Szellem zaklathatott vendéget a motelban



Szállások, ahol állítólag paranormális jelenséget érzékeltek az emberek.A Vörös Tető fogadó szelleme: Amikor egy pár megszállt a Vörös Tető fogadóban, akkor egyikük később arról számolt be, hogy arra a különös érzésre ébredt, hogy valami megragadta a lábát és lerántotta a földre. A nő azt hitte, hogy csak a férje szórakozik, ám a férfi végig mellette aludt.

Mozgó bútorok Tombstone motelben: Az Arizonában található Tombstone(Sírkő) 119-es szobájában valaki felakasztotta magát. A vendégek közül többen arról beszéltek, hogy jelenéseknek voltak szemtanúi, hangokat hallottak és egy láthatatlan erő mozgatta a bútorokat.

A szellemek Las Vegasban: A Paranormalistics blog egyik névtelen hozzászólója mesélte el, hogy milyen kísérteties élményben volt része Las Vegasban. A Motel 6-ban szállt meg Tropicanán, ahol három különböző szellemet látott az éjszaka.

Az első ébredésekor két fiatal férfit látott, ahogy a tévé melletti íróasztalnál ülnek. A szellemek piros betűs kabátot viseltek. Amikor másodjára ébredt fel, akkor egy vékonynak tűnő hálóinget viselő idős nő ült az ágy tövében. Mosolygott és kinyújtott kézzel köszönt a vendégnek, aki abban már nem biztos, hogy a szellem hozzá nyúlt, vagy csupán integetett. A vendég nagyon megijedt, bár az idős nő ugyanolyan barátságosnak tűnt, mint az előző két szellem.

Szellemek a Motel 6-ban: Vancouverben található a Motel 6, amely esetében egy családnak volt része paranormális élményben. A beszámoló szerzője arról írt, hogy egy éjszaka azt vették észre, hogy a sötét sarokban, ahol a kabátok lógtak, egy szellem áll és bámulja az alvókat.

Volt egy másik szellem is, egy Anna nevű nő, aki koszosan, hajában gallyakkal bolyongott a szobában. Bár a kinézete szokatlan volt, mégsem tűnt különösebben fenyegetőnek, ugyanis a beszámoló írója úgy érezte, hogy Anna kedveli őt, és időnként szinte anyai érzést váltott ki, ám előfordult, hogy úgy tűnt, a szellem nem örül, hogy látja.

A szellemek a Tokió Fuurin Motelben: A helyiek szerint a tokiói Fuurin motel nemcsak a szerelmesek közkedvelt találkahelye, hanem szellemek egyik tanyája is. Bob Thissen fotós szerint azért vonzza az embereket a lerobbant motel, mert egy mítosz szerint a japán szellemek elhagyott épületekben kísértenek. Thissen azt gyanítja, hogy a mítosz lényege az, hogy távol tartsa az embereket az elhagyott épületektől, illetve az, hogy senki se rongálja azokat, valamint úgy tudja, hogy a japának nagy része kerüli az elhagyott épületeket.

Maradj távol a 106-os szobától: A kaliforniai Bakersfieldben található a Vagabond fogadó, aminek 106-os szobája több negatív értékelést kapott, mint pozitívat, ezért a motel eltávolította a rossz véleményeket a Yelp oldaláról.

Az egyik értékelés így szól:

A 106-os szoba baromira szellemjárta! Egy rossz, gonosz kísértet van benne, ami konkrétan fojtogatta a barátomat. A fények villództak, a tévé magától működött, de amikor megérkeztünk, akkor az ablak volt a legkülönösebb, mert tágra nyílt a rolóval együtt.

A jelenségek az érkezünk után egy órával kezdődtek. Nagyjából két órát lehettünk ott, aztán eljöttünk, mert nem akartam tovább ott maradni, ugyanis a helyzet egyre rosszabbá vált. Szerintem, ha maradunk, akkor annak megszállás, vagy valami még rosszabb lett volna a vége. A szellem utálta a barátomat. Azt tanácsolom, hogy mindenki tartsa távol magát a moteltől. Isten áldja azokat, akik ott tartózkodnak!

A Zöld Ember A Travelodge-ban: Már maga Abilene is eléggé szellemjárta város, de állítólag kísértetek tanyáznak az ott található Travelodge motelban. A vendégek arról számoltak be, hogy a lámpák „éjjel villódzanak és kialszanak”, a tárgyak maguktól mozognak, a levegőben pedig furcsa szagokat érezni. Néhányan konkrét jelenést is láttak. Egyes történetek szerint egy rejtélyes, zöld színű, baseball sapkát viselő, vörös szakállas ember jelent meg a motelban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló