Így állsz helyt a home office-ban!A csillagjegyed alapján hogyan teljesítesz az otthoni munkában?Kos (03. 21-04. 20.): Kitartó, magabiztos és szorgalmas Kosként jól megállod a helyed a home office-ban, ám mivel ebben a helyzetben sokkal önállóban kell dolgoznod, ezért sokszor frusztrál, hogy nélkülöznöd kell a főnököd megerősítését.

Bika (04. 21-05. 20.): Mivel a személyiségedhez a kedvesség, megértés és türelem is hozzátartozik, ezért ha a munkatársaid segítségre szorulnak, akkor rögtön elő tudsz állni egy jó ötlettel. Ugyanakkor azt nem tűröd el, hogy környezetedben valaki hanyagságból vagy lustaságból ne végezze el maradéktalanul a munkáját.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Otthonról is képes vagy kreatívan és precízen dolgozni, viszont könnyen úrrá lehet rajtad a maximalizmus, ami miatt magadba fordulhatsz, valamint teljesen elzárkózhatsz a világ elől a munkaidődben.

Rák (06. 22-07. 22.): Örömmel indítványozol ötletelő online tárgyalásokat, munkaidő utáni virtuális programokat, ám mivel túlságosan érzelmes vagy, ezért rossz néven veszed, ha valamelyik kollégád nemet mond az ajánlataidra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Energikus és célorientált Oroszlánként napjában többször is összehívhatsz Zoom-értekezleteket, ha erre van szükség, azt pedig nem hagyod, hogy a kollégáid akár csak egy percet is lazsáljanak egy feladat elvégzése közben.

Szűz (08. 24-09. 23.): Mivel maximalista, megbízható és praktikus munkaerő vagy, ezért biztos, hogy nem ijedsz meg, ha túlóráznod kell, a kollégáidat pedig remekül motiválod, hogy az energikusabban és hatékonyabban végezzék el a munkájukat.

Mérleg (09. 24-10. 23.): A könnyed és örökké pozitív természeted igazi csoda a home office-ban. Született csapatjátékosként mindenkihez van egy jó szavad, a munkádat még otthonról is tisztességesen és feddhetetlenül végzed, ám előfordul, hogy határozatlan és túlérzékeny vagy, illetve túlzásba viszed a konfliktuskerülést.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Mivel szenvedélyesen szereted a munkádat, ezért esetedben nincs jelentősége annak, hogy home office-ban kell dolgoznod, mert ez egyáltalán nem változtat a teljesítményeden. Te vagy az a munkaerő, aki képes késő este összehívni egy váratlan online tárgyalást, ha ezt szükségesnek tartod. Természetesen ennek nem mindenki örül, viszont ha valaki csak egyszer is cserben hagy a kollégáid közül, akkor annak biztos, hogy nem fogod megkönnyíteni a dolgát a jövőben.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Ahogy mindig, úgy home office-ban is lelkesen dolgozol, amivel egyes kollégáid visszaélhetnek, és kihasználhatják a segítőkészségedet. Ez az, ami miatt kapóra jön neked a munkahelyedtől való távollét, ugyanis most felülkerekedhetsz ezen, és megtanulhatod, hogy hogyan légy határozottabb, főleg akkor, ha vissza akarnak élni a jóságoddal.

Bak (12. 22-01. 20.): Mindegy, hogy beosztott vagy vezető vagy, biztos, hogy kiválóan helyt állsz home office-ban, ugyanis fegyelmezett és motivált vagy, mindezt pedig elvárod a többiektől is.

Vízöntő (01. 21-02. 20.): Vízöntőként képes vagy egész álló nap belefeledkezni a munkádba, ami közben csúcseredményeket teszel le az asztalra. Ha dolgozni kell, akkor te rendíthetetlenül odaadó vagy, ez pedig home office-ban sem változik, ugyanis elképesztően hatékony vagy, és csapatban, de egyedül is profi munkát végzel.

Ami problémát okozhat számodra az nem más, mint az, hogy hajlamos vagy a munkaidődön túl is úgy beleveszni a tennivalóidba, hogy közben teljesen elfelejted élvezni a magánéletedet.

Halak (02. 20-03. 20.): Ha valamilyen probléma adódik a munkavégzés közben, akkor azt alaposan átgondolod, majd kiválóan megoldod. Azt pedig a home office pozitív hozadékának tekinted, hogy bármikor bedobhatsz egy sütit a sütőbe két feladat között, de ugyanígy bármikor elfogyaszthatsz egy forró italt a kedvenc bögrédből.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló