Jövőbelátó varázslatokKönnyen és gyorsan elvégezhető mágiák, amelyeket a legjobb növekvő hold idején, hétfőn elvégezni.A ködös jövőt kitisztító varázs: Gyújts meg egy fehér gyertyát. Ezután fogj a kezed közé egy kisebb galagonya ágat, amin legyen termés, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Galagonya szelleme, tündérek gyümölcse, hallgasd meg kérésemet és fedd fel előttem éjszaka a jövőmet! Engedd látnom, amit látni vágyok.”

A varázsszavak után, annak érdekében, hogy álmodban meglásd, amit tudni szeretnél, helyezd a galagonya ágat a párnád alá, de akár becsomagolva is a párnád alá teheted, majd feküdj le aludni.

Mindent tudó almavarázs: Ha ezt az egyperces jövőbelátó mágiát próbálod ki, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát, majd véss egy kis rést az almába. Amennyiben van almacsutka kiszedőd, akkor használd azt. A lényeg itt az, hogy a rés legyen akkora, hogy beleférjen egy cetli, aminek az egyik oldalára azt a kérdést írd, amelyre választ szeretnél kapni, míg a másik oldalon az alábbi varázsige szerepeljen:

Mindent tudó alma, oszd meg velem tudásodat. Mutasd meg, add át nekem mindezt az információt, amit a jövőmmel kapcsolatban tudsz. Az alma szelleméhez szólok, hogy fedje fel előttem sorsomat!”

Miután leírtad a kérdésedet és a varázsszavakat, mondd el hangosan is az igét, aztán helyezd a cetlit az almába. Ezután az egyik lehetőséged az, hogy elégeted az egészet, míg a másik az, hogy valahol a közeledben elásod. A következő éjjel álmodban vagy meditálás közben kaphatod meg a keresett választ.

Válasz a Tarot Főpapnőjétől: Mivel a Tarot kártya szabályai szerint a Főpapnő képes belelátni a jövőbe, ezért neked is segíthet. Annak érdekében, hogy ez megtörténhessen, meg kell gyújtanod egy fehér vagy lila gyertyát, majd tedd ki a Főpapnő lapot, amit nézz meg jó alaposan.

Ezt követően mondd el az alábbi varázsigét:

Megidézem a kártya szellemét, szóljon hát a Főpapnő! Magasságos lélek, mondd meg nekem kérlek, mit tartogat a jövő számomra! Oszd meg velem, amit tudnom kell és amit tudni óhajtok.”

A varázsszavak után csukd be a szemed és várj. Képzeld el a lapot, majd azt, hogy életre kel és beszélni kezd az azon szereplő Főpapnő.

Fohász a víz szelleméhez: Ha ezt az egyperces jövőbelátó varázslatot választod, akkor ezt a szabadban kell elvégezned, méghozzá egy folyónál. Próbálj minél csendesebb helyet választani a szertartáshoz!

Ha ott vagy a pataknál, vagy folyónál, akkor először relaxálj, majd amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

Folyó szelleme, hallgasd meg kérésemet! Mutasd meg kérlek jövőmet! Nem kívánom ingyen, megfizetem az árát, csak mutasd meg, mit látni kívánok!”

A varázsszavak után dobj egy érmét a vízbe, aztán csak elmélyülten nézd a vizet, figyelj és hagyd, hogy a szellem megmutassa a jövődet!

Súgja meg a szél varázs: Ha szeretnéd kipróbálni ezt a varázslatot, akkor a dolgod csupán annyi, hogy ülj ki a szabadba. Amikor sikerült kényelmesen elhelyezkedned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

A szelek jönnek és mennek, de a Szelek ura meghallja az igémet és a jövő kapuján átszáguldva, meghozza nekem a választ, amit keresek. Ahogy süvít a szél, úgy suttogja el nekem a választ a fülembe.”

A varázsige után csak figyelj, koncentrálj és halld meg a választ a kérdésedre, vagy annak a beszélgetésnek a részleteit, amely majd a jövőben fog lezajlani.

Holdkő varázs: A mágiát kezdd azzal, hogy tarts a kezeidben egy holdkövet, méghozzá úgy, hogy essen rá a holdfény, vagy legalább irányítsd a hold irányába, aztán mondd el az alábbi varázsigét:

Hold Anya, támogass engem! Töltsd fel ezt a követ fényeddel és erőddel, hogy megmutassa nekem a jövőmet! Legyen áldás ezen a kövön és fedje fel előttem sorsomat!”

A varázsszavak után várj egy keveset, hogy a holdkő valóban feltöltődjön. Amikor úgy érzed, hogy ez kész, akkor tedd a párnád alá a holdkövet és feküdj le aludni vagy kezdj meditálni, ugyanis így pillanthatsz bele a jövődbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló