Mire számíthatsz a szerelemben az Ikrek-Vénusz időszakában?



Így alakulhat az érzelmi életed május 9-től!Kos: Bátran kérdezz rá a másik érzéseire és vágyaira, mert azzal semmit sem fogsz elérni, ha taktikázással próbálod kideríteni, hogy a kiszemelted hogyan viszonyul hozzád. Ha párt keresel, akkor egy szép szerelmet hozhat neked, méghozzá úgy, hogy a hobbidnak köszönhetően ismered meg azt a személyt, aki megdobogtathatja a szívedet.

Bika: A szokottnál sokkal kommunikatívabb leszel az ismerkedés során. Ezt nagyon jól teszed, hiszen gyorsan közel kerülhettek egymáshoz az illetővel, ha nyitott leszel és bátran megmutatod neki a lelked szépségeit. Most semmitől sem kell tartanod, szavazz bizalmat annak, aki megtetszik!

Ikrek: Ez a te időszakod a szerelemben! Mivel a szexuális kisugárzásod alaposan felerősödik, így ne lepődj meg, ha azt veszed észre, hogy mágnesként vonzód az embereket. Ugyanakkor éppen ez a vonzerő az, ami miatt légy óvatos, és ne tarts egyszerre több vasat a tűzbe, mert az csak sok bonyodalmat és kevés örömöt eredményezne.

Rák: Ha van párod, akkor ez az időszak kiegyensúlyozottá teszi a kapcsolatodat, amibe ebben az időszakban ugyanannyi energiát tesztek bele a kedveseddel, illetve sikerül kiállnod magadért néhány jelentős kérdésben. Ha párt keresel, akkor egy olyan személlyel hozhat össze az élet, akivel úgy fogod érezni, hogy nagyon összeilletek, ugyanis kiválóan el tudtok beszélgetni mindenről.

Oroszlán: Hajlamos leszel csakúgy belevetni magad a helyzetekbe, méghozzá úgy, hogy előtte nem tisztázod magadban az azzal kapcsolatos érzéseidet. Az teljesen rendben van, ha esélyt adsz az új ismeretségeknek, viszont az lenne a legjobb, ha érzelmileg is beletennéd magad ezekbe. Ne félj attól, hogy ha ezt megteszed, akkor csalódni fogsz! Emellett arra is számíthatsz, hogy könnyed flörtből nagy szerelem alakul ki ebben az időszakban.

Szűz: Új szerelem veheti kezdetét az életedben. Ha párt keresel, akkor várhatóan most többet fogsz társaságba járni, az új párodat pedig a barátaidon keresztül ismerheted meg. Ha már kapcsolatban élsz, akkor ebben az időszakban ismét egymásra találhattok a kedveseddel és felerősödhet a köztetek lévő szenvedély.

Mérleg: Vonzani kezd a szokatlan, minden, ami nem hétköznapi. Ennek köszönhetően ismerhetsz meg valakit, akinek a személyisége nagyon más lesz, mint az eddigi szerelmeidé volt. Az sem kizárt, hogy ez a személy külföldi lesz, vagy legalábbis sok évig élt külföldön.

Skorpió: Vágyni a mély közelségre és intimitásra. Ha valakivel éppen ismerkedési szakaszban jársz, akkor úgy elmerülhetsz a kiszemeltedben, hogy szinte teljesen megfeledkezel a külvilágról. Igazán szerelmes és romantikus időszak vár rád.

Nyilas: Az Ikrekben járó Vénusz hatására nehezebben találhatod az egyensúlyt az életedben. Ha kapcsolatban élsz, akkor ne akard folyton meggyőzni a párodat az igazadról, hanem igyekezz kompromisszumot kötni! Ha párt keresel, akkor most bárkit könnyedén elcsábíthatsz.

Bak: Jellemző rád, hogy racionálisan közelítesz meg a világon mindent, ám most, hogy a Vénusz az Ikrekbe lépett, el kellene kicsit engedned magad, mert rendkívül romantikus időszak vár rád! A dolgod csak annyi, hogy engedd, hogy hasson rád a másik!

Vízöntő: A szerelmi életed felélénkül, megújul és új ingerek érnek, ami nagyszerű hatással lesz az egész életedre. Ha párt keresel, akkor több olyan emberrel is megismerkedhetsz ebben az időszakban, akikkel kölcsönösen vonzónak fogjátok találni egymást. Ha már van párod, akkor más színben kezdheted látni a viszonyotokat, ám ne aggódj, mert ez jó hatással lesz a szerelmetekre!

Halak: Megválogatod, hogy ki az, akinek hajlandó vagy megnyílni, hiszen meg akarod védeni az érzékeny lelkedet. Az Ikrekben járó Vénusz időszakában nem kell aggódnod, mert egy olyan személlyel ismerkedhetsz meg, akiben teljesen megbízhatsz. Egy szép szerelem kezdődhet ebben a periódusban.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló