Ilyen külső jellemző az egyes jegyekre az asztrológusok szerint!



Ismerd fel első pillantásra az egyes csillagjegyeket!Kos: A Kosok vonásai elég markánsak, feltűnőek és egyediek. A szemei jellemzően inkább közel ülnek egymáshoz, mint távolabb, a tekintetük pedig szúrós, vesébe látó. A lábaik sokszor nem erősek, ugyanis inkább a felsőtestük az, ami izmosabb és atletikusabb, de csak akkor, ha nem híznak el.

Bika: A Bika jegyűek a mindig csodálkozó, tágra nyílt, nagy szemeikről lehet azonnal felismerni. A tekintetükből árad a barátságosság és melegség. A homlokuk nem túl magas. A hajvonaluk olykor szívet formáz, ami ráerősít a Bikák kedves megjelenésére.

Ikrek: Az Ikrek jegyűek egész lénye fürge, mozgékony, friss, s mivel folyton jönnek-mennek, így nem meglepő, hogy alig akad elhízott Ikrek. A csontosabb arcberendezésük jól látható, míg az arcformájuk általában klasszikus, ovális. A tekintetük nyílt, kíváncsi, érdeklődő.

Rák: A Rák jegyűek szemei általában kicsit távolabb ülnek egymástól, a tekintetük pedig csillogó és kedves, gyakran merengő. Az arcformájuk kerek. Mivel az arcbőrük kissé sápadt, ezért a női Rákok gyakran használnak pirosítót.

Oroszlán: Általában az Oroszlánokat a dús, sokszor göndör hajzuhatagról lehet azonnal felismerni. Az orruk jellemzően széles, hangsúlyos. Az Oroszlánok szeme titokzatos, de a pillantásuk sokatmondó, nyílt és bátor. Az Oroszlánokra szintén jellemző a széles arccsont, telt ajkak, és az, hogy az egész megjelenésük feltűnő és tekintélyt parancsoló.

Szűz: A Szűz jegyűek megjelenése általában szolid, visszafogott. Az öltözködésük letisztult, egyszerű, tökéletesen egymáshoz passzoló ruhadarabokból áll. A tekintetük olykor szúrós, mélyreható. A homlokuk magas, míg az orruk általában hegyes, az állukon pedig gyakran látható egy kis gödröcske.

Mérleg: A Mérlegek, különösen a nők, folyton nagy gondot fordítanak arra, hogy a megjelenésük ápolt és igényes legyen. Mivel rendkívül kifinomult az ízlésük, ezért nekik nem esik nehezükre megfelelni ezeknek a kritériumoknak.

Skorpió: Nagyon erős a kisugárzásuk, gyakran kimondottan csábítóak, viszont a női Skorpiók az esetek többségében nem nevezhetőek klasszikus szépségeknek. A Skorpiók pillantása feltűnő, éles, amitől az emberek rögtön úgy érzik, hogy nyitott könyvek a számukra.

A csontozatuk erős, a nyakuk általában rövid, az arcuk pedig gyakran aszimmetrikus, amivel észrevétlen keltik fel mások figyelmét. A Skorpiók gyakran járnak feketében.

Nyilas: A Nyilas jegyűek általában mozgékonyak, magasak, vékonyak és sokszor feltűnően sportosak. A Nyilas nőkre nem jellemzőek a nőies vonások, így például a telt keblek és a kerek fenék, ám ennek ellenére is vonzó, érdekes teremtések, különösen az egyedülálló arcberendezésüknek köszönhetően.

A Nyilasok orra általában hangsúlyos, olykor hegyes, vagy hajlott, míg a felső ajkaik gyakran feltűnőbbek. A Nyilasok jellemzően távolabb ülő szemei többnyire világosak, kékek vagy zöldek.

Bak: A Bak jegyűeket a kissé merev, szigorú vonásokról lehet azonnal felismerni. A szigorú megjelenésükért leginkább a mélyen, egymáshoz közel ülő, általában sötét szemek a felelősek. Aki csak a Bak szemeit figyeli, az úgy gondolhatja, hogy ez a csillagjegy kissé mindig szomorú.

A Bakok testalkata jellemzően vékony, törékeny, idősebb korban pedig hajlamosak elhízni, de csak ritkán. A Bakok mozgása merev, a szájuk vékony. A kisugárzásuk inkább zárkózott és bizalmatlan, mint nyitott.

Vízöntő: A Vízöntő jegyűeket általában az érdekes, feltűnő, gyakran extravagáns megjelenésükről lehet azonnal felismerni. Ők gyakran viselnek tetoválást, fültágítót, de az sem ritka, hogy raszta hajjal, vagy drága, különleges ruhákkal keltenek feltűnést.

Halak: A Halak jegyűek arca jellemzően kerek, az alsó ajkuk teltebb, feltűnőbb, míg az általában világos szemeik kissé távolabb ülnek egymástól, mint az megszokott. A Halak jegyűek vonásai többnyire lágyak, puhák, finomak.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló