Rémisztő jóslatok 2021-reReméljük, hogy a híres próféták tévedtek!Európa bukása: Baba Vanga egyik korábbi jóslata eltalálta az iszlám szélsőségesség növekedését, egy másik jövendölése szerint pedig ez a folyamat 2021-ben éri el a csúcspontját, ugyanis a jós szerint az arabok ebben az évben meghódítják Európát. Nostradamusnak ugyancsak van egy ehhez hasonló próféciája. Mind a két jós azt sugallta, hogy Európa megsemmisül 2021-ben.

Aszteroida fenyegetés: Nostradamus egyik jóslata szerint aszteroida fogja fenyegetni a Földet 2021-ben, de az nem derül ki a próféciából, hogy ez az aszteroida eltalálja a bolygót, vagy csak elszáguld mellette.

A jóslat nem jelent automatikus katasztrófát, hanem inkább csak amolyan hírnöke a 2021-gyel kapcsolatos általános homálynak és végzetnek, amire számíthatunk. Ami biztos, hogy a NASA jelenlegi figyeli a 2009 KF1 nevű meteort, ami a mostani pályaelemzés szerint 2021. május 6-án nekiütközhet a bolygónknak.

A Messiás visszatérése: Richard Shaw: A Tóra kódjai: A Sötétség vége című dokumentumfilm szerint az ókori szövegekben és az ószövetségben olyan rejtett jelek és szimbólumok találhatóak, amelyek értelmezése szerint 2021-ben számíthatunk a zsidó Messiás eljövetelére. A szerző azt állítja, hogy a napok vége 2016-ban kezdődött, és 2021-ben, Krisztus második eljövetelével tetőzik. Ez akár pozitív jóslat is lehetne, ha nem jelentené az apokalipszist.

Bibliai éhínség: Nostradamus szerint sok nehézség vár ránk 2021-ben, és ezek egyike a bibliai mértékű éhínség lesz, amire utalás a Jelenések könyvében is található. Tulajdonképpen a „pestis” már megjelent 2020-ban, így a következő apokalipszis lovas az éhínség.

Kiborg katonák: Nostradamus 600 évvel ezelőtti jóslata szerint kiborg katonákat fognak bevetni 2021-ben, ám a jó hír, hogy a francia látnok szerint ez a kiborg hadsereg meg fogja menteni az emberiséget. A kérdés csak az, hogy ki vagy mi lesz az ellenség?

Hírességek szívfájdalma: 2021 minden bizonnyal kihívással teli év lesz az emberiség számára, de Nicholas Aujula látnok szerint a hírességeknek különösen nehéz lesz. Aujula neve azzal vált ismertté, hogy két évvel ezelőtt megjövendölte a koronavírus-járványt. Most azt állítja, hogy a sztárvilágban szakítások várhatóak 2021-ben. Szerinte például Tom Cruise, Natalie Portman és Kim Kardashian életében várható szakítás, míg a brit királyi család folytatni fogja a drámát az esztendőben.

Zombi apokalipszis: Nostradamus egyik négysoros versét úgy értelmezték, hogy 2021-ben eljön a zombi apokalipszis. A szöveg „félholt fiatalokról” szól, de a szöveg többféleképpen is olvasható, ezért vannak, akik szerint a francia jós egy olyan biológiai fegyverre utalt, ami az emberek többségét zombivá fogja változtatni.

Viszlát Kalifornia: Sokan úgy gondolják, hogy Nostradamus az Egyesült Államok nyugati partjának pusztulását jövendölte meg, ráadásul abban a térségben egyébként is gyakoriak a földrengések. A szövegben olvasható asztrológiai hivatkozásból arra következtettek, hogy 2021. november 25-én várható Kalifornia pusztulása.

Fenyegetés a világvezetőkre nézve: Ahogy Nostradamus, úgy Baba Vanga is egy olyan ismert jós, akiről az a hír járja, hogy már több próféciája is valósággá vált. Bár a vak bolgár jós már közel 25 éve halott, mégis még mindig vannak jövőre vonatkozó jóslatai. Ezek egyike az, hogy 2021-ben borzalmas időszak köszönt az amerikai és az orosz elnökre. A jós szerint az amerikai elnököt olyan rejtélyes betegség támadja meg, amely miatt megsüketül, míg az orosz elnök ellen merényletre készül a Kreml egyik ellensége.

Rettenetes időjárás: Nostradamus és Baba Vanga is rossz időjárást jövendölt a 2021-es évre. A francia látnok szerint földrengések, széleskörű áradás és napviharok keserítik meg az életünket az esztendőben. Baba Vanga 2021-es próféciája szerint némi gyakorisággal számíthatunk súlyos időjárással kapcsolatos eseményekre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló