Erre figyelj télen!



A horoszkópból kiderül, hogy mire lesz szükséged ahhoz, hogy a lehető legjobban alakuljon számodra a következő három hónap.Kos – Csak magadra van szükséged: Ne számíts külső segítségre, mert télen kizárólag önmagadra számíthatsz! Az évszakban meg kell bíznod saját magadban, ismételgesd sokszor, hogy minden rendben lesz és küzdj azért, amit el szeretnél érni a télen. Ha fontos döntést kell meghoznod, akkor bátran hallgass a megérzéseidre!

Bika – Figyelj a lelkedre: Igazán nehéz időszakon estél át, de mégis végig rendelkeztél olyan belső erővel, ami által sikerült továbblépned. Télen egy fontos döntést kell meghoznod. Habár ezzel kapcsolatban rengeteg jó tanácsot kapsz a környezetedtől, te mégis inkább befelé figyelj és a lelkedre hallgass!

Ikrek – Sok türelemre van most szükséged: A téli hónapokban számíthatsz néhány olyan hétre, ami megfeszített munkatempót követel majd tőled. Próbálj minél türelmesebb lenni ebben a három hónapban, aminek időszakában egy rendkívül fontos projektben vehetsz részt, úgyhogy nagyon figyelj, nehogy elrontsd! Emellett olyan változások következhetnek be az életedbe, amelyekhez azonnal alkalmazkodnod kell majd.

Rák – Te légy most a legfontosabb: Szakmai szempontból lesz igazán fontos időszak számodra a tél. Habár rendkívül elfoglalt lehetsz ebben a három hónapban, mégis az Univerzum arra kér, hogy ennek ellenére, te légy a legfontosabb önmagad számára! Az évszak minden napján lepd meg magad némi én-idővel, és foglalkozz olyasmivel, ami boldoggá teszi a lelked!

Oroszlán – Több bátorságra van szükséged: Ha hajlandó leszel bátran megtenni a szükséges lépéseket, akkor igazán érdekes változásokat hozhat neked a tél, aminek három hónapjában hagyd el a komfortzónádat, mert csak így juthatsz közelebb a legnagyobb álmaid megvalósításához!

Szűz – Harcolj azért, amit el szeretnél érni: Ha változást szeretnél az életedben, akkor ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását, mert nem várhatsz arra, hogy majd valaki kívülről megváltoztatja az életedet! A tél a lehető legjobb időszak arra, hogy valóra váltsd a legnagyobb terveidet!

Mérleg – Te vagy a legfontosabb: A téli hónapokban igyekezz minél több időt egyedül, befelé fordulással tölteni, és gondold át, hogy mi a legfontosabb számodra az életben! Rendezd a gondolataidat és az érzéseidet ebben a három hónapban, mert most az a legfontosabb, hogy iparkodj boldogabb lenni!

Skorpió – Tarts egy kis szünetet: Nem csupán szakmai, hanem magánéleti szempontból is elmondható, hogy nehéz időszakon mentél keresztül, ezért a téli hónapokban ne akarj nagyobb tervet megvalósítani, hanem inkább tarts egy kis szünetet, pihenj és igyekezz csak olyasmivel foglalkozni, amitől boldogabb lesz a lelked!

Nyilas – Szeretetre van szükséged: Rengeteg változás történt veled 2020 eddigi hónapjaiban, és a téli időszak is tartogat még néhány meglepetést. Ha párt keresel, akkor december elején találkozhatsz valakivel, akivel mesés jövőben lehet részed.

Bak – Szükséged van a szeretteid támogatására: A szakmai életed tekintetében estél át nehéz időszakon, és még télen sem lélegezhetsz fel, mert stresszes leszel a rád váró változások miatt. Éppen ezért fogadd el a szeretteid támogatását és önzetlen segítségét ebben a három hónapban!

Vízöntő – Légy boldog: Az elmúlt időben olyannyira belefeledkeztél a szakmai dolgaidba, hogy szinte elfelejtettél élni. A télen próbáld úgy átszervezni a napjaidat, hogy több szabadidőd legyen önmagadra! Ne feledd, hogy a boldogság a lelkedben van!

Halak – Bízz önmagadban: Nehéz időszaknak ígérkezik számodra a tél, és egyelőre nem tudod felmérni, hogy az előtted álló események mennyire segítenek az általad kijelölt úton való haladásban. Ha fontos döntést kell hoznod a télen, akkor mindig figyelj, hogy mit súg a szíved!

(Forrás: filantropikum.com)

Ajánló

Ajánló