Pillanatok alatt elvégezhető gyertyamágiák a Grabovoj számsorokkal



Egyperces varázslatok, amelyek segíthetnek a vágyad elérésében.Harmadik szem varázs: Ezt az egyperces mágiát hétfőn, növekvő holdkor, vagy teliholdkor végezheted el. A varázslatot kezdd azzal, hogy belekarcolod a 35986 számsort egy lila színű gyertyába, amit aztán gyújts meg!

Ugyanezt a számsort írd egy kis cetlire is, majd helyezd azt szentelt vízbe vagy szentelt olajba, és mondd el az alábbi varázsigét:

Legyen áldott ez az olaj/víz, mert a mikor bőrömet érinti, áldás száll a szememre és minden érzékemre. Nincs előttem titok, mert mindent látok, érzek és hallok. Harmadik szemem napról napra egyre erősebb.”

Ezt követően kenj egy ujjnyi vizet vagy olajat a harmadik szemedre! Ezt rendszeresen megismételheted, például minden nap, amíg el nem fogy a szentet víz vagy a szentelt olaj.

Kötelékerősítő bűbáj: Ehhez az egyperces mágiához a 8884121289018 számsorra lesz szükséged, amit karcolj bele két piros gyertyába pénteken, növekvő hold idején! A számsor után karcold a nevedet az egyik gyertyába, a párod nevét a másik gyertyába.

Gyújtsd meg a gyertyákat, majd egy piros szalagra írd rá a 8884121289018 számsort, aztán a kezedbe fogva a szalagot, mondd el az alábbi varázsigét:

Napról-napra, egyre erősebb közöttünk a kötelék. Szerelmünk erős és fényes, ragyogó és tüzes. Tökéletes a harmónia közöttünk, mert egymásnak teremtettünk.”

Égesd végig a gyertyákat, közben pedig figyelj oda arra, hogy a szalag ne gyulladjon meg! Végül helyezd el a szalagot a hálószobátokban!

Jó egészség igéje: Ehhez az egyperces varázslathoz az 148 9999 számsort használd, méghozzá úgy, hogy karcold bele egy zöld gyertyába szerdán, növekvő hold idején! Gyújts tömjén füstölőt, majd egy téged ábrázoló fényképre is írd rá az 148 9999 számsort!

Ezután fogj egy tál vizet, amibe szórj egy kis sót, majd tedd bele a fotót. A gyertyát úgy helyezd el, hogy annak fénye ráessen a vízre. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Tűz, víz, föld és levegő, úton van már a gyógyító erő. Hamarosan új erőre kapok, testem-lelkem regenerálódik és egészségem jobb lesz, mint valaha.”

Amíg nem ég végig a gyertya, addig ne nyúlj a kellékekhez! Ezután hagyd, hogy a víz elpárologjon, majd végül tedd a fotót egy biztonságos helyre, ahonnan legalább egy hónapig ne mozdítsd el!

Gyors segítség varázs: Ehhez az egyperces mágiához a 938179 számsorra lesz szükséged. Ahhoz, hogy a kívánságod nagyobb eséllyel teljesülhessen, válaszd ki a célodnak megfelelő napot az alábbiak közül:

Hétfő – Hold – álom, nőiesség, asztrál utazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila)

Kedd – Mars – szex-szexualitás-szenvedély (piros)

Szerda – Merkúr – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga)

Csütörtök – Jupiter – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany)

Péntek – Vénusz – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros)

Szombat – Szaturnusz – védelem, elhárítás (kék/fekete)

Vasárnap – Nap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld)

Ha megvan a nap, akkor fogj egyet az ahhoz tartozó gyertyából, amibe karcold bele a 938179 számsort, majd gyújtsd meg. Ezt követően egy babérlevélre is írd rá a számsort, majd azt a kezeid között fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

Legyen áldott ez a babérlevél, minden reményem ebben él. Ahogy elég és a füst felszáll, a segítség már úton van hozzám. Oldódjon meg a problémám, hadd járjak szerencsével!”

A varázsszavak után égesd el a babérlevelet, valamint várd meg a gyertya végigégését.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló