Rontást űző mágiákNégy átoktörő varázslat, amelyet szombaton, fogyó hold idején végezhetsz el.Átokfeloldó ceremónia: Szükséged lesz 1 fekete gyertyára, 1 fehér gyertyára, egy fotóra, amelyen te szerepelsz, chilire, mézre, cayenne-borsra, fokhagymaporra, fazékra és szentelt vízre. Karcold a neved a fekete gyertyába. Ezután kend be mézzel a gyertyát, majd szórj rá egy kicsit a fűszerekből. Ha mindezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát a fehérrel együtt.

Melegíts egy kis szentelt vizet a fazékban. Ha elég meleg, akkor tedd bele a téged ábrázoló fényképet, majd szórd meg jó alaposan a fűszerekkel. Kevergetés közben mondd el az alábbi varázsszavakat:

Chili, bors, fokhagyma, égessétek el a rám mondott átkot. Bármilyen rontás is mérgezze életemet, tisztítsatok meg. Isten fényében és vizében fürdőzöm, az angyalok óvjanak utamon.”

Amikor a keverék felforrt, akkor óvatosan vedd ki a fotót, szárítsd meg, aztán biztonságos körülmények között, égesd el a fehér gyertya lángjával. Ha a gyertyák leégtek, akkor kész vagy az átoktörő varázslattal.

Rontásűző almavarázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 almára, 1 hagymára, 1 fehér fonalra és néhány hajszáladra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd vágd félbe az almát és a hagymát. Az alma egyik felére helyezd rá a hajszálaidat, aztán illeszd rá a hagyma egyik felét.

Kösd össze erősen a fehér fonallal, méghozzá úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

Alma, vedd le rólam a rontást, hagyma, tisztíts meg még ma! Hűlt helye maradjon annak a rossznak, ami most engem súlyt.”

Minél előbb ásd el az összekötözött almát és hagymát, és kész is vagy.

Átoktörő varázslat: Szükséged lesz sóra, fehér gyertyára, fekete gyertyára és egy fényképre, amin te szerepelsz. Fürödj meg sós vízben. Miközben a sós vízben fekszel, mondd el az alábbi varázsszavakat:

Szólítalak titeket, ó, a Föld és a Víz teremtményei. Só és víz szellemei, gyertek elő, tisztítsatok meg engem a gonosz varázslattól és minden idegen akarattól, hogy senki se árthasson nekem.”

Fürödj addig, amíg jól esik. Ha végeztél, akkor törülközz meg és vegyél fel fehér ruhát! Ezután vegyél elő egy kis lábost, amiben olvaszd fel a fekete gyertyát vagy a fekete viaszt. Amikor már nem túl forró, akkor öntsd át egy fémtálba, amelyben elhelyezted a téged ábrázoló fényképet. Ha akarod, akkor tégy alá alufóliát, hogy könnyebb legyen később kivenni.

Amikor kihűlt a viasz, akkor tedd az oltárodra, majd gyújtsd meg a fehér gyertyát. Most fogd a kezedbe a viasszal borított fényképedet, s érezd magadban az átkot, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Legyen ez a nap, amikor Isten feloldoz és megszabadít a terheimtől. Jézus Krisztus nevében, megtöröm a rajtam lévő átkot, hogy senki se árthasson nekem!”

A varázsige után a kezeddel, vagy egy tompa tárggyal, zúzd össze a fekete viaszt, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el, hogy ezzel megtöröd a téged sújtó átkot. Ha ezzel is kész vagy, akkor fogd a kezedben a fényképet és biztonságos körülmények között, égesd el a fehér gyertya lángjával, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

Isten fényében és tüzében újjászületek ma éjjel.”

Ha a fénykép elégett, akkor végeztél is.

Átokölő zsák: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, kis fekete zsákra, néhány hajszáladra és körmödre, izsópra, fehér ürömre, sóra és citromra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a kis zsákot, amibe tedd bele az izsópot, a fehér ürmöt, a sót, aztán a hajszálaidat és a körömdarabkáidat. Ha ezzel kész vagy, akkor vágd ketté a citromot, és annak egyik felének levét csöpögtesd a zsák tartalmára úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

Füvek, só és citrom, nevem legyen újra áldott, tisztítsatok meg és számoljatok le átkommal egyszer s mindenkorra.”

Most már csak annyit kell tenned, hogy helyezd a két citromdarabot a zsákba, aminek aztán kösd össze a száját, majd végül temesd el kint a szabadban!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló