Májusi feladatokEzeket kellene megtenned annak érdekében, hogy sikeres legyen a hónapod.Beszélgess minél többet: Ha májusban lehetőséged van rá, akkor élj azzal és beszélgess másokkal! Ne húzd ki magad a társalgás alól és ne sajnáld erre szánni az időt! Annak érdekében, hogy eredményes és sikeres hónappal zárd a tavaszt, beszélgess a családoddal, a rokonaiddal, a barátaiddal, vagy akár idegenekkel, amikor sorban állsz! Ezek a társalgások értékes jelekkel, tanácsokkal láthatnak el másoktól, akikre te is hatással lehetsz, ráadásul ezek a beszélgetések fel fognak tölteni.

Ne erőltesd a megértést: Lehet, hogy májusban azonnal szükséged lenne néhány válaszra, hogy megérts bizonyos dolgokat, tényezőket, ám ne feledd, hogy ezek olyan dolgokat, amiket nem lehet kikényszeríteni!

Légy türelmes a tavasz utolsó havában, várd ki, amíg megkapod a válaszokat, mert elhiheted, hogy ezeket pontosan akkor fogod megkapni, amikor eljött az ideje, se előbb, se később! Higgy a sorsban, bízz az égiekben, hogy minden akkor fog világossá válni, amikor erre lesz szükséged!

Képezd magad: Amennyiben kristálytisztán látod, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaidat, illetve el is tudod érni, akkor mindenképpen tedd meg! Ha ennek érdekében nyelvet kell tanulnod, vagy el kell végezned valamilyen tanfolyamot, akkor ne habozz, hanem vágj bele!

Felesleges lenne azzal húznod az időt, hogy a tökéletes alkalmat keresed a tanulásra, mert azt úgy sem találsz. Ha viszont úgy érzed, hogy a célodhoz nincs szükséged plusz tudásra, akkor is érdemes lenne valami olyasmivel képezned magad, ami később még nagyon jól jöhet.

Vigyél őszinteséget az életedbe: Ha eddig ez hiányzott az életedből, akkor májusba vigyél abba őszinteséget, ám ez ne csak a tavasz utolsó havára szóljon, hanem csak legyen a kezdet! Légy őszinte önmagaddal és másokkal szembe! Többé ne félj tükörbe nézni és tükröt tartani mások elé, hiszen egyrészt így rengeteget lehet tanulni, másrészt ezzel nagyon sok jót tehetsz magaddal és másokkal.

Ne feledd, hogy ha nem vagy őszinte, akkor azzal azt éred el hosszabb távon, hogy megbetegszik a tested és a lelked, ráadásul a céljaid eléréséhez sem fogsz közelebb kerülni!

Oszd meg a tudásodat: A világon mindenki jó valamiben, tud valamit, aminek szakértője, így te is, ezért oszd meg a tudásodat másokkal májusban! Fontos, hogy ezt ne akard görcsösen, nem kell nagy előadásokat szervezned, csupán élj a lehetőséggel, ha a helyzet úgy hozza és a másik személy is nyitott arra, hogy beavasd abba, amit tudsz.

Ne becsüld le magad, ne hidd, hogy a tudásod semmiség, vagy más jobban tudja nálad! Az égiek számára fontos és értékes vagy. Ha hajlandó leszel megosztani a tudásodat, akkor cserébe te is részesülhetsz mások bölcsességéből, ami a hasznodra fog válni.

Legyenek pontos céljaid: Májusban tisztázd magadban, hogy mit szeretnél! Milyen hosszú távú terveket dédelgetsz? Mi mindent szeretnél már májusban megvalósítani? Fontos, hogy legyenek hajszálpontos elképzeléseid arról, hogy mire vágysz és hogyan akarod azt valóra váltani! Ez egyfelől inspirálni fog, másfelől biztonságot kaphatsz tőle, ráadásul cselekvésre ösztönözhet. Májusban légy határozott és magabiztos, ha a terveid megvalósításáról van szó!

Törődj a kapcsolataiddal: Természetesen nemcsak májusban, hanem az egész évben fontos, hogy törődj a kapcsolataiddal! Ez azért nagyon lényeges, mert a kapcsolataid építenek, általuk energiával, szeretettel, reménnyel és motivációval töltődsz fel.

Ne az legyen a cél, hogy célba érj: Természetesen kell, hogy legyen konkrét célod, hiszen az fontos, viszont májusban ne az legyen a legfontosabb, hogy mindenáron elérd a célodat, hanem maga az út is, amelyen keresztül eléred azt, legyen ugyanilyen fontos. A lényeg tehát az, hogy élvezd az utat tanulj és tedd azt izgalmassá a tavasz utolsó havában!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló