Megmagyarázhatatlan események történtek a szellemtúrák során



Szellemtúra-vezetők legrémisztőbb élményei az internetről.Napjainkban több misztikus helyszínen is szerveznek szellemtúrákat, amelyek vezetői az interneten számoltak be arról, hogy milyen rémisztő, megmagyarázhatatlan, paranormálisnak tűnő élményben volt részük a munkájuk során.

Van még egy fogoly a régi börtönben: A floridai Régi Börtönben a csoportom, egy ötfős család és három barátjuk, fotósorozatot készített a cellablokkról. Később az egyik fényképen az látszott, hogy a rácsok mögött kivehető egy kivehető arcú fej és kezek.” A Redditor / u / EddieSt86 oldaláról

Megmagyarázhatatlan fényképek: Az egyik látogató fényképsorozatot készített az egyik ajtóról a prágai katakombákban. A fotók közül az egyiken az ajtó közepén, mint egy sötét árnyék, úgy jelent meg egy fekete alak, középen egy fénygömbbel.

A fénygömbökkel úgy vagyok, hogy csak optikai jelenségekként hiszek bennük, ám a fénykép így is különös volt. Emellett akadtak más furcsa jelenségek is a fotókon (felhők, árnyékok, érdekes fények), viszont ez a kép volt a legkülönösebb az összes közül.”A Redditor / u / Bemonk oldaláról

Kopp-kopp: A helyszín a virginiai Williamsburgban található George Wythe House, s bár én sem hiszek a történetben, mégis a túra egy bizonyos pontján ideges leszek. Soha korábban nem láttam szellemre utaló dolgokat, de egy alkalommal valami különös történt.

A túrához hozzátartozik egy rész, amely során „megidézzünk” egy Lady Skip-Wythe nevű szellemet, méghozzá úgy, hogy bekopogtatunk az ajtaján, miközben elmondunk egy meghatározott mondatot.

Természetesen nem hiszem, hogy bármi is történni fog. Ebben az esetben is megvontam a vállam a rituálé végén, és azt mondtam, hogy általában nem jelenik meg a szellem, ám akkor hirtelen félbeszakított három hangos koppanás az ajtón.

Sikoltva menekültünk el a csoporttal. A mai napig nem tudom, hogy hogyan történhetett a jelenség.”A Redditor / u / Fakingfashion oldaláról

Fantomfogak Prágában: Amikor szellemtúra-vezetőként kezdtem dolgozni Prágában, akkor valamiféle „kattogó” zajt hallottam. Olyan volt, mint amikor az egérrel kliklelnek, csak nagyon gyors és egyre hangosabb.

Egészen addig nem féltem tőlük, amíg az egyik munkatársam meg nem kérdezte, hogy hallom-e a fogakat és a csikorgó zajt. Attól kezdve minden alkalommal megdermedtem, ha meghallottam a hangokat.

Nagyjából 300 emberi csont van odalent, köztük olyanok, amelyeken emberi fognyomok találhatóak, mert régen az embereket egy lyukba dobták, hogy éhen haljanak, vagy egymást egyék meg.” – A Redditor / u / Bemonk oldaláról

Ez nem volt a túra része: Az egyik legkísértetiesebb helyként emlegetik az Edinburghban található katakombákat. Egy alkalommal tíz nőből álló csoport tartott ott ír leánybúcsút. A túra során bevezettem őket a folyosóra, hogy megmutassam nekik a Templomot, ami egy zárt boltozat volt. Mindenkinek tilos volt oda belépni, de a túracsoportok bepillanthattak a kapun és rácsos ablakon.

Amikor elértünk a kőkörhöz, akkor az egyik kő felemelkedett a levegőben és megfordult. Tudom, hogy senki sem volt a helyiségben, mert a kapu biztos, hogy zárva volt, ráadásul az én csoportom volt az első azon az éjszakán, tehát a katakombák teljes szakasza be volt zárva, amíg be nem mentem.

Emlékszem, hogy előző este is bezártam, úgyhogy biztos, hogy a szoba üres volt. A kőszék valahogy mégis felemelkedett, mintha valaki megemelte volna, hogy aztán fejjel lefelé visszaejtse a helyére.

A csoportom összes tagja elrohant. Én is elfutottam, aztán összegyűjtöttem őket a katakombákon kívüli előcsarnokban, ahol elmagyaráztam, hogy az, amit az előbb láttak, nem része a túrának, és én sem tudom, hogy valójában hogyan történt.” – A Redditor / u / ThrowTheGhostsAway oldaláról

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló