Mi lehetne a könyved címe a csillagjegyed alapján?Ironikus ötlet a horoszkóptól.Kos: Ha a saját eredményeidről van szó, akkor azokért bárkin és bármin átgázolsz, így olykor még a barátaidon is. Emiatt nem érzel bűntudatot, mert mindig úgy zárod a történeteket, hogy egyszerűen nem tudtak lépést tartani veled.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Módszerek, amikkel megutáltathatod magadat a barátaiddal

 

Bika: Ha valami már működött az életedben, akkor azon nem szívesen változtatsz, és képes vagy évekig várni, mert hiszel a „lassú víz partot mos” alapelvben. A megfontoltságodnál csak a takarékoskodásod a nagyobb, ezt pedig próbálod összeegyeztetni a konyhai képességeiddel

 

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Luxusfogások aprópénzből

 

Ikrek: Az ismereteid sokoldalúak, köszönhetően annak, hogy boldogan próbálsz ki új dolgokat, és kimondottan igényled, hogy folyton új ingerek érjenek. Minderről lelkesen tájékoztatsz mindenkit, aki szóba áll veled.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Életem története – III. rész

 

Rák: Remekül érzed magad a családod társaságában, szereted lesni a kívánságaikat és kielégíteni az igényeiket, viszont ezért cserébe sokszor erőn felüli figyelmet követelsz magadnak, ám ezt nem tudja mindenki zsigerből megadni.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Hogyan sértődjünk meg mindenen?

 

Oroszlán: Az egyik legpozitívabb csillagjegyhez tartozol. Jellemző rád, hogy még a problémában is azt keresed, hogy mit tanulhatsz belőle, és rögtön látod a megoldást is. A nagylelkűségedet nem titkolod, ugyanis szereted, ha segíthetsz a nálad elesettebbeken.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Tudom, hogy szeretsz

 

Szűz: Nincs a Szűznél szőrszálhasogatóbb és precízebb csillagjegy. Ezeket a gyakran előremutató jellemvonásaidat még kitartással és tudatossággal vegyíted, aminek köszönhetően nagyon jól meg tudod tervezni az életedet.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Amitől undorom

 

Mérleg: Mérlegként rengeteg időre van szükséged ahhoz, hogy rájöjj, nem felelhetsz meg mindenkinek. Amikor erre ráébredsz, akkor sem tudod ezt a tényt teljesen elfogadni.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Hogyan szeressen minket mindenki

 

Skorpió: Skorpió jegyűként képes vagy magasra emelni az emberi kapcsolataidat, amiket ugyanilyen mélységbe is taszíthatsz. A szenvedély szinte állandó az életedben, és képes vagy ugyanolyan vehemenciával belevetni magad a jó és a rossz dolgokba.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Erkölcsmentes leleplezések

 

Nyilas: Fanatikusan üldözöd a szabadságot, a feladataidnak lelkesen és optimistán ugrasz neki, de az is jellemző rád, hogy nyughatatlan felfedező vagy, aki állandóan kutatja az újdonságokat, rá akar jönni az élet értelmére és fel akarja térképezni a személyisége rejtett oldalait.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Azt hitted, korlátozhatsz?

 

Bak: Bak jegyűként a karrier és az anyagiak életed egyik legfontosabb kérdése. Mindennek tetejébe igencsak konzervatív nézeteket vallasz, ami nemcsak a magánéleted, hanem a munkához való hozzáállásodat is meghatározza.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Így építsünk karriert konzervatív módszerekkel

 

Vízöntő: Született úttörő vagy, rajongsz a modern dolgokért és mindig a fejlődés felé vezet az utad. Mivel erősen megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz, ezért nincs sok barátod, de ismerősöd bőven akad. A találékonyságodnál csak a különcséged nagyobb, és persze, mindenről megvan a saját véleményed.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Dolgok, amiket rosszul tudtál

 

Halak: Tőled nagyon távol áll a realitás, így nem meglepő, hogy az anyagiak és a munka terén sem vagy az a törtető fajta, aki látványos eredményeket akar felmutatni. Neked nem ez az életcélod, és az sem érdekel, hogy mások úgy ítélik meg a viselkedésed alapján, hogy egy másik időzónában élsz.

Ezek alapján a könyved íme ez lehetne: Halogasd, míg mindenki elfelejti

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló