Így hat rád a Bikába lépett Vénusz!Mire számíthatsz a szerelemben április 14-től május 8-ig?Kos: Ha valakivel már túl vagytok az ismerkedés első szintjén, akkor ebben a romantikus időszakban komolyra fordulhat a kapcsolatotok, sőt, akár az összeköltözés gondolata is megfordulhat a fejetekben.

Bika: Ha párt keresel, akkor hamarosan találkozhatsz életed szerelmével, ez pedig olyan erős hatással lehet rád, hogy az elsepri minden józan megfontolásodat. Ha már kapcsolatban élsz, akkor harmónia költözik az életetekbe, és valódi örömforrásnak fogod találni a párod közelségét.

Ikrek: Ha párt keresel, akkor április 14-től május 8-ig rájössz, hogy valaki már régóta próbál közelebb kerülni hozzád, de neked eddig nem tűnt fel a vonzalma. Ha kapcsolatban élsz, akkor most visszatalálsz a kedvesedhez, és ismét képes leszel értékelni, hogy milyen szerencsés vagy, amiért ő van neked.

Rák: A Bikába lépett Vénusz hatására egy baráti kapcsolatod fordulhat komolyabbra április 14-től május 8-ig. A döntés a te kezedben lesz. Az, hogy ebből a kapcsolatból lesz-e több, az az egyéni élethelyzetedtől függ.

Oroszlán: A karriered terén igencsak szerencsésnek mondhatod magad mostanában, de április 14-től május 8-ig a szerelmi életed is fellendül. Nem kizárt, hogy a szerelmet a munkád hozza el, például olyan formában, hogy az egyik kollégád mutatja be az új kedvesedet.

Szűz: Ha párt keresel, akkor több olyan jelentkezővel ismerkedhetsz meg, akik a te érdeklődésedet is felkeltik. Ha hosszabb ideje van párod, akkor a Bikába lépett Vénusz hatására másképp tekinthetsz a kapcsolatotokra, és hálás leszel, amiért ilyen szép szerelmet kaptál az élettől.

Mérleg: A Bikába lépett Vénusz hatására minden jól fog alakulni a szerelmi életedben április 14-től május 8-ig. Ha még nagyon új a párkapcsolatod, akkor ebben az időszakban gyorsan elköteleződhettek egymás mellett. Ám éppen ez a gyorsaság az, ami miatt ne feledd képviselni az érdekeidet, és jelöld meg világosan azokat a dolgokat, határokat és feladatokat, amelyek a legfontosabbak a számodra!

Skorpió: Rendkívül kedvező hatást gyakorol rád a Bikába lépett Vénusz április 14-től május 8-ig, ugyanis felélénkíti a szerelmi életedet, különösképpen a szexuális energiádat. Ugyanakkor meglephet, hogy a szokottól eltérő típusú emberek keltik fel az érdeklődésedet. Engedd magad meglepni ebben az áldott időszakban!

Nyilas: Habár Nyilasként olykor úgy tűnik, hogy egyedül is remekül elvagy, mégis annak hatására, hogy a Vénusz belépett a Bikába felerősödik benned annak vágya, hogy párt találj magadnak. Április 14-től május 8-ig aktívabban ismerkedhetsz, a szerelemre pedig nem kell sokáig várnod, köszönhetően a felerősödő kisugárzásodnak. A leendő párod teljesen odáig lesz érted! Ha már kapcsolatban élsz, akkor is érezni fogod azokat a csodás energiákat, amelyeket a Bikába járó Vénusztól kapsz.

Bak: Ha mostanában megsokszorozódtak a bizonytalanságok a kapcsolatodban, akkor ennek véget kell vetned az április 14-től május 8-ig tartó időszakban! Bakként jellemző rád, hogy képes vagy elfojtani a érzéseidet, és inkább a munkáddal foglalkozol, de most a Bikába lépett Vénusz hatására lehetőséget kapsz a kérdések tisztázására. Ne félj, mert ez sok jót jelent ebben az időszakban!

Vízöntő: Nincs azzal semmi baj, hogy igazán fontosak a számodra a baráti kapcsolataid, viszont a Bikába lépett Vénusz arra figyelmeztet, hogy a szerelmi ügyekben kizárólag a saját megérzéseidre hallgass az április 14-től május 8-ig tartó időszakban! Ha erre hajlandó leszel, akkor a boldogság megérkezik az életedbe.

Halak: Kiváló meglátásaid vannak a párkapcsolatod terén, de a Bikába járó Vénusz azt tanácsolja, hogy ezeket ültesd át a valóságba az április 14-től május 8-ig tartó időszakban! Most bátran állj ki az érdekeid mellett, szerezz érvényt az igényeidnek, mert ebben fog támogatni a Bikába járó Vénusz! Ha párt keresel, akkor új szerelem vár rád ebben az áldott időszakban.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló