Kristály-tesztVálassz egy követ az alábbiak közül, ha tudni szeretnéd, hogy a spanyol pszichológuscsoport szerint jelenleg milyen élethelyzetben vagy és merre tart az életed!1. Opál: A spanyol pszichológuscsoport szerint, ha az opált választottad, akkor a jelenlegi élethelyzetedben erősen keresed a szabadságot, illetve azt a helyet, ahol sikerül megnyugodnod, ahol végre meghallhatod a belső hangodat.

Ha a céljaid eszedbe jutnak, akkor észreveheted, hogy jó úton jársz az elérésükért. Amikor elmélkedéssel és nyugalomban töltöd az időt, akkor a tested rezgései megváltoznak, úgyhogy bátran engedd szárnyalni a gondolataidat!

2. Zöld malachit: A spanyol pszichológuscsoport szerint az életed jelenleg átalakulóban van. Ez a változás igencsak praktikus és mélyre ható lehet, módosíthatja azt, ahogyan élsz, amit dolgozol. A spirituális változás során a testedben és az elmédben is felszabadító erővel bíró változás állhat be, így bölcsebbé válsz és megtanulod értékelni azt, aki vagy.

3. Aventurin: A spanyol pszichológuscsoport, hogy végre kezded optimistábban látni a jövőt, aminek hatására a stressz és a félelmek eltűnnek a testedből, ezzel egészségesebbé téve téged. A tiszta boldogság nagyon jót tesz a testednek, az pedig sokkal erősebbé és magabiztosabbá tesz, hogy tudod, hogy olyan emberek vannak körülötted, akik szeretnek.

Jegyezd meg, hogy minél boldogabb vagy, annál többet kaphatsz vissza a többiektől! Képes vagy legyőzni a problémáidat, csak figyeld meg, hogy miként jelennek meg a kiváló lehetőségek az életedben! Többé ne várj csodára, mert itt van!

4. Barna obszidián: A spanyol pszichológuscsoport szerint azzal, hogy ezt választottad, öntudatlanul is azt jelzed, hogy eljött az ideje annak, hogy felhagyj a negatív gondolatokkal, mert csak akkor lehetsz teljesen boldog, ha ez sikerül.

Te olyan ember vagy, aki stabilan áll két lábbal a földön, és kezded megérteni, hogy a többiek nem szerencsésebbek nálad, mert nekik ugyanúgy megvannak a maguk problémái, csak ezt nem hangoztatják.

Emlékezz, hogy az vagy, ahogy érzed magad! Szabadulj meg a féltékenységtől, a keserűségtől és a becsapottság érzésétől, mert ezek a negatív érzelmek testileg és lelkileg is mérgeznek, úgyhogy ne adj nekik helyet az életedben!

Az energiablokkok kezdenek eltűnni belőled, ami azt jelenti, hogy már nem kell sok idő ahhoz, hogy rátalálj arra az erőre, ami által megszabadíthatod magad a negatív energiáktól, emberektől és helyzetektől, valamint rátalálhatsz a békére.

A spanyol pszichológuscsoport szerint hamarosan rájössz, hogy a boldogsághoz vezető egyetlen út az, ha értékelni tudsz mindent, amit van, és nem azzal foglalkozol, amid nincs.

5. Howlit: A spanyol pszichológuscsoport szerint mostanában olyan jeleket, álmokat, ismétlődő számokat láthatsz, amelyek által úgy érezheted, hogy ezek terelni szeretnének valamerre. A siker kulcsa azt, hogy ezt felismerd és hallgass az ösztöneidre.

Ha alvászavaraid vannak, akkor annak oka lehet az, hogy nem veszel észre valamit, valakit vagy valamilyen helyzetet hagysz figyelmen kívül. Amennyiben sikerül felismerned az utadat, amit hajlandó leszel követni, akkor egyfajta lelki fejlődésen fogsz átesni. Ugyanakkor soha ne feledd, hogy nem vagy egyedül az úton!

A Howlit alapján egy új út vár rád, aminek bejárásával arra a szintre lépsz, amelyről álmodni sem mertél. A dolgod csak annyi, hogy higgy ebben.

6. Dalmata jáspis: A spanyol pszichológuscsoport szerint a belső hangod azt diktálja, hogy most már muszáj a tettek mezejére lépned, és ideje, hogy végre örömmel és humorral töltsd meg az életedet.

A humorral még a legrosszabb helyzetből is ki lehet hozni a legjobbat, valamint a humor egyesíti a családokat, a barátokat és erőt ad ahhoz, hogy szembe tudj nézni a nehézségekkel, ezzel azt jelezve a világnak, hogy az életben nincs olyan helyzet, amiből ne lehetne győztesen kijönni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló