Így ronthatod el a 2021-es évet!Hat dolog, amivel elbaltázhatod az esztendőt.Lemondasz mindenről a jelenlegi helyzet miatt: Sok ember beleesik abba a hibába, hogy a jelenlegi járványhelyzet miatt lemondanak a terveikről és a vágyaikról. Ők úgy gondolkodnak, hogy most mindegy, hogy mibe kezdenek, azzal biztos, hogy akadályokba és problémákba ütköznek. Mivel most minden bonyolultabb és nehezebb, ezért úgy döntenek, hogy kár vesződni, inkább majd akkor próbálkoznak, amikor vége lesz a járványhelyzetnek.

Te ne tégy így! Ne hagyd, hogy a jelenlegi helyzet elvegye a kedved attól, amit szeretnél! Légy bátor, és tégy lépéseket a megvalósítás felé, mert senki sem tudja, hogy meddig tart a járvány, de az biztos, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy halogatásra pazarold az idődet!

Ha a saját, vagy a szeretteid egészsége és biztonsága érdekében mondasz le valamiről, akkor az rendben van az angyalok szerint. Viszont az már nincs rendben, ha azért nem vágsz bele valamibe, mert most kicsit több dologra kell odafigyelni, be kell tartani a szabályokat és pár dolog valóban nehezebbé vált. Az élet ebben a helyzetben is megy tovább, úgyhogy ne válaszd a lemondást és a várakozást!

Tanuld meg tavalyi év leckéit: A 2020-as év tele volt életleckével, és olyan tanítást hozott magával, amire nemcsak tavaly volt szükség, hanem most is, sőt, talán idén fog csak igazán a hasznodra válni.

Mindenképpen okulj az előző esztendő eseményeiből, valamint jöjj rá, hogy melyek voltak a neked szánt életleckék, amiket iparkodj elsajátítani! Ha erre hajlandó leszel, akkor sikerül megkönnyítened a dolgodat 2021-ben.

Nem küzdesz a depresszió ellen: Egyre több ember esik depresszióba, ezen a helyzeten pedig csak rontott a járvány, és annak következményei, így a bezártság és a állandó feszültség. Ne merülj el ebbe az állapotba! Ha te vagy depressziós, vagy a környezetedben az valaki, akkor törekedj arra, hogy segíts magadon vagy a másiknak! Élj minden lehetőséggel, amivel csak segíteni tudsz kijönni a fényre a sötétségből. Nem szabad beletörődni ebbe a helyzetbe!

Túlságosan negatív a hozzáállásod: A túlságosan negatív hozzáállással vagy azzal, hogy folyton azzal foglalkozol, hogy mi minden nem jó, nem működik, mennyi minden hiányzik csak azt éred el, hogy blokkolod a pozitív energia áramlását az életedben. Emellett igazán mérgező személyiséggé válhatsz a pesszimizmusod miatt, ezzel pedig elüldözöd a párodat, a barátaidat és a munkatársaidat is az életedből.

Mindezt elkerülheted, ha nekiállsz tudatosan dolgozni azon, hogy pozitívan gondolkodj, ami által sokkal könnyebben megy majd a terveid megvalósítása is. Teljesen biztos, hogy idén is történnek veled jó dolgok, csak észre kell azokat venned! Változtass a negatív hozzáállásodon!

Nem gyakorlod az önszeretetet: 2021-ben a szokottnál is fontosabb az, hogy kedves, megértő, szeretetteljes és türelmes légy saját magaddal! Ne adj teret a túlzott vagy folyamatos negatív kritikának, de az olyan különféle megvonásokat, mint a szeretettől, finom ételektől vagy apróságtól való megvonás is felejtsd el!

Természetesen a mértéket idén is be kell tartani, viszont nyugodtan engedd meg magadnak azt, amire vágysz, így például egy szelet csokit, egy pohár italt vagy azt, hogy délután nem csinálsz semmi mást, csak olvasol.

2021-ben ápold a lelkedet azzal, amit éppen kér, mert elhiheted, hogy jelzi neked azt, amire éppen szüksége van. Ettől egyáltalán nem leszel önző!

Elszigeteled magadat: Ne feledd, hogy minden embernek, így neked is szükséged van a szeretetre, a figyelemre és a törődésre. Ezek olyan dolgok, amelyek veled és másokkal is csodát tesznek. Semmi szégyellni való nincs abban, ha olykor ki szeretnéd önteni a szívedet, és ne feledd, hogy egy jó beszélgetés valakivel, akit szeretsz, vagy csak szimpatikus, mesés hatásra képes!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló