Kire hasonlíthatsz a Bridgerton sorozat szereplői közül?



A csillagjegyek jellemzői alapján kiderül, hogy melyik karakter lehetsz.Kos – Portia Featherington: Ahogy te, úgy Portia Featherington is híres a versenyszelleméről. A sorozat karaktere számára az a legfontosabb, hogy a gyerekeinek élete a lehető legjobb legyen, ennek érdekében pedig hajlandó akár másokon is átgázolni.

Bika – Anthony Bridgerton: Igazi hedonista vagy, és mindenféle szégyenérzet nélkül képes vagy élvezni az életet, ahogy Anthony Bridgerton is. Minden bizonnyal élvezted, ahogy Anthony Bridgerton flörtöl a sorozat első évadában, sőt, talán el is lestél tőle néhány trükköt.

Ikrek – Lady Whistledown: Imádod a pletykákat és a botrányokat, főleg akkor, ha azokat te indítottad el, ezért te leginkább Lady Whistledownra hasonlítasz, aki a sorozat elbeszélőjeként örömmel kotyogja ki a környezete összes titkát.

Rák – Violet Bridgerton: Ahogy te sem, úgy Violet Bridgerton sem tűri, hogy a családjával packázzanak. Azt szeretnétek, hogy a szeretteitek boldogságra és szerelemre leljenek.

Oroszlán – Charlotte királynő: Azért Charlotte királynőre hasonlítasz a leginkább, mert a karakter imádja a drámát, amibe te is hajlamos vagy folyton belekeveredni. Ugyanakkor egyikőtök sem tűri azt, ha arcátlanul beszélnek veletek. Elvárjátok a tiszteletet, kedvelitek a hírnevet és imádjátok, ha elismerik az értékeiket.

Szűz – Penelope Featherington: Nem örülsz annak, ha a figyelem középpontjába kerülsz, ugyanis sokkal szívesebben szemléled a háttérből az eseményeket. Ahogy te, úgy Penelope Featherington is szereti kielemezni a dolgokat, ami által igyekszik megérteni a családját és a körülötte lévő világot. A reflektorfényt kerülő karakter szemmel tartja az eseményeket, mint egy igazi Szűz.

Mérleg – Marina Thompson: Ahogy téged, úgy Marina Thompsont sem szabad alábecsülni, ha szerelemről van szó. Keményen dolgozol, hogy sikert érj el a törekvéseiddel, akárcsak Marina Thompson, aki mindenképpen szeretne férjet találni, hogy ezzel elkerülje a terhességével kapcsolatos pletykákat. A karakterrel abban is hasonlóak vagytok, hogy mind a ketten hisztek az igaz szerelemben.

Skorpió – Simon Bassett: Ha valaki, akkor te biztos, hogy könnyen azonosulsz a helyes és érzéki Simon Bassett karakterével. Ugyanígy hasonlóan eltökéltek vagytok, és bármit képesek vagytok megtenni a célotok elérése érdekében. Mind a kettőtökre jellemző a rendkívüli szenvedélyesség és érzelmesség. Számotokra nagyon fontos a tisztességesség, és ha a helyzet megköveteli, akkor bátran harcoltok az igazatokért.

Nyilas – Colin Bridgerton: Ahogy te, úgy Colin Bridgerton is kimondottan merész, így mind a kettőtökről el lehet mondani, hogy gyakran keveredtek kalandos és szórakoztató helyzetekbe.

A humor, a lovagiasság és a pozitív gondolkodás is olyan fontos tulajdonságok, amelyek benned és benne is megvannak. Az is jellemző rátok, hogy hajlamosak vagytok beleszeretni abba, aki elő pillantásra egyáltalán nem illik hozzátok.

Bak – Lady Danbury: Kívülről keménynek tűnsz, de belül aranyból van a szíved. Lady Danbury ugyanilyen természetű. A karakter a múltban megvédte Simont a bántalmazó apjától, majd annak halála után évekig a fiú mellett maradt. Lady Danbury egyenessége ugyan ijesztő lehet sokak számára, mégis ez az, aminek segítségével meg tud küzdeni a nehézségekkel.

Vízöntő – Eloise Bridgerton: Hajlamos vagy fellázadni a világ normái ellen, ahogy Eloise Bridgerton, aki hozzád hasonlóan, szeret a saját szabályai szerint élni, az éles eszével pedig el tudja érni a céljait, még akkor is, ha a családjának nem tetszenek ezek a célok.

Halak – Daphne Bridgerton: Hajlamos vagy az ugyanolyan naiv és megbízható viselkedésre, mint amilyenre Daphne Bridgerton, de abban is hasonlóak vagytok, hogy a legjobbat látjátok meg az emberekben. Ahogy Daphne Bridgerton a sorozat legelején, úgy te is képes vagy hinni az álomszerű boldog befejezésben.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló