A barátnője és a legjobb barátja halála után érezte úgy Gert Brouwert, hogy megszálltákEz a hat személy azt állítja, hogy démon szállta meg őket.Azt, hogy démonok léteznek-e, és megszállják-e az embereket, senki sem tudja, de az biztos, hogy az alábbi történetek szereplői úgy gondolják, hogy egyszer démon bújt beléjük.

Egy rövid időre lebénult: Egy névtelen Reddit felhasználó arról számolt be, hogy amikor 2011-ben feküdt az ágyában, akkor egyszer csak elvesztette az irányítást a végtagjai felett. Állítása szerint semmit sem tudott csinálni a beszéden és a nézésen kívül.

Amikor megkérdezte, hogy van-e benne valaki, akkor a jobb keze hüvelykujja felemelkedett. Ezután azt kérdezte, hogy a lény démon-e, a hüvelykujját pedig minden alkalommal lefordította. Habár a felhasználó határozott választ kapott a kérdésére, mégsem teljesen biztos abban, hogy mi is történt vele valójában.”

Gert Brouwert, mintha elátkozták volna: Azt követően, hogy a barátnője autóbaleset áldozata lett, majd a legjobb barátját megölték, Gert Brouwer lassan úgy érezte, hogy elátkozták. Próbálta maga mögött hagyni a szörnyű évét, és szeretett volna továbblépni, de pár héttel azt követően, hogy új helyre költözött, olyan érzése támadt, hogy egy démon zaklatja.

Amikor hazaért, akkor olyan volt, mintha valami fojtogatná, ezért nem kapott levegőt. Brouwer harcba szállt vele, majd miután megmenekült, elment egy pszichiáterhez, de igazán senki sem tudott segíteni neki.

Brouwer két blogot kezdett vezetni. Ezek közül az egyiken a saját, a másikon a démon gondolatait írta le. Amikor aztán belevágott az intenzív terápiába, akkor végre sikerült megszabadulnia a démontól.

Megszállta egy démon, miközben pszichedelikus gombát evett: A Reddit egyik felhasználója, redwendigo mesélt arról, hogy mikor hallucinogén gombát evett mogyoróvajas, zselés szendvicsben, akkor megnyitott egy portált, amin keresztül egy démon belépett az elméjébe és átvette a teste fölött az irányítást.

A megszállás hirtelen történt, amikor pedig bekövetkezett, akkor „baljós örömöt” érzett. Redwendigo így írt az élményéről:

„Úgy éreztem, hogy háttérbe szorítják, elzárják, visszafogják a tudatomat. Az a valami a fejemben átvette az irányítást a testem fölött!”

Amikor a gomba hatása kezdett elmúlni, akkor automatikus írással megkérdezte, hogy mi a démon neve, de csak ezt írta le: „MERJALAG”

Úgy érezte magát, mint egy zombi, miután megszállták: Morgan Gali arról írt, hogy nem érezte, amikor egy démon megszállta. A hátborzongató élményéről így mesélt:

„Hanyag leszel, megnémulsz az érzelmeidtől. Olyan érzés, minta HALOTT lennél! Ennek van értelme, mert amikor valami ragaszkodik hozzád és elszívja az energiádat, akkor sétáló hulla leszel.”

Zak a „Ghost Adventurers” -ből a megszállottságot a másnapossággal hasonlítja össze: A szellemvadász Zak Baggins azt állítja, hogy a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen az, ha megszállják az embert.

Állítása szerint elöntötték az érzelmek, látomásai voltak, amelyek megfeleltek a démon emlékeinek, és megszűnt számára az idő:

„Eltűnt az idő. A testem merev, zsibbadt és fázik. Amikor a lény elhagyja a testem, akkor alig bírok állni és beszélni. Ezt az állapotot nevezem lezárási másnaposságnak, ami az interakció súlyosságától függően, akár napokig is tarthat.”

Az asztrális kivetítés során megszállták: Len Walker meggyőződése, hogy amikor egy éjszaka asztrálisan kivetült, akkor felfedezte az Univerzum egy ismeretlen részét, ám a testébe való visszatéréskor valaki vele jött.

A megszállást eleinte csodásnak érezte, mint egy „ezerszeres erősségű orgazmust”, de aztán a démon kezdte átvenni az irányítást, nem hagyta enni, ezért kénytelen volt elszívni az energiát mindenből maga körül. A tisztán gondolkodni képtelen Walker akkor kért segítséget, amikor elérte a „mélypontot”.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló