A horoszkóp szerint hogyan viselkednek a nők, amikor vakációznak? (1. rész)



A csillagjegy hölgy tagjainak szórakoztató jellemzése Kostól a Szűzig.Kos: Aki a Kos nővel megy nyaralni, az a legjobbat kapja tőle, de ami ennél is remekebb, hogy ehhez az útitársnak a kisujját sem kell mozdítania, hanem csak figyelemmel kell kísérnie a felpörgött eseményeket. Ugyanakkor a Kos nővel nyaralónál legyen füldugó, szemellenző, meditációs zene és stresszoldó tea!

Bika: A Bika nőnek nincsenek nagy igényei, ha nyaral, ugyanis csak arra vágyik, hogy jól érezze magát a vakáción, amit a párja szervez és finanszíroz, mert ő legfeljebb arra hajlandó, hogy a háttérből támogassa a kedvesét.

Ha a vakáció végére a Bika nő kicsit meghízik, akkor azt tilos megjegyezni! Ha ezt mégis szóvá teszik neki neki, akkor őrült flörtölésbe kezd, hogy ezzel nyerje vissza az önbecsülését! Aki a Bika nővel megy nyaralni, annál legyen görcsoldó, széntabletta és hitelkártya.

Ikrek: Ha valaki az Ikrek nővel szeretne nyaralni, akkor az el is felejtheti, hogy kettesben lesznek, ugyanis ennek a csillagjegynek a hölgy tagja még legalább két embert beszervez. Az Ikrek nőnek nem jut sok ideje az útitársára, aki ne terhelje a felesleges kérdéseivel abban a kevés időben, amit együtt tölthetnek. Az Ikrek nő útitársaként szükség lesz néhány hosszú könyvre és feltöltött mobilra, hogy legyen miről felhívni az otthon maradt családot, barátokat az egyedül töltött órákban.

Rák: A Rák nő nem partner a változatosságban, a nyüzsgésben, a új dolgok és az extrém sportok kipróbálásában, viszont kedvességből lehet, hogy hajlandó lesz ezek valamelyikéről, mivel hajlamos alárendelni magát a szeretteinek, viszont valószínű, hogy nem fogja élvezni a dolgot.

Oroszlán: Aki az Oroszlán nővel nyaral, annak szüksége lesz egy nagy autóra, hatalmas csomagtartóval, hogy beleférjen az Oroszlán nő 4-5 bőröndje, tele ruhákkal, kiegészítőkkel és kozmetikai szerekkel.

A vakáció helyszíne csak egzotikus lehet, s minél messzebb van, annál jobb, de azért a távolság ne menjen az esztétikum rovására! Az Oroszlán nő esetében olyan helyszínt kell választani, ami megfelelően hangsúlyozza az Oroszlán nő adottságai, valamint nagyszerű háttér lesz a több száz fotón és videón.

Az Oroszlán nővel kiváló lesz a nyaralás, ha az útitárs odafigyel a megfelelő megjelenésére, amivel boldoggá és elégedetté fogja tenni őt, viszont ne ragyogja túl az Oroszlán nőt, mert ha ő megsértődik, akkor annál nincs rosszabb!

Mivel az Oroszlán nő útitársaként senki sem marad észrevétlen, ezért az introvertáltak kissé kimerültnek érezhetik magukat a vakáció végére. Az Oroszlán nővel való nyaralásra mindenképpen vinni kell 3-5 váltás ruhát, fényképezőgépet és hitelkártyákat!

Szűz: A Szűz nő semmit sem szokott a véletlenre bízni, tehát a nyaralását is pontosan megtervezi. Aki szeretné őt meglepni egy utazással, akkor annak mindenképpen be kell avatnia a részletek részletébe is, valamint ésszerűen kell érvelnie a választott helyszín mellett.

A Szűz nő minden valószínűség szerint le fogja tesztelni, hogy mennyire alapos szervező az útitársa, ezért rá fog kérdezni, hogy mit fognak csinálni a harmadik napon 14 óra 45 perckor, de arra is kíváncsi lesz, hogy mit fognak vacsorázni a hatodik napon.

Ha az útitárs laza, hebrencs választ ad, akkor ne lepődjön meg, ha az Szűz nő ridegen, udvariasan közli, hogy köszöni a lehetőséget, de nem él vele. Ugyanakkor nem is baj, ha nemet mond a nyaralásra, mert a Szűz nővel töltött vakáció nem leányálom!

Ha valaki mégis erre vállalkozik, akkor az készüljön fel, hogy indulás előtt el kell olvasnia 2-3 útikönyvet, méghozzá apró betűstől, mert a Szűz nő egyik nevezetességről sem akar lemaradni, még arról sem, amit csak lábjegyzetben említettek meg két szóval.

Ha a templomok, a múzeumok, a történelmi épületek és a művészeti kiállítóhelyek mellett még marad idő a nyaralásból, akkor a Szűz nő azt sem azzal fogja tölteni, hogy az útitársával beszélgessen, hanem inkább komoly könyveket keres.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló