Pénzvarázslattal kérhetsz váratlan anyagi segítséget az Univerzumtól



Öt mágia, ami által meglepetésszerű összeggel gazdagodhatsz.Szupergyors pénzfakasztó ige: Szükséged lesz mentára, tengeri sóra, 4 lóherére, szerecsendióra, fahéjra, cukorra, kávéra, néhány hajszáladra, 1 zöld gyertyára és 1 kis tálra. Gyújtsd meg a gyertyákat!

A kis tálba tedd bele a növényeket, legfeljebb egy teáskanálnyit mindegyikből és a négy lóherét, aminek nem kell négylevelűnek lennie. Fogd a kezeid közé a tálat, mondd el az alábbi varázsigét:

Ezekkel a növényekkel,
Ezzel a gyertyával,
Varázslatom megtalálja annak módját,
Hogy mielőbb pénzt hozzon nekem a konyhára.
Tartson távol tőle minden adósságot,
Űzze el a szegénységet,
Mert meghozzák a gazdagságot ezek a növények,
Nem szenvedek majd hiányt semmiből sem.”


Szórj egy kicsit a keverékből a gyertyalángra, majd a javát ásd el az ajtód vagy az otthonod közelében, méghozzá legkésőbb másnap!

Jólétteremtő varázs: Készíts elő 1 téged ábrázoló fotót, 9 zöld gyertyát, 9 érmét, egy tálat, mézet, cukrot, vizet és egy üveget! A gyertyákat rendezd kör alakba, középen legyen a tál, amibe tedd bele a fényképedet, az érméket, aztán folyass rá mézet! A cukrot keverd össze a vízzel, aztán önts belőle annyit a tálba, amennyi ellepi a fényképet és az érméket.

Most mondd el háromszor az alábbi varázsigét:

Sietve érkezik hozzám a pénz, hogy jólétben élhessek.”

Képzeld el, hogy van elég pénzed mindenre, amihez szükséged van rá. A következő napon öntsd át egy üvegbe a keveréket. Az érméket és a fotót őrizd meg egy hónapon át!

Jupiter gazdagsága mágia: Szükséged lesz 7 pénzérmére, 7 zöld gyertyára, papírra, tollra, tűzálló edényre és gazdagság olajra. Kend be az olajjal a gyertyákat, amiket aztán gyújts meg! Rajzold le a papírra a Jupiter bolygó jelét, majd a papír másik oldalára írd a teljes nevedet, a születési dátumodat és egy olyan isten vagy angyal nevét, aki kapcsolódik a Jupiter bolygóhoz. Azt is írd oda, hogy: „A végtelen jólét és gazdagság ura”.

A kezeid között fogott papírral mondd el az alábbi varázsigét:

Minden gazdagság istene (vagy angyala), minden jó istene, szabadíts meg az adósságoktól, a nélkülözéstől és a szegénységtől. Hozz helyette áldást és jólétet, ajándékozz meg annyi pénzzel, hogy ne kelljen nélkülöznöm.„

Képzeld el, hogy a beáramlik hozzád a pénz, hogy a problémáid megoldódnak! Ha ezzel is megvagy, akkor tedd a papírt a gyertyakör közepére, majd arra tedd rá az érméket, és mondd el az alábbi varázsszavakat:

A végtelen bőség most az enyém. Elfogadom az égiek áldását, hálás köszönet érte.”

Égesd végig a gyertyákat 7 napon belül, a kellékeket pedig őrizd meg 7 napon át egy biztonságos helyen!

Gyere pénz vissza hozzám: Szükséged lesz egy fotóra arról a emberről, akitől visszaakarod kapni a pénzedet, egy kis dobozra, 2 piros chilire, 1 evőkanál kurkuma porra, 1 kis darab gyömbérre és 1 fehér gyertyára.

Gyújtsd meg a gyertyát, és tedd a dobozba a fotót, a gyömbért és a chilit! Ezután képzeld el, hogy a neked tartozó személy késztetést érez arra, hogy visszaadja neked az összeget, és lásd, hogy át is adja a pénzt.

Csukd le a dobozt úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsszavakat:

Kölcsönadott pénz, térj vissza hozzám. Kedves barát/rokon, kinek pénzt adtam, gondolj most rám, szükségem van rá, add vissza, ami jár. Köszönöm.”

Helyezd a dobozt egy biztos helyre, ahonnan addig ne vedd el, amíg vissza nem kaptad a pénzedet!

Pénzcsalogató ige: Készíts elő 1 evőkanál bazsalikomlevelet, 1 evőkanál fahéjat, 3 db citrin kristályt, 3 db érmét, borsmenta illóolajat, néhány hajszáladat, 1 zöld gyertyát és 1 üveget!

Kend be a gyertyát a borsmenta olajjal! gy minden kelléket az üvegbe, majd mondd el háromszor az alábbi varázsigét:

A pénz jön hozzám, a pénz marad, el nem szökik mellőlem, mindörökké hű társam lesz.”

Zárd le az üveget a fedelével. Képzeld el, hogy érkezik hozzád a pénz, valamint megvan mindened, amire szükséged van. Őrizd meg az üveget minimum egy hónapon keresztül.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló