Milyen lelki vihar tombol benned?Válaszd ki a neked leginkább tetsző képet az alábbiak közül, majd olvasd el a rád vonatkozó elemzést!1. Hóvihar: Az első képhez tartozó elemzés szerint egyszerre vagy veszélyes és csodaszép, ezért a környezetednek mindig akad némi fenntartása veled kapcsolatban. Te olyan személyiség vagy, akinek állandóan vihar tombol a lelkében, ez pedig pusztító hatással lehet rád.

Sokak szerint saját magadnak keresed a bajt, ugyanis képes vagy bárkin átgázolni, ha arról van szó, hogy előrébb juss, ám nincs ez mindig így! Az igaz, hogy nem szoktál szépíteni a szavaidon és a megnyilvánulásaidon, viszont előfordul, hogy képtelenség beléd látni, ezért nem lehet pontos véleményt alkotni arról, hogy valójában mit miért teszel.

Amikor felerősödnek a lelked mélyén tomboló viharok, akkor muszáj elvonulnod egy nyugodt és csendes helyre, ahol kieresztheted magadból a gőzt, ami után sikeresen visszaáll a lelki nyugalmad, majd minden kezdődik elölről.

2. Hurrikán: A második képhez tartozó elemzés szerint senki sem szeret újat húzni veled, mert ha valaki magára haragít, akkor a haragod biztos, hogy nem téveszti el a célpontját. Amikor rálépsz a „hadi ösvényre”, akkor onnan nincs visszaút, ezzel pedig a környezeted is tisztában van, ezért próbál a lehető leggyorsabban félreállni az utadból.

Rólad az is elmondható, hogy igyekszel élni minden lehetőséggel, ami feltárul előtted, de ha valaki keresztbe akar tenni neked, akkor rettentő haragra gerjedsz. Ezután átmenetileg megnyugszol, de elég egy újabb széllökés ahhoz, hogy minden kezdődjön elölről.

A lelked mélyén állandóan harcolsz. Mivel talán pont saját magaddal állsz folytonos harcban, ezért a lelked mélyén dúló viharok csak akkor ülhetnek el, ha elfogadod, hogy először neked kell megváltoznod ahhoz, hogy az életed is változzon!

3. Jégvihar: A harmadik kép szerint elmondható rólad, hogy sokkal keményebb és komolyabb vagy annál, mint amilyennek mutatod magadat. A felszínen nyugodt, rendkívül varázslatos, elbűvölő teremtésnek mutatod magad, de ha a körülmények úgy alakulnak, akkor már egyáltalán nem vagy olyan jó természetű, hiszen képes vagy hatalmas fájdalmat okozni annak, aki megbántott vagy csalódást okozott neked.

A támadásod nem azonnali, hanem lassú és megfontolt, ugyanis minden esetben megvárod a legalkalmasabb pillanatot a visszavágóra. Elképesztően aprólékos és maximalista személy vagy, aki tudja, hogy az ördög a részletekben rejlik.

A lelked mélyén tomboló viharok oka biztos, hogy a gyerekkorodra vezethetők vissza. Ne feledd, hogy a harag mindig rossz tanácsadó!

4. Zivatar, égi háború: A negyedik képhez tartozó elemzés szerint elképesztően temperamentumos, szeszélyes és kissé kiszámíthatatlan teremtés vagy. A lelked mélyén dúló viharokat általában a felgyülemlett energiád okozza.

Ha benned kitör a vihar, akkor az hatalmas rombolásra képes a környezetedben és benned is. Amikor ez történik, akkor az emberek nagyon ijesztőnek tartanak, ugyanis tényleg félelmetes vagy, de ez csak növeli a hatalmas vonzerődet.

Rólad az is elmondható, hogy az esetek többségében bárkit könnyen feldühítesz, ám amilyen gyorsan lecsap egy zivatar, ugyanolyan gyorsan el is vonul.

5. Tornádó: Az ötödik kép szerint eleinte úgy tűnik, hogy te a légynek sem tudnál ártani, viszont amikor feldühítenek, akkor kiderül, hogy hatalmasat tudsz ütni. Legbelül igazán erős egyéniség vagy, de ezt nem szokásod megmutatni a külvilágnak.

Ritkán lendülsz akcióba, de amikor felidegesítenek, akkor jobb, ha az elkövető azzal a lendülettel távozik. Ha rossz a kedved, akkor azt könnyen ráragasztod másokra, és ilyenkor jobb téged békén hagyni, mert az csak olaj a tűzre, ha ilyenkor piszkálni kezdenek.

A lelked mélyén tomboló komoly viharokat igyekszel elfojtani, ezért nem meglepő, hogy azok olykor kitörnek belőled.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló