Így hat rád a Jupiter és a Szaturnusz együttállása!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a ritka égi eseménytől!Kos: A Jupiter és a Szaturnusz együttállásának hatására merész szakmai döntéseket és személyes célokat tűzhetsz ki magad elé, mindez pedig elég lesz ahhoz, hogy teljes erőbedobással vesd bele magad a 2021-es évedbe.

Bika: A Jupiter és a Szaturnusz együttállásának köszönhetően lesz lehetőséged arra, hogy egy számodra nagyon kedves személlyel folytass olyan eszmecserét, amely során jobban beleláthatsz az adott személy életébe, valamint választ kaphatsz néhány ki nem mondott, fontos kérdésre.

Ikrek: 2020 végén tanulságos, sok dolgot tisztázó beszélgetések során értheted meg jobban némely rokonod viselkedését. Az új esztendő pénzügyi sikereket hoz neked, de csak akkor, ha világos tervet kovácsolsz azok elérésére érdekekébe.

Rák: Egy fontos eseményt, esetleg közös projektet hozhat neked az egyik szeretteddel. Ha kapcsolatban élsz, akkor ezen a téren változás, esetleg egy úgy korszak kezdete várható.

Oroszlán: A Jupiter és a Szaturnusz együttállása arra motiválhat, hogy végre szavakba öntsd azt, amit eddig magadba temettél. Ugyancsak ebben az időszakban gazdagodhatsz egy új baráttal vagy szerelemmel, méghozzá egy derűs játéknak köszönhetően. A munkahelyi körülményeid még 2020 végén változhatnak.

Szűz: Családi beszélgetésekben lehet részed 2020 végén, amelyek lendületes és szórakoztató vitákhoz vezetnek. Ezekben a pillanatokban majd fontos lesz hallgatnod és tanulnod.

Mérleg: Végre együtt lehetsz a szűk családoddal, akikkel régóta esedékes beszélgetéseket ejthettek meg. Minél jobban feloldódtok egymás társaságában, annál több mindent fogtok egymásnak mondani.

Az esztendő többféleképpen végződhet, így például egyedülálló családi eseménnyel, új szakmai sikerekkel, de az is lehet, hogy a családod egyik tagjának életében fog beállni egy jelentős változás.

Skorpió: Kedves, pozitív és remek hangulatú beszélgetésekre számíthatsz, amelyeknek köszönhetően jobban fogsz érdeklődni az emberi kapcsolataid, különösen a szerelmi viszonyod iránt.

Nyilas: A Jupiter és a Szaturnusz együttállásának hatására rengeteg ötlettel, felfedezéssel és lehetőséggel lehetsz gazdagabb 2020 végén. Az is lehet, hogy kedvet kapsz ahhoz, hogy beruházz egy nagyobb projektbe, drágább vagyontárgyba, de azt is fontosnak érezheted, hogy adj azoknak, akiket szeretsz. 2021-re olyan bátor pénzügyi döntéseket és terveket találhatsz ki, amelyek miatt igencsak ambiciózusan ugorhatsz neki az új évnek.

Bak: A Jupiter és a Szaturnusz együttállásának hatására egy olyan hosszú beszélgetésben lehet részed 2020 végén, amely során rengeteg mindenre rájöhetsz, ráadásul lehetőséget kaphatsz, hogy újraépíts egy kapcsolatot.

Ugyancsak ebben az időszakban kaphatsz egy mesés, érzelmes ajándékot, ami meg fogja érinteni a szívedet. 2020 végén arra is számíts, hogy egy teljesen új korszak veszi kezdetét az életedben, ugyanis tisztában leszel azzal, hogy ki vagy, mit szeretnél és merre tartasz az utadon.

2021-ben végre felfedezheted önmagadat, a vágyaidat, valamint tele leszel lendülettel, ami által rálelhetsz a saját ösvényedre.

Vízöntő: A Jupiter és a Szaturnusz együttállása vidám, szórakoztató, spontán beszélgetéseket hozhat neked 2020 végén, de akár egy új szerelem is kibontakozhat. Mostanában sok lehetőség foglalkoztat, éppen ezért remek esélyeid vannak arra, hogy egy olyan új, nagy projektbe vágj bele 2021-ben, amiben a családod is nagy szerepet játszhat.

Halak: 2020 végén olyan családi beszélgetésekben lehet részed, amelyek nagyon sok jó tanáccsal láthatnak el a terveiddel és a különféle problémáiddal kapcsolatban. Emellett vidám, családi kirándulások, filmezések édesíthetik meg számodra ezt az időszakot. 2021-ben minden esélyed meglesz arra, hogy megvalósítsd egy régi álmodat, de ez csak akkor sikerülhet, ha teszel majd érte.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló