Bankszámlanövelő varázslatokPénzmágiák, amelyek segíthetnek a vagyonod gyarapításában.Legyek a jólét keresztjében varázs: Szükséged lesz tengeri sóra, 4 zöld aventurinra, mákra, tömjénolajra, babérlevelekre, egy téged ábrázoló fotóra, négy zöld gyertyára és egy papírra. Keverd össze a sót, a mákot és a tömjénolajat, majd ezzel a keverékkel rajzolj egy négyzetet a papírra, aztán a négyzetbe rajzolj egy keresztet úgy, mintha ablak lenne.

A négyzet minden sarkához tégy egy babérlevelet és egy aventurint. A fotódat helyezd a kereszt közepére. Karcold a zöld gyertyákba a szerencse, bőség, jólét, gazdagság szavakat, majd tedd a gyertyákat a négyzet négy sarkába.

Az óramutató járásával azonos irányba gyújtsd meg a gyertyákat, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Tűz, víz, levegő, föld, körbevesz az erő. A szerencse, a bőség, a jólét és gazdagság célkeresztjében állok. Ablakot nyitok rájuk, kész vagyok befogadni életembe az áldást.”

A következő négy napban végigégeted a gyertyákat, a kellékeket pedig őrizd meg egy biztos helyen négy héten át.

Bőségkérő igézet: Szükséged lesz 1 sárga gyertyára, 1 teáskanál sáfrányra, 1 teáskanál sóra, 1 citrom levére, 1 kancsóra, 1 csésze vízre, néhány hajszáladra és rózsaolajra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd öntsd a kancsóba a csésze vizet, a sáfrányt, a sót, a citromlevet és két csepp rózsaolajat.

Keverd meg kilencszer az óramutató járásával azonos irányba. Fogd a kezeid közé a kancsót, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Gazdag leszek. Jólétben fogok élni. Bőséges pénzeső hullik a fejemre.”

Helyezd néhány hajszáladat a földdel teli cserépre, vagy menj ki a kertedbe, és ott tedd a földre, majd öntsd rá a vizet a hajszálaidra úgy, hogy közben képzeld el azt, hogy jólétben élsz. Égesd végig a gyertyát.

Befogadom a bőséget varázs: Szükséged lesz babérlevélre, 1 malachitre, 1 aventurinra, a saját szerencsekövedre, 1 zöld gyertyára, 1 arany gyertyára, falevélre a környékedről, 1 kis tálra, ami akkora legyen, hogy elférjen benne a gyertya, sóra és vízre.

Öntsd a vizet és a sót a tálba, majd állítsd bele a zöld gyertyát a sósvízbe, amihez add hozzá a levelet is. Az arany gyertyát helyezd a tál bal oldalára, majd szórd körül babérlevéllel.

A köveket helyezd el háromszög alakban a tál körül úgy, hogy a sajátod legyen a csúcs. Gyújtsd meg a zöld gyertyát, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

„A sósvíz felold mindent, ami a jólétem és közém áll, a szél elfúj minden akadályt.”

Gyújtsd meg az arany gyertyát, majd így szólsz:

„Ahogy a gyertyafénye ragyog a drágaköveken, olyan fényes lesz az anyagi helyzetem. Találjon rám a gazdagság, hálával fogadom, bármilyen formában is jön.”

A következő napon égesd csonkig a gyertyákat. Tartsd magadnál a köveket legalább egy hónapon keresztül.

Pénzvonzó varázslat: Szükséged lesz 3 pénzérmére, 2 papírpénzre, kis rozmaringra, 1 lila gyertyára, 1 arany szalagra, 1 kis zöld szütyőre. Gyújtsd meg a gyertyát, majd tégy mindent egy kis zöld zsákba, aminek száját kösd össze az aranyszalaggal.

Jól rázd össze a zsák tartalmát, és mond el az alábbi varázsigét:

„Csilingelnek az érmék, susognak a bankók, akárhányszor felcsendülnek, mindig egyre több és több lesz belőlük.”

Minden nap égess egy kicsit a gyertyából, rázd meg a zsákot és közben ismételd el a varázsigét. Miután a gyertya leégett, tartsd magadnál a zsákot egy hónapon keresztül.

Bőségcsalogató varázs: Szükséged lesz 1 arany gyertyára, bergamott olajra, ceruzára és papírra. A papír egyik oldalára ráírod a nevedet, a másikra pedig lerajzolod a szerencsehozó, teremtő rúnát. Kend be bergamott olajjal a gyertyát, amit gyújts meg, majd csepegtess viaszt a rajzolt rúnára, és állítsd bele a gyertyát! Mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy a gyertya fénye ragyog, úgy árad ki rám a bőség energiája. A rúna esszenciája beépül az életembe, és meghozza nekem a kívánt bőséget.”

Égesd végig a gyertyát, aztán másnap temesd el a közeledben a papírt és a gyertyacsonkot.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló