A Little Fish is lehet 2021 legszebb romantikus filmje



Ezekért a filmekért is érdemes lesz moziba menni!Little Fish: Az amerikai mozik február 5-én mutatják be Mattson Tomlin (Project Power) filmjét. Az amnéziát okozó világjárvány idején játszódó szerelmi történet erősen hasonlít az Egy makulátlan elme örök ragyogása és a Hétköznapi pár ötvözetére, de minden esély megvan arra, hogy a Little Fish lesz 2021 legszebb, egyben a legszívfájdítóbb romantikus filmje.

Reminiscence: Az amerikai mozik április 16-án mutatják be a Lisa Joy első nagyjátékfilm-rendezését, aminek főszereplője rájön, hogy hogyan élheti át újra a múltját, majd ezt a technológiát arra használja fel, hogy megkeresse élete szerelmét.

Medieval: A cseh történelmi filmben olyan híres színészek lesznek láthatóak, mint Ben Foster, Michael Caine, Matthew Goode és Til Schweiger. Foster a cseh nemzeti hőst, Jan Žižkát, a huszita parancsnokot alakítja, aki az ország több ellenségét is legyőzte a XIV-XV. század fordulóján, ráadásul minden csatájában győzött, ezért joggal nevezik a világ egyik legjobb hadvezérének. A filmnek még nincs hivatalos premierdátuma.

Malignant: James Wan úgy döntött, hogy kicsit félreteszi a démonuniverzum-építést és a blockbustergyártás, hogy tegyen egy kitérőt a kisebb léptékű filmek világában. Mivel Wan nem hajlandó elárulni a Malignant részleteit, ezért jelenleg azt sem tudni, hogy horror vagy thriller lesz-e, az viszont kiderült, hogy az elmegyógyintézetben játszódó eredeti ötletben nagy szerepet kapnak a praktikus effektek. A film bemutatóját 2021-re tervezik, de még nincs konkrét dátum.

The Asset: Az amerikai mozik április 23-án mutatják be a Martin Campbell (Casino Royale) rendező és Richard Wenk forgatókönyvíró (A védelmező 1-2.) filmjét, amiben egy hacker és csapata kénytelen szembeszállni egy maffiavezérrel, miután elloptak attól néhány millió dollárt.

BIOS: A Trónok Harca csatajeleneteit rendező Miguel Sapochnik új filmje egy családi mozi, ami a világvége után játszódik és egy robotról szól, aki a haldokló feltalálójának (Tom Hanks) kutyáját igyekszik megvédeni. A filmet április 16-án mutatják be az amerikai mozik.

The Last Duel: Október 15-én mutatják be az amerikai mozik Ridley Scott történelmi filmjét, amiben Ben Affleck - Matt Damon páros mellett Adam Driver és Jodie Comer neve is garancia a sikerre. Maga a történet, amit 2015 óta próbáltak megvalósítani, a híres 14. századi párviadalról fog szólni.

Synchronic: Ritka az olyan izgalmas kortárs műfaji filmes, mint Justin Benson és Aaron Moorhead. A páros korábban olyan alkotással jelentkezett, mint az Újjászületés című romantikus horror és a The Endless című szektás sci-fi. A legújabb filmjük, a Synchronic, hasonlóan meglepő alapötletet dolgoz fel.
 

Wrath of Man: A hazai mozik február 4-én mutatják be Guy Ritchie új filmjét, aminek főszereplőjét, a Los Angeles-i pénzszállítókért, és azok miatt a dollármilliókért felelős titokzatos H-t, Jason Statham alakítja.

Babylon: Az amerikai mozik december 25-én mutatják be a filmet, aminek cselekményéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Hollywood fénykorában, a hangosfilm megjelenésének idejében játszódik, a szereplők között pedig Brad Pitt, Margot Robbie és Tobey Maguire is látható lesz, de Meryl Streepet és Michael B. Jordant is hírbe hozták a filmmel kapcsolatban.

The Tomorrow War: Chris McKay filmjében, amit várhatóan július 23-án mutatnak be az amerikai mozik, az idegenek megtámadták a Földet, az emberiségnek pedig csupán annyi esélye maradt, hogy a múltból hozzanak katonákat. A The Tomorrow War főhőse, akit Chris Pratt alakít, amellett, hogy megküzd a földönkívüliekkel, még a saját múltjával is kénytelen szembenézni. Ismerve a rendező nevét, némi humorra is számíthatunk az akciójelenetek mellett.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló