A horoszkóp szerint tündéri vagy boszorkányos nő vagy?Most kiderül, hogy mi lakozik a lelked mélyén!Kos: Semmi kétség afelől, hogy legbelül egy nagyon erős, következetes és impulzív boszorkány vagy. Mindig vállalod a felelősséget a tetteidért és a szavaidért. Rólad az is elmondható, hogy mindig és mindent sorrendben, pontosan, gondosan és hatékonyan intézel. A veled együtt élőket a mennybe repítheted, de a pokolba is taszíthatod.

Bika: Legbelül praktikus gondolkodású, békés, türelmes, barátságos és szeretetreméltó boszorkány vagy. A megfontoltság, a támogatás, a megbocsátás is jellemző rád, ahogy az is, hogy tisztában vagy azzal, hogy hogyan kell kényelmesen élni.

Ikrek: Legbelül tündér vagy, viszont jobb veled vigyázni, hiszen a lelkednek két oldala van, egy sötét és egy világos, ez a két oldal pedig örökös harcban áll egymással. Ennek során egyszer a fényes és jó mágiád győzedelmeskedik, de máskor gonosz trükköket vetsz be a sikereid elérésére érdekében. Te egy olyan tündér vagy, akivel mindig óvatosnak kell lenni.

Rák: Legbelül egy kedves, szelíd, megértő, igazi tündér vagy. Te nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítod. Az is jellemző rád, hogy otthont teremtesz, valamint véded a családi békét. Azért cserébe, hogy folyton támogatsz és segítesz, azt várod, hogy téged is kényeztessen valaki.

Oroszlán: Fejedelmi, erős és szenvedélyes boszorkány vagy legbelül. Nem is simán boszorkány, hanem egy igazi boszorkánykirálynő. Veled vitatkozni nem érdemes, ráadásul nemet sem lehet neked mondani, de ellenállni is hiába való erőfeszítés, hiszen mindig megszerzed, amit akarsz. Te vagy a boszorkányok boszorkánya.

Szűz: Tisztességes boszorkány vagy legbelül, viszont könnyen gonosz és bosszúálló boszorkánnyá változhatsz, ha a körülmények ezt indokolttá teszik. A közeledben jobb óvatosnak lenni a kritikákkal.

Mérleg: Mérleg nőként imádod az egyensúlyt az élet minden területén, így a természetben, a kapcsolatokban vagy például a munkádban is. Számodra ez rendkívül fontos, hiszen hiszed, hogy ott, ahol egyensúly van, ott nincs káosz. Mérleg nőként veled minden jó, kényelmes és stabil, tehát legbelül egy igazi jó tündér vagy.

Skorpió: Skorpió nőként egyértelmű, hogy legbelül egy harcias, hirtelen haragú, bosszúálló, de a szeretteit a végsőkig óvó boszorkány vagy. Az ellenségeid még azt is megbánják, hogy valaha megszülettek, ha ártani mernek a családodnak.

Skorpió nőként jellemző rád, hogy új szabályokat és új törvényeket alkotsz, mások pedig jobban teszik, ha engedelmeskednek neked. Aki erre nem hajlandó, az jobban jár, ha felveszi a nyúlcipőt.

Nyilas: Nyilas nőként egy igazi, okos, de kicsit feledékeny tündér lakozik benned legbelül. Általában nem vagy gonosz, de azért előfordulnak rosszabb pillanataid. Veled nagyon kellemesen el lehet beszélgetni, viszont gyakran előfordul, hogy egy számodra kedvező pillanatban eltűnsz. Rád az is jellemző, hogy nagyon jól tudod, hogy hogyan találj célokat, és miként valósítsd meg azokat.

Bak: Bak nőként legbelül egy olyan okos, makacs, merész, figyelmes és nyugtalan boszorkány vagy, aki boszorkányos tapasztalattal és mesés memóriával ismeri az emberek összes gyengeségét, aminek kihasználásával is tisztában van. Egy igazán ravasz, erős, szép és veszélyes boszorkány vagy.

Vízöntő: Vízöntő nőként egyértelmű, hogy legbelül egy becsapós, megtévesztően bájos szirén fajta, gyönyörű tündér vagy, aki tudja, hogy hogyan csábítson, de szeretni nem akar. Te nemcsak tisztában vagy a hatalmaddal, hanem azt is tudod, hogy hogyan élj azzal. A saját törvényeid szerint, hihetetlenül szabad személyiségként élsz, nagyon távol az általánosan elfogadott erkölcsi normáktól.

Halak: Misztikus, rendkívül titokzatos, kristálylelkű, szerelem tündér vagy legbelül. Rólad elmondható, hogy segítesz a gyengéknek és az elesetteknek, valamint jól tudod, hogy hogyan kell igazán szeretni és meg tudsz bocsátani.

(Forrás: miragemagazin.hu)

Ajánló

Ajánló