj el, és amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Ki vagyok merülve, testem-lelkem kifacsarva, friss energiára szomjaik. Hófehér virágok öleljenek körbe és gyógyítsanak meg, a patak vize pedig töltsön el új erővel!”

A varázsige után öntsd a tálba ásványvizet úgy, hogy közben érezd, hogy megtisztulsz és erővel töltődsz fel. Hagyd egy éjszakára a kellékeket ott, ahol vannak. A következő napon öntsd ki a vizet a szabadban, és a virágoktól is az otthonod kívül válj meg. A gyertyákat égesd végig a varázslat utáni napokban.

Energia varázslat, hogy szembenézz a rád váró nappal: Ennél az empatákat erősítő varázslatnál szükséged lesz a Tarot kártya Erő lapjára, amit tégy az oltárodra, vagy arra a helyre, ahol a rituálét elvégzed.

Ezután füstölj fahéjjal, majd fogj egy narancssárga gyertyát, amit kenj be szantálfaolajjal. Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

Egy oroszlán ereje lakozik bennem, nem érhet semmi, amivel ne tudnék megküzdeni. Az erő velem van és el nem hagy.”

A varázsigét annyiszor ismételd meg, ahányszor jól esik, és amíg nem kezded úgy érezni, hogy elönt az erő! Amikor kész vagy, akkor oltsd el a gyertyát, de ne úgy, hogy elfújod! Most már nekiindulhatsz a napnak.

Varázslat a negatív érzések ellensúlyozására: Ha ezt a varászlatot választod, akkor fogj egy zöld gyertyát, amit kenj be olívaolajjal, aztán szórj rá porított fahéjat, aranyport és csillámot. Ezután gyújtsd meg a gyertyát, amit majd hagyj teljesen leégni, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

Tele vagyok méreggel, de Isten tüze megtisztítja lelkemet.”

A varázsigét ismételd el annyiszor, ahányszor jól esik, de úgy, hogy közben elképzeled a folyamatot, tehát azt, hogy a különféle negatív érzelmek egyesével égnek el a gyertya lángjában.

Tükörvarázs: Ez a szertartás egyfajta „alteregó” létrehozására szolgál, hogy azzal a hamis vetülettel megtéveszd és elhárítsd a negatív energiákat, valamint azokat a szellemeket és erőket, amelyek rossz hatást gyakorolhatnak rád.

A varázslathoz a legjobb, ha fekete tükröt használsz, de ha nincs ilyened, akkor egy sima is megfelel a célra. A legelőnyösebb egy lekerekített tükör a védelem és a kör alakjának kihasználása miatt. Szükséged lesz egy fekete vagy sötét ruhára is a tükör letakarásához és tárolásához. Másra nem szabad használnod ezt a ruhát.

Szenteld fel a tükröt, majd gyújts meg két fehér gyertyát, amelyek közül az egyiket tedd a tükör jobb, a másikat a bal oldalára. Nézz mélyen a tükörbe úgy, hogy csak az arcodat figyeld! Amikor elérted a nyugalmi állapotot, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Te vagy én, de én nem vagyok Te, szívd magadba az összes rossz érzésemet és mérgemet. Távolíts el mindent negatív energiát belőlem és mostantól Te legyél az, aki átveszi őket helyettem. Téged találjon meg minden számomra előnytelen entitás és energia!”

Ezt követően képzeld el, hogy a tükörképed kiszívja a testedből az arcodon keresztül a negatív energiákat. Amikor ezzel kész vagy és úgy érzed, hogy kiürült belőled a negatív energia, akkor mosd át sós vízzel a tükröt, amivel kapcsolatban figyelj, hogy se te, se senki más ne nézzen bele!

Végül tedd biztos helyre a tükröt, amit akkor vegyél elő, ha úgy érzed, hogy meg kell ismételned a szertartást!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló